Új hozzászólás Aktív témák

  • #82860288

    törölt tag

    válasz Busterftw #38813 üzenetére

    "Ugye az egyertelmu volt mar covid/haboru elott is, hogy a koltsegek novekednek"
    Igen, csak nem akkora mértékben, mint amekkorát most a bányász fiaskó okozott.
    Mert a normál folyamat az volt, hogy mindig egy kis áremeléssel indították az új szériát, és ha a piac továbbra is ebben a normális mederben forrotta volna ki magát, akkor nem lenne ekkora mértékű az emelés, gyártási költségek és teljesítmény ide-vagy oda.
    Mert az irreális kereslet és elvárások miatt félrement a teljes prognosztizáció, amikor meg behúzták a kéziféket, akkor most megpróbálják a kiesett bevételt leverni az új szériát vásárlókon.
    Arról már nem is beszélve, hogy mosta a picaot elözönlötték a bányász kártyát, ami miatt állnak a készletek a raktárakban.
    Persze kár sírni a kiömlött tejért, vagyunk egy helyzetben, de ne felejtsük el, hogy valójában miért szopikázik most az átlag gamer, mint én is.
    Mert hajlandó vagyok kicsit drágább kártyát venni, amennyiben reális az árazása, de az nevetséges, hogy az ember 1-2-3 havi fizetését költené egy olyan kártyára, amit végre képes futtatni a Cyberpunkot DLSS 3-mal. ;] Most már nem a Crysis 3 a mérvadó. :DDD
    De jelenleg az átlag játékosok nagy részét szépen popsiba kukizták a bányászok és az Nvidia is.
    Mert nekem kellene ám 4K és RT is 60Hz-en, igaz tuti nem az új szériából vettem volna, de még a 30xx is meggondolandó most. Mert mire eljut ide hozzánk, már nem msrp az árazás. És bátran vásárolok ebayről is, de azért most inkább a polcról emelném le azt a 3070/80-at.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák