- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Sordoran #79885 üzenetére
Kiállítva is van, Magyarországon, Pécsen vagyok 1 hete, tegnap voltam az MM-ban.
----------
#79886Sliderxy
Behalok, még a végén én vagyok a hülye
Ilyet senki nem mondott...
A készletinfó mindig pontos és azonnal változik, ahogy a terméket eladják, egyszerűen, ahogy leolvassa a pénztárnál a vonalkódót, a termék száma csökken, vagy ha 1 volt belőle, akkor azonnal megjelenik, hogy nem átvehető!
Szóval, azt vettem észre, hogy neked nem lehet segíteni, vagy kicseszettül nem döntötted még el, hogy mit akarsz. Rendeld meg, az a biztos, ennyi...Én 200km-ert biztos nem autóznék egy tévéért, hogy én pakoljam be-ki, mert onnantól már az én felelősségem, de a futár előtt lehet ellenőrizni ezeket a tévéket.[ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
válasz Sordoran #79882 üzenetére
Na de ez az, hogy én konkrét típust mondtam neki, nem csak annyit, hogy LG C2.
LG OLED 65" C21LA , ha ez így nem volt neki elég egyértelmű akkor rossz helyen dolgozik.
De, mindegy csak gondoltam megosztom a tapasztalatomat. Az, hogy a telefonban már eleve milyen életkedvvel beszélt, már alapból nem sejtetett túl sok jót. Ahogy elnézem a pécsi üzlet google értékeléseit, már nem lepődöm meg ezen. -
alaves
addikt
válasz Sordoran #79540 üzenetére
Rengetegszer szerepelt itt a fóromon is: az LG-nél garancia eseménynek számít 1 alpixel hiba is (OLED TV vonatkozásában).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.