Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Faterom elállította az Outlookját. Hogyan lehet visszaállítani?
Eddig úgy volt, ha megnéztem az e-maileket, akkor a képernyőn felezve jelentek meg az e-mailek.
Azaz, a képernyő felső részében a beérkező e-mailek voltak láthatók. A képernyő alsó részében pedig a legutolsó e-mail szövege volt látható.
Most az egész képernyőt elfoglalják az eddig felső részben volt beérkező e-mailek.
Az alsó rész, ahol eddig olvasni lehetett az e-mailt, eltűnt!
Hogyan lehet úgy beállítania nézetet, ahogy eredetileg volt?
-
rayoliviero
veterán
Fasza program ez az Outlook.
El akartam küldeni egy exe fájlt mellékletként levélben és biztos, hogy elküdni szövegre nyomtam, el is küldte, de zárolta a mellékletet, holott biztos, hogy küldire nyomtam. Az ember engedélye nélkül minek zárolgat dolgokat, csak mert exe és már veszélyes, minden exe ami létezik.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #2926 üzenetére
Újratettem az egész rendszert és most működik rendesen.
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Az Outlook 2010 mostanában első indításkor hibaüzenettel leáll. De ha újból elindítom, akkor már megnyílik rendesen. Tehát mindig csak az első indításkor áll fenn a probláma. És eddig tökéletesen működött, ezt csak pár nap óta csinálja. Nem tudjátok mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest