Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Ez hülyeség amit írsz. Az h. az LG megveszi a DTS / DD használati jogát 5 évre, az nem azt jelenti, hogy az a TV ami a megvásárlás napján DTS képességgel lett eladva, az 5 év után automatikusan elveszti azt. Hanem h. az LG cég jogosult 5 éven keresztül a TV-jeibe beletenni a DTS képességet, és ezért legyártott és eladott darabszám után kifizeti a DTS cégnek a licenszhasználati díjat. Ami díjért cserébe az ennek a megállapodásnal a keretében legyártott összes eszköz az elpusztulásának pillanatáig jogosult DTS zajokat lejátszani. Mindenféle béepített időzítő és lejárat bármiféle veszélye nélkül.
Azt hogy az LG ezt meg meri lépni 5 év után sunyiban kiadott firmware update képében, azért a cégvezetés kellene keresztre feszíteni. Szószerint. De legalábbis egy eredeti állapotra visszaallítasi kötelezettségre ítélni az összes piacon, ahol ez a firmware update kiment.
Az h. online szolgáltatás beszarik 5 év után a tv-n, mert az app nem frissül, és így a szolgáltatas régi klienssel már nem engedi a hozzáférést, az egy másik téma. Ezt hálistennek sikerült a fogyasztók torkán az elmúlt 10-12 évben lenyomni, így ez már egy vesztett csata lett, itt nincs mit tenni. Én személyszerint ezért vagyok ellene minden olyan megoldásnak, ami az én lakcímemen kívűlre helyezi a kontrollt.-
-
GalaHU
őstag
Már hogy a fenébe ne tudnám használni ma a 386DX-emet? Pont ugyanazokat a programokat futtatja mint '93-ban!
Szerintem arra céloz arty, hogy vettél egy műszaki cikket ami képes a vásárlás pillanatában egy konkrét funkcióra és nem azért válik használhatatlanná később mert az adott funkción fejlesztenek (Netflix-es példa) hanem mert a gyártónak így lesz olcsóbb UTÓLAG!
A DTS formátum az egy szabvány, az nem változik.
Ez csak natúr sz@rrágás a gyártó részéről. Ennyi erővel letilthatná a HDMI bemeneteket is.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Netflix
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.