Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kovsol
titán
-
-
Gorgonka
aktív tag
Értem.
Szerintem sem lesz annyira hajtva, mint GuruZone TV-je pl. Sokat játszok PC-n is, ahhoz pedig van monitor. De tény, hogy amikor rákattanok valamire a PS-en, akkor addig az szokott menni, amíg be nem fejezem. De leginkább single player játékokat játszok, szóval nem jellemző a sok száz óra egy játékkal (bár a Monster Hunter: Worldbe belement vagy 300 , de az kivétel).
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a türelmet. így akkor nem stresszelek .[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz OPiiPO #72278 üzenetére
Mindkettőt néztem, nézem, az van, amit előzőleg írtam, egyes anyagokon az NF-nél látható a hiba, új anyagoknál már egész jó tömörítést használnak, bőven nézhető és jó minőségű. NF 4K DV és HBO Max 4K DV esetében az utóbbi valamivel jobb minőségű, de előfordul, hogy fel sem tűnik a különbség, igazából ugyanazzal az anyaggal kéne megnézni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
GuruZone
őstag
válasz Gorgonka #72288 üzenetére
Ez már januári sztori. Kétéves C9, minimálisan beégett, az eladás miatt kapott egy új panelt, a vevő örült és vitte, majd jött a C11.
A szerviz előtt néztem a statisztikáimat, hogy mégis hogy sikerülhetett... 500 órát toltam csak a fortnite-ot PS4 Pro/C9 kombón, tavaly februártól idén januárig 400 óra PS5/C9.
Ez idő alatt párszor átköltöztem monitorra, szóval kb 600 óra tévés Fortnite után jött elő a folt, maximális OLED háttérfény mellett.Nyilván számít, hogy egy (jó) meccs fél órás, nem pár percig van ott az a retkes csík a sarokban statikusan.
Nem kell aggódnod.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
törölt tag
válasz Gorgonka #72287 üzenetére
Az számít inkább, hogy összességében mennyit és milyen fényerőn (HDR-ben mehet a 100) van rajta ugyanaz. Úgy látszik, hogy nálad nem lesz olyan igénybevételnek kitéve, ami miatt egy picit is aggódnod kéne.
Igen, összeadódik, folyamatosan fárad el a pixel.
[ Szerkesztve ]
-
Gorgonka
aktív tag
válasz GuruZone #72286 üzenetére
C11-et vettem én is.
Hogy érted a 400 órát? Számít, hogy mennyi időt játszik az ember egyszerre (pl naponta 6 óra már sok hosszútávon) vagy ez a 400 óra összejöhet 4 év alatt is akár? Tehát ha pl a legtöbb játéknál ugyan ott van a HUD (mert általában ez így van), akkor több játékból is összeadódik?
Nem teljesen értem ezt az egészet -
Gorgonka
aktív tag
válasz #72042496 #72285 üzenetére
Nem szoktam áramtalanítani a TV-t.
Ez jó hír. Olvasgattam már a témában azért, csak most nem volt sok időm rá, gondoltam inkább rákérdezek. Meg azért a 8 óra sem egyhuzamban történik, közben nyilván felállok időnként, járok egyet. Két óránként pl. Gondolom az is segíthet kicsit, ha arra az 5-10 percre átkapcsolom a TV-t egy filmre vagy valamire?[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz Gorgonka #72284 üzenetére
Nekem 400 óra fortnite-tal sikerült produkálni egy ilyet. Csak a "tesztábrán" volt látható, szóval nyugalom. Jeleztem az epic-nek már ezer éve, hogy kis "opacity" jöhetne, de még eddig nem jött
Ez még a C9-cel történt, C11 patent eddig.[ Szerkesztve ]
-
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok!
Szerdán érkezik egy OLED TV, amit ma vettem és szeretnék előre felkészülni . Az optimális beállításokat már megtaláltam, de nem nagyon követtem, hogy mik történtek az elmúlt években OLED fronton, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire sikerült kiküszöbölni a beégést? Hétvégén 6-8 órát is játszanék, akár egy játékkal. Kell ilyenkor valamilyen óvintézkedést tenni?
Köszi előre is. -
gunszt
tag
válasz swaggie5 #72281 üzenetére
huhh köszönöm, és tényleg már létezik, ahogy nézem kb 150k a difi a C1 és C2 között, megpróbálok utánajárni megéri-e fontolóra venni a generáció váltást, bár egyenlőre inkább a 65C11 felé húz a szívem mint a kisebb 55C22 ebben a 400-600K-s ársávban, de hátha tud valami egetrengetőt, gondolom kirakva még nem nagyon van sehol
-
gunszt
tag
Sziasztok,
OLED TV vásárlás előtt állok, főként Playstation5 és mellette streaming ( netflix,hbomax, stb) a fő felhasználási profil
a kérdésem az lenne hogy van bármi alternatíva amit érdemes lehet megfontolni az LG C1 szérián kívül ?keretem kb 400-600k és az 55C12LA vagy 65C12LA között vacillálok(úgy tudom a panel mindegyikben uaz), vagy várható hogy jön nagyon hamar újabb széria LG C2 generáció ? Sony tv-m van most , maradnék a márkánál de az LG ahogy olvastam veri jelenleg sok mindenben
köszi előre is
( köszönöm az összefoglalót sehol nem találtam de itt nagyon jól össze van szedve és sikerült felfognom az LG elnevezési konvencióit, C11-12 LA/LB stb )
-
viera
őstag
Remélem tényleg jó lesz,aztán 3 év múlva csak lesz belőle 83-as méret. Addig meg jó lesz a Sony 77A83J amire 2 hete cseréltem le a Panasonic 65FZ-800-at. Sajnálom a Panasonic-ot mert nekem tökéletesen megfelelt csak sajnos nincs belőle 77-es. Ami lesz idén az meg nagyon drága lesz sajnos.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
OPiiPO
veterán
válasz blakey #72275 üzenetére
30Mbps az nagyon jó, akkor tényleg sokat javíthattak, Netflixet még nem láttam szignifikánsan 15Mbps föle menni.
Meg tudnál nézni Apple TV alatt egy Netflix DV 4K-t is légyszi hasonló körülmények közt, kiváncsi vagyok"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
blakey
titán
Kodi alatt lett ellenőrizve, hogy max. 30Mbps-el megy az HBO Max.
-
blakey
titán
válasz OPiiPO #72274 üzenetére
Apple TV 4K-n az HBO Max jobb képminőséggel bír, mint a Netflix (legalábbis eddig így volt), utóbbi esetében gyakoribb a poszterizáció, a tömörítési hiba, HBO Maxon a 4K Dolby Vision nagyon jó, és a bitráta is magasabb, 30Mbps körül mozog, de vannak gyenge minőségű anyagok is, mondjuk NF esetében is előfordul. Sajnos eszközök és OS-ek között is vannak különbségek.
-
bnorci71
addikt
valószínű ezért mondtam nem youtube videókkal kel megnézni mit tud a tv
megnézed egy rendes demó anyaggal ha jó az adott formátummal a beállítás tetszik a kép, de a netflix hbo egyéb streaming nem akkor elég egyértelmű nem a tv/beállítás a gond, hanem a film olyan a stream van agyontömörítve stb."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz alaves #72268 üzenetére
azt az FW-t én is várom az már Droid11 lesz jól gondolom ami alapjaiban más mint a 10?
Ha azzal is csinálja a tv a hülyeségeit megy szervizbe mielőtt a nejem belevágja a távirányítót"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Kobe
veterán
válasz bnorci71 #72269 üzenetére
Valoszinuleg oka van, hogy celiranyosan kerdezek. Peldaul az egyik, hogy 1.5 perces youtube demo videokat nem szoktam tul surun tul hosszan a csalad szorakoztatasara nezegetni, a 2 streaming szolgaltato tartalmat meg igen.
A masik meg pl az, hogy kifejezetten az erdekel, hogy az adott streaming szolgaltato tomoritesevel van e para, nem pedig a parperces demo videoeval.sylex1: nflixhez nagy elofizum van, 4K included. Ott pl amiket neztem sokkal rendben levobbek mint az HBOs 4K, a dolby visionos videok es azok kontrasztja eg es fold az hbo maxhoz kepest.
Csak nekem fura hogy kisebb koltsegvetesu sajat gyartasu sorozatok jobb minosegben kerulnek fel mint egy WB box office hit -
bnorci71
addikt
Van eselteg olyan film nflix, hbo-n amin ellenorizni lehetne tenylegesen mit tud 4K streamingben?
most komolyan te csak írsz vagy olvasol is azért
2 napja linkeltem neked a gugli találatot ahol válogathatsz kedvedre a formátumok közül és nem youtube meg ki tudja hogy tömörített fromátumok hanem eredeti kópiák
de akkor +1x
https://prohardver.hu/tema/oled_tv_topic/hsz_72210-72210.htmlha ezzel jó és tudja akkor a stream szar ennyi
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
alaves
addikt
válasz OPiiPO #72265 üzenetére
Philips 65OLED706 'best buy' ...remélem a következő fw frissítés már tartalmazza a teljes értékű 4k/120Hz/VRR-t is és nem 'töketlenkednek' tovább a TP Vision-nál...
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
veterán
válasz jézusom #72264 üzenetére
Hát veszett már több is mohácsnál. Azóta olvastam még többet és nagyon pozitívak a vélemények szóval én berendeltem egyet aztán kiderül. 30 napig elállhatok tőle, tehát amennyiben nem jön be / össze akkor megy vissza.
A kamera alulra is el helyezhető, ha tudsz a TV elé tenni valamit nem is látszik, bár nekem csak felülre mehet sajnos...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
jézusom
addikt
Nekem csak sima rgb ledek vannak, de az ambilightot nehéz utánozni. Ahogy a linkednél is kamerával kell megoldani, ha minden tartalmat követni szeretnél a fényjátékkal. Amúgy droid boxhoz lenne usb kütyü kamera nélkül, de ott csak a lejátszott videonál működik.
Ez a kamerás meg nekem kicsit erőltetett, de engem is érdekel.Egyébként beléptem a klubba most hozták az 55c11et
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szeretnék fényt tenni a TV hátuljára, de az eredeti Ambilight elég húzós viszont nagyon sokat olvastam a Govee DreamView T1 TV Backlight-ról és nagyon dicsérik. Esetleg van ilyen valakinek közülünk?
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Vhiktor
Topikgazda
Az 50-es screen brightness-el az esetek több mint 90%-ban biztosan jókora black crush van SDR esetben.
Óvatosan emeld addig amíg a végpontozós videón a 18-at látod villogni a 17-et meg éppenhogy, de úgy, hogy közben ne emelkedjen meg a háttér fekete szintje. Ez olyan 53 +-1 vagy2 körül lesz.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
Mik azok a beállítások? A gamma, a fényerő és az első 3-4 fehéregyensúly beállítás a lényeges.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
Ha nem látszanak a fekete részletek, akkor az 2 okból lehet: vagy agyontömörített a forrás vagy rosszul van beállítva a TV. Az Eredeti képmód rossz választás az Élénk meg a lehető legrosszabb.
LG tv-knél gyárilag amúgy is van elég nagy black crush, úgyhogy 99%, hogy ez okozza. Adj a fényerőre annyit, hogy még ne emelkedjen a feketeszint, de előjöjjenek a részletek.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
alaves
addikt
Ez ilyen, nem a TV hibája, a streaming szolgáltatók különböző beállításai, a szolgáltatás bitráta lehetőségei, a Dolby Vision profil, kódolás (pl. 8 bpc), stb. határozzák meg a képminőséget. Nézz meg pl. egy remux 4k/DV anyagot, hogy az milyen (pl. HDD-ről).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Kobe
veterán
Sracok, egy kerdes... Lehet nem a legjobb osszehasonlitasi alap, de szeretnem megerteni az okat annak amit tapasztalok
Szoval, tegnap pont egymas utan neztem HBO maxon az uj boreger filmet (4K, dolby vision) meg par epizodreszt az our flag means death-bol (sima full HD, a tv felskalazza) es leseggeltem a difin:
A kerdes, hogy miert nez ki egy HD upscaled video 5x jobban, mint egy normal 4K-s dolby vision?Nem a szinvilagra gondolok, mert a boreger film az kb kettonusu, sotet es narancs, hanem peldaul kep elesseg, kepfrissitesi rata, stb, az egyikben a szereplok haja kozeli felvetelnel is kb egy fekete pacanak tunik, a masikban meg kis tulzassal a hajszalakat szamolni lehet, tengeri tavlatinal meg a hullamon a fodrokat, a mozgas gordulekenysegerol ne is beszeljunk
Dolbyhoz az AV forumos beallitasokat hasznalom, Filmmaker mode (bar az elesseg masikban is ugyanilyen gyatra ennel a filmnel), a HDhoz az Eredeti kepmodot hatarozta meg, csak atallitottam Elenkre, mast nem butykoltem rajtuk
Van eselteg olyan film nflix, hbo-n amin ellenorizni lehetne tenylegesen mit tud 4K streamingben?
LG C1 55"
-
félisten
válasz alaves #72249 üzenetére
Teljes értékű a 4 K 120 Hz, nem feleződik a felbontás 706-806 nál. Ha a 4 K 120 Hz mellé aktiválod a VRR-t akkor feleződik 1080P re.
2022 Q2 ben jönni fog állítólag update.
pár modellt viszont még mindig sújtja , amiben nem Mediatek van, még mindig nincs 4K 120 Hz VRR nélkül sem. elég sok user kiverte érte a balhét hogy legalább ezt oldják meg ha VRR nem is lesz.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
salapp
addikt
válasz titanium_100 #72252 üzenetére
AG8 2019-es modell, inkább az A8(H) (2020)/A8P (2021) modellt válaszd!
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
titanium_100
tag
És a másik két gyártót még nem említettük, mit gondoltok a Panasonic-ról?
S a Sony? [link] úgy tudom az AG8 elég jó modell.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz titanium_100 #72219 üzenetére
Részemről samsungot soha többet.
Itt van egy A1 C1 összehasonlító videó A következtetés, hogy a C1 jobban megéri kis árkülönbség esetén.
-
alaves
addikt
A 706/806-okon jelenleg a HDMI 2.1 még nem teljes értékű, 4k/120 Hz-en a függőleges felbontás feleződik 1080p-re (pl. a betűk nem olyan szépek így).
A 4k/120Hz/teljes felbontás/VRR-t a TP Vision megígérte a 706/806-nál (eleve így tervezték a single chip-el), de valószínűleg a 707/807-el együtt jön ki a szoftver-frissítés.
A 936/986-nál sajnos nem tudják megoldani (speciális 'twin-chip' miatt), ezeknél inkább a képminőséget választották a mérnökök.
Ha jól tudom a Sony A80J/A90J és a Panasonic JZ1000/1500/2000 is Mediatek MT5895 SoC-al szereltek, mint a 706/806. A Panasonic 2021. novemberben, a Sony 2022 márciusban (a 6.5660-os fw-vel) megoldotta a dolgot. A Philips késlekedik...Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Dicker
őstag
válasz papi77 #72241 üzenetére
Lassú voltál.
De szerintem várj vele, hátha jön több. Elég gyakran dobnak ki 10%-os kuponokat, csak össze kell szedni majd őket. Ezeket meg mentsd le, mert nem fog megszűnni mind.Több embernek sikerülhetett amúgy, mert valaki már PH-n próbálja drágábban adni, azt ami nincs is még nála... Nem véleményezném, de...
-
Zsombors97
tag
válasz titanium_100 #72242 üzenetére
Az 11-nél fekete a hátlap, a 12-nél pedig fehér, de ebből konkrétan szerintem sosem látszik semmi. A TV-t úgyse hátulról nézzük. Azt hiszem még talán annyi, hogy a TV talpának is más a színe, a fehérnek talán valami ezüstös a feketének pedig fekete, de erre nem mernék mérget venni. Lényegi különbség viszont semmi.
-
kovsol
titán
A színe.
C11 fekete a hátlapja, C12 fehér a hátlapja.
Igazából nem látszik normál esetben ez soha.May the Force be with you!
-
Vhiktor
Topikgazda
Elvileg mas a hátlap színe.
-
Kobe
veterán
válasz titanium_100 #72238 üzenetére
Szolgaltatoknal, telekom, vodafone meg ennel is olcsobb a 65 C1
En szemely szerint az LG t vennem, csiriviri lightra nekem speciel nincs szuksegem / ha kell utolag is intezheto, ellenben hivatalos Gsync plecsnit mar nehezebb utolag varazsolni ra (az LGnek mrg van) -
zozika84
őstag
válasz Pro Koryak #72199 üzenetére
Szuper gratulálok a Panához
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
-
-
Dicker
őstag
válasz Conte8 #72227 üzenetére
samsungpeople10
MOLLIMO10
NYEROVELEMENY10
8KTV2022
NEOQLED15Ezek élnek, ebből az első 4 működött és tegnap. (mégha nem is 8k a tv..)
Plusz ugye az előrendelés miatt 50k lejön még, mert annyit kapsz utána vissza kuponban. Szóval "580" a vége.Szerk.
Sosem vásároltam náluk.[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz StokiBoti #72207 üzenetére
nem ismerem ezt a routert, a színéből ítélve valami T-komos csoda lehet, olyat keress, hogy URL filtering..ha ilyen nincs, akkor más megoldást kell keressél (vagy akinek ugyanilyen routere van és más saját routert nem használ, és megoldotta, fog tudni segíteni)
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz bnorci71 #72209 üzenetére
Köszi
Azzal dolgozok is, de a hangot is fel kell venni, az meg most nincs nagyon.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
salapp
addikt
válasz titanium_100 #72221 üzenetére
Ha jól akarsz választani, az első dolog legyen, amit kiversz a fejetdből, az a "de hát mindegyikben LG panel van, akkor tökmindegy, melyiket veszem" itt, a topikban is többek által erőltetett téves narratívája.
Sokféle analógiát lehetne hozni, de például akkor tökmindegy lenne, melyik kétutas monitor hangsugárzót veszed, ha azonos a benne használt magas és mélyközép hangszóró? A hangváltók, a belső kábelezés, a doboz anyaga, mérete és kialakítása, a zárt vagy nyitott jellege, a csillapítás, stb-stb. akkor nem számít?[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
hakos1987
őstag
válasz titanium_100 #72221 üzenetére
Panasonic, sony, philips... A panelt az LG adja, de az elektronikát, képfeldolgozót már nem. Márpedig ennek eredményeképp azonos árkategóriájú TV-k között is szembetűnő különdbségek vannak. Az említett philipsnek szebb képe, magasabb fényereje van, 120Hz, 2.1 HDMI, jobb a képjavítása SD tartalmakról és nem utolsó sorban ott az Ambilight. Kategóriákkal jobb TV az LG A és a B szériánál is.
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz titanium_100 #72219 üzenetére
Tudom, hogy kicsit messzebb van árban, de gondold meg: Philips 65 oled806 550e Ft és messze jobb ezeknél. Már ha ragaszkodsz a 65" mérethez.
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Zsuzska98021
újonc
-
Celtis
veterán
válasz titanium_100 #72215 üzenetére
60hz-es és kicsivel gyengébb a maximális fényereje. Egyébként általános használatra jó. Nekem is van, nem bántam meg.
A távirányítóját mégis mire akarnád lecserélni? samsungra biztos nem lehet.
-
FingR86
őstag
válasz Zsuzska98021 #72214 üzenetére
ha 0/24 tv csatornát nézel akkor esetleg a logó körül lehet gond
vagy mindig ugyanazzal a játékkal játszol napokon keresztül és van rajta statikus elem (HUD)
akkor esetleg lehet gond, egyéb esetben vegyes felhasználás mellet már nem igazán kell félni tőle. -
titanium_100
tag
Üdv!
Szemezek ezzel a mérete alapján legolcsóbb LG oled tv-vel. [link] . Több pénzem nem nagyon lenne rá. Ez az alapmodell mennyire ajánlott? Milyen típusbetegségei vannak? A távirányitójat letudom cserélni más típusra? Nagyon nem jönnek be az LG alap távirányítók. Samsungé sokkal kiralyabb.
Gondolom Sony vagy Panasonic is kb ugyan ilyen kéoet ad, mert az LG-től veszik a panelt, csak azok olusz 150.000 Ft-tól indulnak.....
[ Szerkesztve ]
-
Zsuzska98021
újonc
Sziasztok! Mennyire kell tartani az OLED tv készülékeknél a beégéstől?
—.Nem félek a COVID-tól, mert az országban még mindig több a hülye, mint a fertőzött.—
-
GuruZone
őstag
válasz koxminator #72203 üzenetére
Nekem azóta is tökéletesen működik Xiaomi routerrel.
Kellett hozzá egy újabb verziójú MiWifi app, amiben van URL feketelista.[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
StokiBoti
csendes újonc
válasz koxminator #72206 üzenetére
-
StokiBoti
csendes újonc
válasz koxminator #72203 üzenetére
Ugyan ezt írtam be, én is ezt láttam, de semmi
Csatolok képet, hátha én rontottam el valamit...[ Szerkesztve ]
-
-
StokiBoti
csendes újonc
Sziasztok!
LG WebOS 6 alatt (LG 65C1) lehetséges a főmenüben a Neked ajánljuk, most népszerű sort kikapcsolni? Nekem semmi haszna, csak foglalja a helyet.
Próbáltam a routerben elérhetetlenné tenni pár webhelyet, amit a neten láttam, de egyik se működik.Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest