Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2012
őstag
sziasztok
adott egy B7V
jövő héten jön a xbox one x és azt szeretném kérdezni,hogy melyik hdmi támogatja a 4K-t,nekem azt írták jelölik(de én nem találok jelölést egyiknél sem a 4 hdmi-nél)köszi a segítséget
-
petya2012
őstag
-
petya2012
őstag
igen komolyan megkérdeztem...
azért remélem nem baj...(#16111) Balika911
úgy néz ki tényleg félreértettem vagy aki kiírta ide nem jól fogalmazta meg....
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
sziasztok
felteszem ide is a kérdésem,mert a LG topicban nem igazán válaszolnak
lenne egy kérdésem ha lehet
volt ez a óraátállítás és ha automatikusra állítom,akkor 1 órával kevesebbet mutat,mint a rendes idő és a guide is stimmel
de ha manuálisan a gmt-t +2-re állítom akkor az idő oké,de a guide nemvalaki segítene??
köszi
-
petya2012
őstag
megjött B7-re a 04.70.30 OTA-n
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
sziasztok
közvéleménykutatás
ki mekkora és milyen külső 2,5-es vinyót próbált már B7 esetén??köszi az infót
-
petya2012
őstag
-
petya2012
őstag
"Amennyiben 2017.11.08 és 12.31 között vásárol 2017-es LG OLED vagy ULTRA HD 4K LED televíziót, Ön jogosult az 5 év gondoskodás igénybevételére a regisztráció után. Mit jelent az 5 év gondoskodás? Jubileumi promóciónk keretein belül most az alapvető két év gyártói jótállás lejárta után is biztonságban tudhatja készülékét további három éven keresztül! Az első két évben, az eddig megszokottak szerint szükség esetén teljes körű garanciát vállalunk, azaz ingyenes bevizsgálást, javítást, gazdaságtalan javítás esetén pedig komplett cserét, beleértve a helyszíni javítást, kiszállást is. A rákövetkező 3 évben pedig kiterjesztett garancia biztosítás szolgáltatást nyújtunk mely szükség esetén tartalmazza a készülékek ingyenes javítását, tönkrement alkatrészek cseréjét, gazdaságtalan javítás esetén pedig a komplett készülék cseréjét is.Ez esetben azonban a helyszíni kiszállásra-bevizsgálásra valamint javításra nincs lehetőség."
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
válasz torma1981 #6727 üzenetére
ja nem emésztem magam,csak közzétettem hátha valaki most vesz tévét
bár még beleférne a 14 napba,de nem cécózom(#6729) torma1981
de azért majd rákérdezek nem állítanak-e ki nekem egy másik számlát mostani dátummal,na meg az LG-nél is rákérdezek holnap
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
basszus kicsit várhattam volna
-
petya2012
őstag
[kicsit várhattam volna]
na de ez van,bár innen még sose rendeltem semmit,nem tudom megbízható-e ,gari,stb
[itt is annyi,csak nincs 4 év gari][ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
válasz Sidositanaka #6289 üzenetére
szerintem [ez a topic] megfelelőbb neked
ez itt az OLED topic és szerintem egyik általad említett sem az -
petya2012
őstag
sziasztok
valakinek lenne tapasztalata azzal kapcsolatban,hogy a B7 mekkora külső vinyót kezel max?volt már valaki aki 3-4 TB-set dugott rá?ha igen milyen fajtát??
köszi a választ
-
petya2012
őstag
sziasztok
valaki felrakta már ezt a 04.70.10-et?változás?
-
petya2012
őstag
B7 tulajok figyelem
a félhold talp csomagolásán kívűlről volt egy ilyen szürke színű 2 db ilyen gumi valami-ezt rá kellene tenni a végére??ez ilyen csúszásmentesítő?kell ez rá?ti rátettétek?
(#6109) torma1981
köszi
neked ilyen tv van?
ezt a pixelfrissítőt milyen időközönként kell lefuttatni??[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
akinek B7-e van és rá szán egy kis időt az legyen szives már leírni nekem pm-be,hogy milyen beállításokat használ tv nézéshez és hdr-hez
meg szeretném nézni,hogy milyen a kép a ti beállításotokkalköszi előre is
-
petya2012
őstag
válasz Partizan182 #6099 üzenetére
oké
mégegy kérdés ha lehet
usb vinyónak van valahol leválasztás??köszi
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
válasz Partizan182 #6090 üzenetére
és a de blur?
-
petya2012
őstag
válasz Ren Hoek #6087 üzenetére
kb 2,5-3 méterről
egyenlő a tv adásokat próbálom beállítani
van sat tv-m(hdmi-stb) is,most azt nézem(eco mód),de az jobbnak tűnik,lehet klónozom a saját tuneres kábeles vételre
a mozgásoknál veszek észre egy kis elmosódást-ez ellen lehet mit tenni?(#6089) Partizan182
rendben,most 15-ön van a sajáton,25-ön a hdmi-n(sat tv)
a 25 jó néz ki messziről ahonnan nézemmelyik a haladó mód?nálam sötét-világos szoba,stb van
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
sziasztok
a képélességet melyik beállításnál kell állítani??nem rossz most sem,de lehetne pengébb a kép,egy picit olyan mosottnak tűnik(Trumotion kikapcsolva)
a vízszintes-függőleges élesség javít a dolgon??köszi előre is
-
petya2012
őstag
válasz Nemir Ombe #6079 üzenetére
persze gondoltam
és ha így nézek ilyen filmet,akkor melyik módot kellene használnom és állígatnom?
(#6081) dgyuri0123
még majd most hozzák[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
sziasztok
lehet hülye kérdés,de ha 3.0-ás usb külső vinyórol indítok egy 4k-s hdr filmet,akkor nem fogja hdr-be nyomni a képet??csak akkor ha valami 4k-s lejátszórol hdmi-vel??
-
petya2012
őstag
válasz Ren Hoek #6066 üzenetére
2 évet írtam alá(net, telefon, tv). Az egyik azt mondta van raktáron, a másik meg azt hogy nincs. Az egyik azt mondta hogy nem is lesz egy darabig, a másik meg hogy van egy darab raktáron. Aztán mail egy felső vezetővel, ő azt mondta hogy már akkor se volt amikor először megrendeltem.
Tehát akkor döntsd el
-
petya2012
őstag
válasz Ren Hoek #6055 üzenetére
engem is leszívatott a Telekom
én még a 498000-es áron rendeltem(bár nekem van tőlük szolgáltatás),már a szerződést is kikűldték pdf-be,aztán mondom hétfőn rákérdezek-erre azt mondja törölték a rendelést és semmisé tették a szerződést-az fasza,önjogúlag mindezt
kiderűlt már akkor se volt raktáron nekik ez a tv,amikor én leadtam az igényt(15.-én)
megrendeltem 590-be az extreme-től holnap hozzák
-
petya2012
őstag
[itt egy videó] szerintetek ezek az értékek jók??
-
petya2012
őstag
sziasztok
olyan emberkéktől érdeklődnék akinek B7-e van,hogy milyen képbeállításokat használnak??
nem igazán van szemem az ilyesmihez(beállítások).
érdekelne,hogy a tv adásokhoz milyet és a 4K tartalomhoz milyet
tudom mindenkinek saját izlése szerint,de azért pár infót,tanácsot szivesen elfogadnék
aki fordítana rá egy kis időt és írna erről nekem pm-et annak köszönöm
köszi előre is -
petya2012
őstag
válasz Ren Hoek #5887 üzenetére
Üdv
15-én rendeltem meg, csütörtökön jött a mail meg az SMS, hogy elfogadták, várjam a kiszállításról az SMS-t. Ma mondom rákérdezek jön - e a héten erre azt mondja az ügyfeles, hogy törölve lett a megrendelés, mert az egész rendszerük behalt. Meg azt is mondta hogy nem lesz kb 1 hónapig ez a tv. Köszi Telekom
Önjogúlag törölték a megrendelést és semmissé tettek egy szerződést
Kb ennyi a történet
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
sziasztok
hát a Telekom rendesen leszívatott a B7-el
még jó,hogy az euronics-ban van most 20 hónapos 0%-os THM,igaz ott 590000 a B7 -
petya2012
őstag
sziasztok
aki mostanában várja a Telekomtól a tv-jét,ne is várja a közeljövőben(sajnos én is beleestem )
kinyögték nemrég a telefonos érdeklődésre,hogy sz@r a rendszerük és minden megrendelést töröltek és még csak ezután indítják el újra -
petya2012
őstag
szerintetek [ez] a youtube-on található képteszt megfelel?
-
petya2012
őstag
Üdv
2 m-re?miért ezt az UHD-t mennyiről kell nézni??
bocsi ha hülye kérdés volt -
petya2012
őstag
Sziasztok
Jövő héten jön a B7 a Telekom-tól, azt szeretném kérdezni hogy van-e valami tesztkép amivel meg lehet nézni a pixeleket oké-e??
Már 530000??Én még 498-ért rendeltem 1 heteköszi a segítséget
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Nekem csak 1 kérdésem lenne ha lehet, de legyen szíves valaki válaszolni. Most egy Sony FHD tv-n van és berendeltem egy 55B7-et.Nekem elsősorban tv adás nézésére kellene. Rosszabb lesz a kép az oleden vagy nem?? Csak azért kérdezem, mert még lemondhatom. Legyetek szívesek válaszolni - köszi
-
petya2012
őstag
sziasztok
megrendeltem a B7-et a Telekomtól
valaki leírná nekem mire kell figyelni ennél a z OLED tv-nél és miket érdemes beállítgatni-kikapcsolni-bekapcsolni??köszi
-
petya2012
őstag
sziasztok
valószínű beinvesztálok egy B7-re a Telekomtól
az lenne a kérdésem,hogy ezeknél az OLED-eknél mire kell figyelni(halott pixel,stb)egyáltalán van-e ilyen jelenség?
meg azoktól kérdezném akik a T-től vették mennyi idő volt amíg kihozták?köszi a választ
-
petya2012
őstag
sziasztok
B7 tulajokhoz szólnék
az lenne a kérdésem,hogy a HD és a SD adók milyenek??
azért kérdezném,mert leginkább tv-nézésre lenne a tv
most egy FHD SONY-m van és meg vagyok elégedve a képével,némi felhősödés jelen van,de nem zavar
érdemes-e beruházni egy B7-re ilyen igényekkel??köszi a választ előre is
ja és még egy kérdés,ehez a B7-hez van sima táv is??
-
petya2012
őstag
válasz Nemir Ombe #4821 üzenetére
a tv milyen??
-
petya2012
őstag
sziasztok
ezeknél az OLED tv-knél szokott lenni pixelhiba??
B7-esre pályázom,esetleg valakinek van ilyen!?ha igen leírná,hogy milyen...köszi
-
petya2012
őstag
-
-
petya2012
őstag
-
petya2012
őstag
sziasztok
[erről a tv-ről] szeretnék kérdezni,mik a tapasztalatok??valakinek esetleg van ilyen,stb?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- SSD kibeszélő
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat