Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Malibutomi #31369 üzenetére

    Ezek konzolok, fel kell készülni a startra. Talán minden leírást nem adnak át a gyártók, de azt igen, amire az NV-nek szüksége van a PhysX portolásához. Egy bizonyos pontig meg tudják oldani gép nélkül, de tesztelni azért jó lenne élesben, ne a usernél fagyjon már a szoftver ugye...
    Azért valószínűleg az AMD-t ez különösebben nem zavarja. Attól, hogy az NV tud számolni a konzolokból, hatékonyan azokra nem tud reagálni. Annyit tehetnek, hogy felviszik az órajelet, ha szükségesnek látják, de ezzel megy felfelé a fogyasztás is.

    (#31371) Alvin_ti4200: Annyiban van köze az AMD-nek, hogy bizonyos dokumentációkat a konzolok megjelenése előtt ők birtokolnak, tehát ha azt mondják, hogy bizonyos infót nem osztanak meg az NV-vel, mert úgy értékelik, hogy az nem kell nekik a PhysX portolásához, akkor azt az MS és a Sony elfogadja. Ezzel kapcsolatban számos lehetőség van, akár az NV-nél is lehet kérni részlegszintű NDA-t, vagyis a vállalat kijelöl egy munkacsoportot, amely egy bizonyos ideig el lesz vágva a cég többi részértől, stb. Tehát szerződés szinten azért vannak itt lehetőségek. A megjelenés után nagyobb azért a szabadság.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák