-
IT café
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz K Norbi #7644 üzenetére
Már a kukát se tudnám fotózni amibe kidobtam a csomagolást...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Motion_Blur
félisten
válasz K Norbi #7670 üzenetére
"Jövőre én is kipróbálom a Motult.
És 2db ki jön a castrol árán."Azt hogy? Nem pont fordítva?
Az én Motulomnak 4500 Ft literje
Gázos Shell nagyon benne volt a pakliban már most is, mert 2 liter Motult vettem annyiért amennyi abból a 4 liter lenne. Most jelenleg van maradék bő 4 deci Motulom. Ez azt jelenti hogy 3 litert veszek majd belőle 13500-ért, vagy 4 liter Shell/Castrol-t 10-11k-ért..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Jenne
őstag
válasz K Norbi #7750 üzenetére
Köszönöm.
Neked is (#7751) Qru
Azért az érdekes, nézegetve az árakat, és például az olajszűrőt nézve, ami a Fiestába kell: a MAHLE - KNECHT, a MANN, a HENGST vagy a Purflux 2000Ft felett picivel drágább árkategória, az SCT, a Denckermann vagy a Nipparts meg még 1000 Ft sincsen. Ekkora lenne a minőségi különbség közöttük?
Mondjuk én amúgy a Mahle vagy Mann vagy a Hengst közül választok majd, ezeket szoktam használni.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
tboldi
nagyúr
válasz K Norbi #7757 üzenetére
1-2 héttel eztelőtt még 14k volt a Kaufferen. De nem véletlenül írtam a mondat végére, hogy az esetek döntő többségében.
Amúgy a Kauffer szállítási díjai picit magasabbak utánvét esetén. Meg a kedvenc Shell olajam sincs náluk, míg a Fékmesternél igen, úgyhogy nekem eldőlt, melyiket válasszam.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz K Norbi #7896 üzenetére
2500km van az olajamban, de már pakolom én is a kosárba az újabb adagot
Van még fél liter Motulom, így kéne vennem 3x1L-t, 13k-ért, VAGY a gázos Shell.
4-5 hónapom van eldönteni a dilemmát
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
titán
válasz K Norbi #7614 üzenetére
Nekem is megjött a filterabc-s csomag. Az olaj rendben van, azonban a mann szűrő bosnia hercegovina-s és nem is olyan, mint a német (bárdiból hoztam egyet). Azt hiszem ezt vissza is küldöm. Kinézetre hasonló, de például a lámpa is simán átvilágt rajta, a németen meg nem, szóval nem lehet ugyanaz. Neked is a filterabc-től jött ez a szűrő?
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz K Norbi #7941 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy kialakítástól függ, kell-e szivacs. A Jazz-ben egy tálcába kell betenni úgy, hogy a széleit be kell akasztani egy perembe. És maga a tálca is pont akkora, mint a belevaló szűrő, nincs hézag. Itt nincs szükség plusz szivacsra, anélkül is jó.
Ja, és csavar, meg semmilyen szerszám sem kell. #szaropel
Itt egy videó, ő mondjuk pont nem figyelt a beakasztásra, meg is gyűrődött.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz K Norbi #7944 üzenetére
Esetleg ilyen körbe a szűrőre , a ragasztó a kérdés hogy mennyire erősen tapad rá, bár végül is csak addig kell tartania míg a helyére nem kerül
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest