- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz d3tox1c #47002 üzenetére
Egy J1800 nálam képes volt arra, hogy a megosztott meghajtójáról a hálózat egy másik gépe fullHD filmet játszott le, miközben saját maga is egy ilyen filmet játszott le. Ha ez a nem túl acélos gép képes volt ezt megoldani probléma nélkül, kb valami p4 korabeli gépről (és/vagy tetű lassú merevlemezről) tudom elképzelni, hogy elégtelen ilyesmire. Illetve ha ennél is többen akarnak ugyanarról a meghajtóról dolgozni (fullHD).
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz d3tox1c #46999 üzenetére
Van valami beallitas, amivel lehetne rendesen nezni az igy megosztott filmeket?
A beállítás neve normálisan összerakott hálózat.
Értsd: vagy a (valamelyik) gép nem elég, vagy a hálózatod, ezek közül válaszd ki a megfelelőt.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
d3tox1c
senior tag
-
-
NeoPampalini
senior tag
válasz d3tox1c #46989 üzenetére
Hát, ennek sok fura és rejtélyes oka lehet (bár nálam működött, amikor kellett), mindenesetre:
- milyen Win van azon az asztalin, ahonnan nem tudod megnyitni a megosztást?
- MS vagy helyi user account van? (ezt nem nagyon értem, de írtak erről, hogy ez is gáz, nekem Win7 volt az utolsó MS rendszerem, így nem tudom, mi ez pontosan)
- próbáltad beírni a felh. név, jelszó párost? (néha csak 1x kéri, utána nem, hacsak nem változik valami a hálózaton)
- ha nem hostnévről, hanem IP-ről akarod elérni, úgy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest