Hirdetés
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
Üdv
Szeretném jövőre motorizálni az úszókapumat, és nézegettem a.motorokat de nem igazán jöttem rá melyiket tudnám külső forrásból vezérelni pl egy 2 ajtós kaputelefonról lehetne-e.
Köszi az iránymutatást
bolvar -
bolvar
senior tag
Sziasztok!
Új ingatlan, lett végre kapu, és szeretnék olyan ip kaputelefont ami képes egy úszókaput is nyitni.
Nézegettem a dahua/hikvision 2 ajtós csodáit, de rohadt drágákÉs a kapu motoroknál se jutottam elsőre előrébb milyen külső forrást kezel.
Van erre szofisztikált megoldás vagy sokat akarok?Köszi a segítséget!
bolvar
-
-
bolvar
senior tag
válasz
kgymac #43906 üzenetére
Igen, innen indult az alap hiba, csak odavitt randomba áramot nekem, eleve külön körre kértem.
Most jelenleg nincs fázis kint direktbe a redőny tervezett helyénél, a rajz szerint ami csatolva van kellene, azt kell pótolnom ha jól értem.A falon belül van doboz amin keresztül vittem mindent kintre, viszont ahogy néztem a leírást a sonoff azt írja nem fér bele egy sztenderd 65-ös dobozba :/
Amiért kérdeztem lehet-e kívül a vezérlő szimplán azért van mert a redőny kábelét nem fogom tudni jelen kialakítással behúzni kintről(nem vagyok biztos kell-e egyáltaán behúzni), túl kicsi cső van bent a 4 ér is alig ment ki ahol kanyargósabbra vette a nyomvonalat. -
bolvar
senior tag
-
bolvar
senior tag
Üdv
Lehet láma kérdés, új nekem a téma
Új ingatlan beraktam csövezést tervezett redőnymotoroknak.Villanyász képességeit sajnos mrghaladta, így most nem megy külön külön vezeték a redőnyökhöz hanem csak valahonnan odabidgyizett neki 230-at.
Ezeknek a fázisát lekötöttem és beszereltem egy sima legrand redőnykapcsolót azzal a feltett szándékkal biztos van olyan okos vezérlő amit kapcsolóról és wifin is tudok vezérelni. De mint égen a csillag annyi van, mit ajánlanátok ilyen szitura? Automatizálás csak tervben, mqtt társaival csak alapokban ismerkedtem meg
még.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
bolvar
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest