Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz westlake #18335 üzenetére

    Ha megmondod mennyi a profit*, amihez viszonyítani kell, akkor tudunk valamit válaszolni. Minden befektetésnél a profit/KOCKÁZAT arány legalább olyan fontos, mint maga a profit összege, ezentúl nem árt, ha a profitkivétel költségeit is felszámolod (mennyibe kerül míg a bányászott termék ellenértéke a bankszámládon virít).

    *vettem a fáradtságot, és találtam egy kalkulátort: lopott árammal, adó és egyéb költségek nélkül 10db GTX 1070 vagy rx 480 napi 6$-t hoz a konyhára, ha az aktuális legjobb coint bányászod. Ez egy mostani áron alsóhangon 4000$-os riggel havi 4.5%. Ha lopod az áramot és csalod az adót, akkoris, mennyit is amortizálódik havonta a riged?

    #18342: "percenként változtatja milyen kamu coint érdemes bányászni" és ezt a "háztáji" 100karis kisbányász, aki jó, ha meló mellett óránként rá tud nézni a rigre, az is tudja a gyakorlatban változtatgatni, megfelelő időpontban eladni a kamucoint, stb? A profi bányász munkaigénye is jelentősen megnő, ha kamucoinról kamucoinra kell ugrálni percenként, ő is alszik alkalmasint, kiszolgálja a barátnője szexuális és egyéb igényeit, WC-re megy, stb... Úgy nézem, finisbe érkezett a bányaszezon, pont mint 2014 tavaszán.

    #18343: inkább havi 15-20 dollár körül van a karinkénti profit lopott árammal (anélkül kb a fele), azaz a 400$-os karid áramlopás mellett fogja kb 2év alatt ledolgozni az árát. Kb akkorra, amikorra papírnehezéknek se fogják megvenni, és ugye a pénz mellett még befektettél x hétnyi-hónapnyi intenzív munkaidőt, kerülgetted a zajos riget, stb-stb.

    [ Szerkesztve ]

    Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Új hozzászólás Aktív témák