Új hozzászólás Aktív témák
-
victoireB
csendes tag
Nyugodtan okozhat a mandulagyulladás ízületi (sőt egyéb szervi: vese-, szívburok stb.) gyulladást, a mandula ugyanis a szervezetben gócként szerepelhet, a kis barázdáiban megbújik a sok baci, és onnan szóródik szét a szervezetben. Ha erre van gyanú, nincs mese, el kell távolítani a ''bacifészket''! Palkó, remélhetőleg tényleg megoldódtak a gondjaid!
-
(Kolombusz)
veterán
Szevasz Barátom!
Az orovsokat basztatást nem rád értettem, de manapság pont ugyanolyan divat lett az orovosok basztatása, mint a microsofté.
Amúgy bocs a kirohanásért, csak most valahogy kijött belőlem, betelt a pohár, ami nem tetszik ezentúl mindenért szólni fogok...
(K)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Szevasz Barátom!
Istenem, ha egy orvos látná, hogy mennyi hülyeséget irkálsz itt össze vissza. Úgy osztogatod a tanácsokat, mintha szakmabeli lennél.
Mennyi hülye ember hisz az ilyen gyógyfüves szarságokban.
Az orovosokat basztatni azt tudjátok, de nem jut el az agyatokig az, hogy nekik köszönhetitek, ha betegek vagytok és meggyógyit benneteket. Nem a szar gyógyfüveknek.
(K) -
Dictator^
veterán
hát a melegre én is gyanakodtam, itt ahol kijött régen állandóan beizzadtam, és általába akkor jött elő, lehet, hogy most ez is a melegtől van... de az arcomon is kijött mondjuk... bár ott már eltünt.
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
kijön kb ilyenre mint most, utána eltünik , az arcomon is volt... kiszárad egy idő után
nem még nem voltam én orvosnál.
a bátyám ment el nagyon sok helyre és nem talált semmi értelmeset, neki már az egész teste tele van vele, állitólag nem fertözö.
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Eagl3
veterán
Már mostis sokat javult pedig mégcsak most szedték le. Gondoltam elsétálok ma a kocsmáig. Lesz támaszvállamis meg midnen Lépcsőzésre meg mindenképpen rá vagyok szorulva mert emeleten van a szobám.
[Szerkesztve] Volt esetleg hasonló problémád, ismerős esetleg ezen a területen dolgozol?
[Szerkesztve] -
-
Eagl3
veterán
Ma megszabadultam a térdrögzítőmtől. Tiszta heppy vagyok most már eljutottam odáig, h. 90 fokba kéz nélkül behajlítom, nagyon csúnyán letapadtak a szalagok... plusz annyira el van gyengülve a lábam, h. egylábon megse tudnák állni rajt.
Szóval addig hajlítsam a lábamat (kezemmel húzom) amíg nem érzek feszülő fájdalmat és akkor még egy picit húzzak rajta, majd vissza és megint...
Azt furcsállom, h. nem utaltak be gyógytornára. Kérdeztem az orvost, h. hogyan tornáztassam. Flegmán odabökte, h. járjon rajta.
mod: tudnék ...
[Szerkesztve]