- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
sziasztok!
Egyik napról a másikra az asztali gépemen ASRock H110M-HDS alapi halókártyával használom és valami el romolhatott.
Az 500 megás netből mérés szerint 1 mbit/s jön le. Oldalakat alig tölti be.
Ugyan arról ethernet kábelről le tezsteltük lapotopon működik, tehát a gépig minden jó.
ESET internet tűzfalat haszálok azt is kikapcsoltam ugy se jó.
Merre érdemes keresni a hibát ? Honnan lehetne ki deríteni, hoigy az alaplapi port adta e magát ? VAgy programok vagy hibás beálítás okozhat e ilyet ?
Köszönöm előre is !
-
dReFiX
senior tag
válasz Gubek-Einste #36441 üzenetére
Ez már nekem kezd mélyvíz lenni, DHCP van mindkettőn, simán rá csatlakoztattam a TP linket. Direktbe kötve is csinálja a hibát sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
válasz Gubek-Einste #36436 üzenetére
arris tg862 - TP-LINK TL-WR841N
-
dReFiX
senior tag
Adott egy helyi szolgáltató: Parisat és egy ARRIS EuroDOCSIS 3.0 / EuroPacketCable 1.5 Touchstone Telephony Gateway
RF ParametersProblémák: - Viber 5-10 másodpercig jó aztán szét szakad
-CS:GO külföldi szerverek tökéletesek magyar szerverek 5-10 másodperc után szét kapcsolnak.
-pl hírtv netes videók random idő után meg szakadnak de a youtube töékeletesMi okozhatja ezt a hibát ? Illetve hogy vázoljam fel ezt az ügyfélszolgálatnak hogy ne nézzenek hülyének ?
Köszi a segítséget előre is !
-
dReFiX
senior tag
Adott egy speedport w724v router (tonline), épp default gyári beállításokkal, mitől lehet hogy a viber /messenger/gmail wifin keresztül mobilon nem működik ( illetve random módon nem működik) ? Köszi előre is a segítséget!
-
dReFiX
senior tag
sziasztok, ismerősöméknél kellene majd internetet megosztanom, t-home a szolgáltató, pppoe azonosítás van, vagy mint a upc rádugom és megy ? kell valamire figyelnem ? sajnos csak digivel és upcvel volt dolgom. köszi segítsége !
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
WLAN ROUTER vásárlásra adtam a fejemet, és kettő között vacillálok : DL-DIR-615 illetve MSI RG300N szerintetek melyik lenne jobb választás az elért lefedettséget tekintve ?
Illetve ha van jobb tippetek olyan 12-15 K intervallum között főleg innen Iponról, azt is szivesen fogadom !
THX -
dReFiX
senior tag
Segítségetekre lenne szükségem egy wifi-routerre lenne szükségem amellyel az UPC internetemet szeretném megosztani a PC felé kábeles módon (Ethernet kábellel) a laptopom felé pedig vezeték nélküli "wifis" megoldással. Annyi a probléma hogy a laptopot az emeleten használom és a router a földszinten lenne.
10-max12 K lenne rá a keret, Milyet ajánlanátok ?
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Hello !
UPC-s internetem van az itthoni PC-n , és ezt szeretném valami wifi routerrel megosztani a laptopom felé is ( házon belül, esetleg az emeletre is ) , totálisan nem értek hozzá, abban szeretnék segítséget kérni hogy milyen WifiRoutert vásároljak és esetleg egy leírást hogy, hogy is kell azt beüzemelni, mert halottam hogy ha valaki UPC internetet akar megosztani azt be kell jelenteni az ügyfélszolgálaton, vagy valami ilyesmi
Köszönöm előre is a segítséget !
Egy kezdő hálózatépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest