Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsip

    addikt

    válasz sub71 #85868 üzenetére

    Ez hülyeség amit írsz. Az h. az LG megveszi a DTS / DD használati jogát 5 évre, az nem azt jelenti, hogy az a TV ami a megvásárlás napján DTS képességgel lett eladva, az 5 év után automatikusan elveszti azt. Hanem h. az LG cég jogosult 5 éven keresztül a TV-jeibe beletenni a DTS képességet, és ezért legyártott és eladott darabszám után kifizeti a DTS cégnek a licenszhasználati díjat. Ami díjért cserébe az ennek a megállapodásnal a keretében legyártott összes eszköz az elpusztulásának pillanatáig jogosult DTS zajokat lejátszani. Mindenféle béepített időzítő és lejárat bármiféle veszélye nélkül.
    Azt hogy az LG ezt meg meri lépni 5 év után sunyiban kiadott firmware update képében, azért a cégvezetés kellene keresztre feszíteni. Szószerint. De legalábbis egy eredeti állapotra visszaallítasi kötelezettségre ítélni az összes piacon, ahol ez a firmware update kiment.
    Az h. online szolgáltatás beszarik 5 év után a tv-n, mert az app nem frissül, és így a szolgáltatas régi klienssel már nem engedi a hozzáférést, az egy másik téma. Ezt hálistennek sikerült a fogyasztók torkán az elmúlt 10-12 évben lenyomni, így ez már egy vesztett csata lett, itt nincs mit tenni. Én személyszerint ezért vagyok ellene minden olyan megoldásnak, ami az én lakcímemen kívűlre helyezi a kontrollt.

    -

Új hozzászólás Aktív témák