Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Akkora butaságokat tudtok ebben a topikban összehordani, hogy az már fáj. :DDD Ilyen alapon tegyétek már szóvá, hogy a Ferrari miért csak ~500 darabot gyártott a Ferrari 512-ből és azok a fránya gyűjtők miért verték fel így az árát. :) Mint a kisgyerekek a boltban amikor anyuci nem veszi meg a chipset mert most épp nem telik neki rá, de azért sírva rángatja az anyja ruháját amiért nem veszi meg neki.
    A világ fejlődik, fejlődik a technológia is, fejlesszétek ti is magatokat, tanuljatok nyelveket, építsetek karriert. Ha kevés a fizu menjetek interjúzni keressetek jobb melóhelyet. Vagy ha beéritek annyival amennyit kaptok, akkor érjétek be azzal amit megengedhettek magatoknak. Lehet egyszerűen is boldogan élni, miért keserítitek meg a saját életeteket olyan dolgokon való rágódásokon amiről fogalmatok sincsen? A kripto világ kb egy újabb ipari forradalmat hoz magával, és azzal hogy csak szidjátok és meg sem akarjátok érteni miről van szó olyanok vagytok mint anno a lovaskocsis amikor csak legyintett egyet az Otto-motorra.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák