- Linux haladóknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- OpenMediaVault
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Jó-jó, de nem feltétlenül ugyanazok jók obiból mint kétszerezőből. Sőt, a nagyobb márkáknak is akadt félresikerült példánya. Például a Pentacon 135mm-ese állítólag nem valami jó darab, hiába Pentacon. Sőt, olyan is akad aki nem is gyártott objektívet csak kétszerezőt. Tudtommal most a Kenko is ilyen. De most ne menjünk már bele ennyire ebbe, az lenne a kérdés, hogy tud-e valaki konkrét példákat mondani régi, jó minőségű M42-es kétszerezőre mert akkor olyat fogok keresni. Találgatni én is tudok, annyira azért én is képben vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Villanyszerelés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parfüm topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Sony a7c +samyang 35mm f1.8 (Eladva)(Értékelésre Vár)
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest