Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Egy másik topikról irányítottak ide, hátha előbb kapok választ, mint a másik topikról.
Szóval, 2 hete boldog tulaja vagyok egy 12TB-os WD My booknak, amin az öszes fájljaimat tartom, s ami a media playeremre (Minix Neo U1) van kötve, így ha másolnom kell rá, csak hálózatról átnyomom (Win 8) és kész.
...az az lenne, ha nem követtem volna el azt a nagy hibát, hogy hagytam alapon a gyári formázást -jelesül ExFAT-on- és így másoltam fel rá az anyagaimat (cca 10TB-ot két hét alatt!!!) Így utólag jöttem rá, hogy a laptopom (Win 8-as, értelemszerűen NTFS SSD) hálózaton, sajnos nem igazán kultiválja a My Bookra való másolást. A hálózattal nincs gond, mert ha a Minix-re ráteszek egy másik, NTFS meghajtót, mint az őrült elkezd másolni, csak az ExFat vinyóra mondja be az unalmast. Ilyenkor annyira, hogy a playa ki is fagy (?)
Próbáltam már többféle másoló progival, de egyikkel sem müxik.Viszont a fájlmenedzselés normál win fájlkezelővel hálózaton gyönyörűen müxik, törölhetek, átnevezhetek, bármit, csak ne másoljak.
Érdekességképpen visszafelé (mmint a laptopra) a másolás rendesen müxik, azzal nincs gondom (ebből gonolom azt, hogy a hálózatommal nincs gond)
Kérdésem az lenne, hogy újraformázás nélkül tudnátok mondani olyan lehetőséget, amivel megoldódna ez az NTFS vs. ExFAT inkompatibilitás (a "miért nem vettél NAS-t" , most hagyjuk, megvan az oka, hogy miért nem azt vettem) Nagyon nem szeretném a 2 hettes másolást ismét előlről kezdeni.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest