-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent87
aktív tag
válasz
Slowman #6668 üzenetére
Én is a Tamron 17-50 és Sigma 18-50 között vacilálok mert pl photozone-on a tamron-ra jobb eredmény jött ki mint Sigmára de itt forumon meg mégis többen írták hogy fókuszhibás volt nekik + a pixinfón is a tesztképek elég gányak 50mm f/2.8-on, én pedig azon használnám sűrűn az biztos és az az 1mm különbség elég bolhányi. A Tamront meg ügye nem lehet kalibráltaatni itthon a Sigmát meg igen ezért én se tudnék most dönteni.
Ja ami nem tetszett még hogy f/2.8 -on photozone szerint a pentax kitobi felbontása 55mm-en nagyobb tág rekesszel mint a 2 említett obi tehát elvileg nem lesznek olyan élesek mint a kitobim (legtágabb rekeszen)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Formula-1
- Autós topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest