Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Callisto #34450 üzenetére

    Én soha nem mondtam hogy pártatlan vagyok, mert nem vagyok az. Jobban kedvelem az Nvidia kártyáit és Jensent , mint cégvezető a Világ egyik legjobbjának tartom. Ha nem ő lesz a vezető akkor nem is fog érdekelni az Nvidia , mint cég szerintem..DE nem vagyok AMD hater, soha nem is voltam az.
    Az egész hülyeség azért indult el és ezért alkottam véleményt mert az általad említett és felhozott kettős mérce volt. Pont a zöld irányba persze csak ez már nem feltűnő itt. Mivel ezt megemlítettem, hogy ez az, ezért ki kötöttünk oda szerinted hogy mert én Nv fan vagyok és ennek szólt a szarkasztikus megjegyzésed. A kommentem mint írtam onnan indult, hogy megnéztem Cifu linkjét levontam belőle egy következtetést. A teszt tartalmazott 6 játékot 6 benchet. A 6 játékból 3 nem RT -t tartalmazó. Ezért írtam hogy valakinek semmi nem jó , szemét Nv trükközik jön le ebből is.( pedig a Navi is RT On lesz...) és máris kialakult a szokásos elvont téma amit most is folytatunk...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák