Új hozzászólás Aktív témák

• fLeSs

nagyúr

Mi lehet a probléma? Tegnap reggel ébredés után szédültem, egyensúlyzavarom volt és kicsit később rámjött a hányinger is. Visszafeküdtem kb. 3 órára, utána már nem volt hányingerem de az egyensúlyzavar azóta is megvan, igaz már nem olyan mértékben. Ez abban fejeződött ki még tegnap reggel, hogy ha megálltam egyhelyben akkor előre akartam dőlni, csak úgy tudtam járni, hogy vmibe belekapaszkodtam. Amikor leültem a gép elé végig olyan érzésem volt, mintha a fejem előre akarna bukni.
    Utánaolvastam, hogy mi lehet ez, elvileg lehet magas vérnyomásprobléma, megmértem egy itthoni vérnyomásmérővel, ugyanannyi volt mint mindig (130/75) az utóbbi 1 évben.
    Lehet állítólag túlhajszolt életmódtól, ami mondjuk rám nem jellemző bár az utóbbi 1 hétben annyiból álltak a napjaim, hogy reggel felkeltem, melóbamenet, haza aztán lefekvés szóval a melón kívül nem csináltam semmit. Ez a meló általában a gépelőtt punnyadást jelenti, szóval gykorlatilag állandóan a monitort bámulom. Arra gondoltam még, hogy az pl. az érzékszerveim hozzászoktak, hogy állandóan egy pontot nézek, és így felborult vmi egyensúly és emiatt van az egyensúlyzavarom vagy nemtom. Meg gondoltam a napfényhiányra is, mert azt sem kapok túl sokat manapság.
    Vkinek valami tippje?

"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."

Új hozzászólás Aktív témák