Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz gbors #16569 üzenetére

    Nehéz ezt előre megjósolni, hogy mit főznek NV boszorkánykonyhájában most. Olvastam olyat is, hogy egy szérián belül lesz gamer Turin és gamer Volta,.. hogy melyik mit tud letenni az asztalra nehéz megmondani mind órajelek, mind architek szempontjából.Voltát gamer szegmensben átalakítják, ez tény, vannak olyan elgondolások, hogy a tensor magokat nem teljesen száműzik és GCN szerű működést adnak az egésznek, tovább fejlesztve azt. Persze ezek merész elgondolások, lehet akár 2 generációra is előre nyúlnak, vagy semmisek lesznek.
    Még nem tudjuk mennyire pontos a becslésed, de 40 % High -end fronton elég szép lenne, mert akkor azt jelenti, hogy az XX60 széria hozná kb az 1070 -t,de az 1080 tól elmaradna azért( 1070TI ?)
    Jó lenne , ha megint hoznák az 1080 sebességet a köv gen xx60 szériájában, ezért reménykedem, hogy több lesz valami módon a 30-40 % nál az előrelépés.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák