Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz BullKoxa #16564 üzenetére

    De az az adat a memória sávszél, átviteli sebesség, a GDDR6 és a GDDR5x közti különbséget mutatja csak,nem azt jelenti, mennyivel lesz gyorsabb maga az új GPU architekt, milyen órajeleken fog járni satöbbi.
    Semmit nem tudunk az érkező új gamer GPu ról még, de valószínűleg Volta alapú lesz a raytracing bemutatókra alapozva.
    gbors óvatosan becsülte meg , a 30 % lehet akár 50-70 % gyorsulás is, ezt még nem tudjuk.De az általad említett 10 % gyorsulást kizártnak tartom, mert annyi még a pascalban is benne van, lásd 1070TI
    .( Nvidia anno 15 % teljesítmény növekedést jósolt a pascal refresh verzióra, ha ki kellett volna adnia, de látva a Vega-t és az 5xx Rx sorozatot hagyta az egészet

    persze az is lehetséges, hogy NV egy új útra lép, mint anno, mikor átalakította az egész architektúráját,( ha elolvasod gbors cikkét abban pont ő ír erről)és lehetséges, hogy az új architekt még csak a kezdeti szárnybontogatások miatt akár valóban csak 10 % növekedést hoz,de ennek nem adok sok lehetőséget már, nagyon tudatos cég már a Zöld.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák