- Linux haladóknak
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Szivesen segitek, magánban, skypen, esetleg teamviewerrel is. (bár egész nap ezt csinálom, igy néha már látni nem akarok gépet este
)
Winboxal beengedsz pár dolgot segitek később is beállitani, ha valami nem megy. (de ezt csak végső esetben, nem akarok hozzáférést a routeredhez, ill. én általában a winbox elérést azonnal tiltom a wan felől.)
ha csak egy wifi kártyád van, akkor el kell döntened, hogy 2,4 v. 5 GHzes lesz az AP, egy csomó eszköz nem látja az 5 -t, igy én ehhez mindenképpen egy másik kártyát javaslok.
ez egy régi board, sima 433, nem a 433AH, milyen verziójú ROS van rajta? A lassabbakhoz én 4.17-t szoktam használni, de ott az n-es wifivel gond van, nekem ott még nem sikerült 300Mbitettel kapcsolódni, sőt hiába irja ki, hogy 135Mbitel kapcsolódtam, a hasznos jeláltvitel rosszabb volt mint g szabványnál. Az 5-ös ROSban ez javitva lettt, ott hasit. (nekem az n csak 5 gigán van, az nem szennyezett nálunk egyáltalán, hasit a noti..)
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Linux haladóknak
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest