Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
Memmaao #12414 üzenetére
Jól írod. Nekem sem lenne kedvem hozzá, sőt már a mobiltól is a tök... tele van...
De a sors fintora, hogy a munkám meg most a közösségi médiákról szól. Sőt! Most voltam egy rendezvényen, majd visszajöttem a hivatalba, és vagy 6 nem fogadott hívás, csomó üzenet, ezek közül 4-5 a főnökségtől, hogy mit merre hogyan. Sajnos az van, hogy néznem kéne a telót, de engem munka közben zavar, meg ilyen eseményeken nem is "illik" a telefont babrálni, főleg hogy azért szem előtt vagyok. Ezért gondoltam az okosórát. Nem kell elővenni, hanem rezeg, ránézek, ha üzenetben jön valami fontos infó, akkor el tudom dönteni, hogy érdemes e miatta odább menni, telefonálni normálisan, vagy mi a pálya. Lehetne sorolni az alkalmakat amikor ez rohadtúl megkönnyíteni a melóm.
Vagy amikor elmegyek korizni, utálom a telefont vinni magammal, de sokszor van hogy olyan szituba keveredek, amikor nem árt ha ott van. Elütnek, leszakad az eső, akkorát esek hogy megsérülök, stb...Van jó pár példám sajnos. Ilyenkor az óra (na nem a kezemen, hanem biztos helyen nálam, és ha kell mellkaspánt. Jelenleg Garminnal (régi de jó) nyomom ezt. Bár a garmint nem kell elrejtenem, mert azzal egy tankot is el lehetne pusztítani.
Szóval ha valami van, akkor kompromisszumos, de lehet róla hívni, vagy üzenni, és engem is el tudnak érni. Na az már csak hogy zenét is lehet róla hallgatni, meg montírozza az edzést, ezek már csak plusz jó dolgok. A telefon kezdetben tök jó volt amúgy erre, aztán beszedtek valami szert, és jó pár éve olyan pontatlanok az erre kifejlesztett appok, hogy el sem hiszem.
A lényeg, hogy nem azért kell eSIM, mert bárki arról akar folyamatosan telefonálni, vagy kiváltani a telefont, egyszerűen vannak olyan helyzetek, amikor baromi jól jön. Megkönnyíti az ember munkáját, életét. Ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Új Ticwatch Pro 5 Enduro Google WearOS 2 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest