- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
kb az lehet a baj, hogy nem szeretik egymást a vázaddal. Papíron jó lenne ( mert van benne motor ) de ilyen firmware problémáik vannak. Érdemes lehet több nikon vázra feltekerni.
Első körben tuti írnék egy sajnálkozó levelet az eladó boltnak, hogy egy ilyenbe futottunk bele és, hogy ilyenkor mizu.
Második körnek felcsörrenteném a camerakftt, hogy tudnak e olyan firmwaret feltekerni az obira hogy menjen a vázaddal.
Az 5600-on a legújabb fw van fent?
-
vihartigris
őstag
-
Peczek
aktív tag
-
Throme
veterán
A fókusztáv kiválasztáshoz leginkább egy zoom obis tesztet szoktak javasolni. Azon meg tudod nézni, melyik lenne a szimpatikus.
Vásárlásnál próbáld ki tág rekesszel a fixet (bármelyiket is választod), mert zéró lehetőséged van magadnak kalibrálni, csak szervizben tudod megoldani. Ott meg aztán vagy sikerül vagy nem, vagy elállítják a vázad és a meglévő obikkal lesz gondod....Nekem a 35mm van meg és rossz fényviszonyok mellett előfordult , hogy nem arra a fókuszpontra vette élesre a témát, amit kiválasztottam.
DE jellemzően célbatalált.Sigma 10-20 szerintem jó választás. Esetleg a nikon budget 10-18 (asszem ez a zoom tartomény) obit is megnézheted, nem tudom hol jár az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest