Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz X2N #24766 üzenetére

    De ugye ezt alapvetően el is mondták, hogy a megvilágítást a raszterizációhoz szabták. Csak így gond belerakni valamit, ha közben nem dolgozol rajta, hogy jól is működjön, mert a userek közül mondjuk vagyok én meg te, akik felfogják, hogy nem az RT-vel van a hiba, hanem inkább a játék dizájnjával, míg a döntő többség azt mondja, hogy szar az RT.

    (#24767) b. : Nem ez a lényege, mert még évekig, de inkább másfél évtizedig marad a rohadt nagy különbség a real-time és az offline render között. Ezt egyszerűen nem lehet csak ilyen módon eltüntetni. A finom részleteket, amitől igazán jó lesz a render továbbra is csak offline lehet alkalmazni.

    Az SSR mégy 4K-ban is 1 ms-on belül megoldható egy közép kategóriás kártyával, míg egy LPV GI simán megvan 1,5 ms-on belül. Ezzel szemben 4K-ban egy RT reflection és RT GI van vagy 8+10 ms egy csúcshardverrel, és a képen látható előnye marginális. Ergo tízszer többet fizetsz erőforrásban nagyítóval kereshető különbségekért. És amikor nézik a felhasználói véleményeket az RT-ről, akkor csodálkoznak, hogy nem jön be a piacnak. Nem véletlen, hogy az NV hirtelen átállt a 100+ fps gaming marketingre.

    A licencelhető motorok szintjén meg eleve be van építve egy rakás megoldás. Az SSR és az LPV GI is csak egy-egy checkbox például a Cryengine-ben. Bepipálod őket és működnek.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák