Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Nem olvastam vissza, rengeteg hozzászólás érkezett tegnapelőtt óta, ezért biztos láttátok már, emiatt elnézést, de hadd tegyem be még egyszer:

    Shadow Of The Tomb Raider - Nvidia RTX Ray Tracing On vs Off Comparison

    Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem látok akkora különbséget, ami miatt megérné megvenni egy félmilliós kártyát. Oké, tudom, maga a technológia tényleg úttörő, és később biztos lesznek majd olyan játékok, amelyek kimondottan erre lesznek kiélezve, de egyelőre még minden erőltetettnek tűnik.

    Kíváncsian várom a konkrét teszteket, mert azért ez így ebben a formában nekem nagyon soványnak tűnik. Persze nyilván amúgy sem váltottam volna 1080Ti-ről egyből 2080Ti-re, hiszen általános tapasztalat, hogy ha valami új technológiát használó generáció kijön, akkor érdemes megvárni a következő, optimalizált változatot. Ez a valós időben számolt Ray Tracing valóban érdekes és hasznos újítás, de amennyibe kerülnek a kártyák, annyi extrát nem tudnak jelenleg felmutatni vele a játékok. Úgyhogy ez a generáció nálam egyelőre kimarad, majd a következőnél már remélhetőleg több különbség (látvány- és sebességbeli) lesz az RTX ON/OFF állás között.

    No offense, ez mind saját vélemény, nem akarok flamewart indítani. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák