Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Mi a célod ezzel?
Az, hogy bebizonyítsd: nem jól tippel minden esetben az algoritmus ha köztes képkockákat kell kiszámolni? (igaz, nem jól tippel minden esetben)
Vagy... az a cél, hogy bebizonyítsd: nem nézhető ez a film, mert tele van artifacttal 10-es dejudderen?LG-féle TM, szerintem nem jól tippel: (vagyis sok az artifact)
- tengerfenék közelről kamerázva, amennyiben a napfény jól láthatóan tükröződést okoz a fenéken.
- autóban, amennyiben beltérben van a kamera és a suhanó (elmosódott) témát próbálja tippelgetni...
- gyors, svenkelő mozgás... de a fő téma kicsi a képen. Pl Planet Earth II, NYC sólymok vadásznak a városban.BTW ez a cucc 4K/HDR-en iszonyatosan jó akkor is ha 1-es vagy 2-es dejudderen tolod, vagy 0-ással. De mondjuk legyen kompromisszum: 2-es.
Nálam a 4K/HDR-féle verzió van meg, 12-15 GB/rész.
Kéretik elnézni, hogy ebből hivatalos cucc nem létezik 4K/HDR magyar kiadásban!Szerintem a 10-es dejuddernek nincs értelme.
Gáz ha bekapcsolod FULL interpolációra. Nézhetetlen minden film.
El nem tudom képzelni, hogy Sony vagy Pana jó legyen szappanoperásan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.