Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
-
veterán
-
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Blaise #67997 üzenetére
Nekem hama van, de az nem jó 77-ig, csak 65-ig, viszont elég masszív jószág. Én mindenképp dupla karost kerestem annó.
HAMA FALITARTÓ, FULL MOTION, DUPLA KAROS, 400x400 | Hama
Lehet elbírja a 77-est is, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
contaxg
veterán
válasz Blaise #67997 üzenetére
Nem hallnék bele a minőségi konzol kérdésbe. Kb azt amire kell egy Auchan-os pár ezer forintos is tudja. Ha mozgatható kell az más tészta.
Nálunk cél volt a falhoz közeliség, de ennek az volt az ára, hogy a gyárilag ajánlott 17-20cm nem jött össze. A hangja nem is lett olyan jó mint ameddig lábon állt.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Sub-S
senior tag
Én még a régi ph-s 'TFT teszt - PH! v1.00'-s progit szoktam használni ott vannak piros, zöld, kék, fehér, fekete képek azokat szoktam végignézni. De bármilyen más módon előállított kép ugyanúgy megteszi.
Mondjuk TFT esetében ez a módszer sem fed fel minden ilyen jellegű hibát, ha jól rémlik volt olyan mikor tesztképeken minden jó volt viszont egy pixelnél annak függvényében jött elő némi 'zavar', mikor az adott oszlop egy másik részén eltérő intenzitású volt a kép, ami egyszínű háttérnél nem jelentkezik.
Nem tudom ilyen előfordulhat-e olednél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Real időjárásjelentés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Hardcore café
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés