Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz b. #24754 üzenetére

    De kipróbáltad? Mert én kipróbáltam. Az a trailer konkrétan az egész játék. Nem több. Ennyi. És ez kerül 12 dollárba. És eközben egy 2080 Ti-n alig van meg a 30 fps Full HD-ben. Egyedül úgy lehet rajta javítani, ha nem teljes részletességen csinálod a reflectiont, ami azért érdekes, mert ugyanilyen eredménnyel a reflection probe sokkal, de sokkal gyorsabb. Az RTAO pedig csak úgy benne van, hiába kapcsolod ki-be, különbséget nem ad, csak az fps-t zabálja le.

    (#24755) imi123: Az AOTS-t máig játszom, hiszen a legjobb modern kori Supreme Commander klón. És az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy játékról van szó, nem pedig egy olyan programról, aminek az összes elemét bele lehet rakni egy trailerbe. Stay in the Light esetében tényleg tíz perc alatt látsz mindent. Vegyétek meg, próbáljátok ki, de előre mondom, hogy egy centet sem ér jelen formájában. Kb. annyi munka van benne, hogy három hónap alatt összerakták az UE4-ben. Random útvesztőket csinál, amiben vannak bizonyos mechanizmusok, amiket ki kell találni, plusz pár kincs. Ennyi. De ezek mind ugyanazok, csak a hozzájuk vezető út lesz más.

    Ebben egyébként még lenne is fantázia, ha a tartalom mennyiségét úgy megezerszerezné a fejlesztő, csak ugye ahhoz kellenének majd támogatók, de 12 dollárért kb. öt percnyi élmény az nem túl jó üzlet, és eközben még borzalmasan erős gépet is kér, vagyis a vásárlóbázis is minimális. A Steam userek talán 0,1%-a.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák