Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz 2thletme2day #20498 üzenetére
Szerintem ne bantsatok... Egyebkent lehet el sem akarja adni, ellenben csak egy madarat szeretne fogni. Az meg nem bun.
Don't Tread On Me
-
Dare2Live
félisten
válasz 2thletme2day #20498 üzenetére
"Reméljük sokáig nálam marad vagy ha el is adnám akkor annyiért adnám amennyiért én vettem ! Nem tennék rá semmit !"
"Eladó egy Asus Rog Strix 3080 OC vga , csak játékra használt újszerű még fóliás állapotban dobozában garanciával 2023.11.15-ig"
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
MPowerPH
félisten
válasz snecy20 #20494 üzenetére
10k hijjan 1 misi. Es ez mar egy levedlett peldany. Ennyiert vagy olcsobban Nemetorszagbol van tobbfele 3090, akar azonnali kiszallitassal. Nem tudom egyesek mit gondolnak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
snecy20
nagyúr
Ha visszamennénk tavaly augusztusba a megjelenést megelőző hetekre, akkor azt mondtam volna hogy 900k-ért hármat kérek. 700€ MSRP, aaaz....
MPowerPH
Szerintem teljesen biztos hogy lesznek majd 1M feletti 3080 hirdetések....[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
snecy20
nagyúr
Erre hogyhogy nem csaptatok még le? [link]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
trek81
senior tag
válasz Jocikablack #20485 üzenetére
ezt szerettem volna én is megtudni...beregeled azt adja ...mellé mit nem tudni
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Jocikablack
tag
Asus terméket van értelme regisztrálni?
-
GAbre
veterán
válasz Laraxior #20476 üzenetére
Az se 1 rossz darab.
Más:
Valaki regelt már be msi terméket?
Ahogy olvastam nincs időhöz kötve a +ajándék gar.
Se reg. terméklimit nincs.
Azt viszont nem tudom,hogy,mint gigánál nekik is vissza lehet küldeni,vagy boltot mondogatják majd?Ezt tudja valaki?[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
oson felfele a lekvároskenyér
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Laraxior
titán
válasz #15779328 #20473 üzenetére
Alternate-től nekem mindig megjött a VGA rendeléstől számított két napra. Sőt volt amikor egy nap eltérés volt a két VGA között amit rendeltem, azokat is kidobták egyben
Pedig jött onnan egypár már
Mindegy, megvárom, addig úgyis itt van a 3070, meg van egy 3060Ti-m is. Csak hát na... Azért az a 3080 nagyon birizgálja a fantáziám*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Elúszott a Caseking Kicsit több a megrendelés, mint a droid...Ennyit az egy napos szállításról. Örülök, ha egy hetes lesz...
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Laraxior #20468 üzenetére
Jó tudni, így elgondolkodom rajta én is, szintén Master. Egyedül a leak miatt prüszkölök tőle.
Érdemi tuningot lehet tőle várni, vagy csak csendesebb lesz? Nem mintha a zajjal most lenne problémám. Teljesítménnyel se' nagyon...[ Szerkesztve ]
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Laraxior
titán
válasz mihellers56 #20467 üzenetére
Felejtsd mar el azt a vackot. Rakd ossze a vizet, majd ha lesz blokk, bekotod a VGAt is. Meg fog varni. Aquatuningon majd ugyis lesz, mar kint van a listaban.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
GAbre
veterán
Gondolkodok,hogy kipróbálom,működik-e a resize bar.
Ha jól olvasom,hogy MSInél AGESA 1.1.9.0 vagy magasabb biosz kell rtx-nél?[link]
Lehet elbújt a kis "mocsok":
available now for GeForce RTX 3060 desktop graphics cards and GeForce RTX 30 Series laptops
De attól még felkészülhetek biosz szinten,illetve gondoltam megnézem,működik-e.
De akkor ezek szerint nem kell erölködnöm[ Szerkesztve ]
-
kevike576
senior tag
lesz elég játék a 3080-at tesztelni
-
mihellers56
tag
Sziasztok! Ügye Aorus Masterem van és vizet építek de blokkot nem találni rá. Ezért ugy döntöttem elcserélem egy olyanra amire lehet kapni. Meg is hírdettem többen jelentkeztek de amire kapható blokk is az egy Zotak AMP Holo Black. Mi a véleményetek erről a 3080ról? Rosszabb e mint a Master?
-
Szabi020
tag
Hali!
Lecseréltem az Inno3d-t egy Aorus Xtreme Waterforce-ra.Jönnek a szokásos [tesztek] ( most még csak pár db-van) Ahol látni, érdemes megnézni a hőfokokat. Valóban igaz az is, hogy jóval magasabb órejelen tud menni akkor ha nincs limitálva az fps.
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
rtx3070 msi gaming plus
5600x 4650mhz
16gb 3200mhz
650w 80+gold
Cod Warzone észrevétel:2k normáls beállítás
Az észrevételem ,hogy a pálya sok területén nem megy a gpu usage 90% fölé....(75-85%)
Nincs fps limit itt mert 120fps környéke van és 144re van korlátozva, szóval ebben az esetben ez nem lehetséges.
Experienceben kihúzom a teljesítmény maximumot és a feszültségmaxot is, de nem változik...
3dmarkban 97% a gpu usage....
Lehet ezzel valamit csinálni?#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
GAbre
veterán
Nem nagyon lehet ennél jobban oc-zni ahogy nézem.Neten 2100mhz-et írnak,de csak 15,5K-t sikerült kicsikarnom.2 postot találtam hasonló 1000 körüli memória ocvel.
De azóta se írt senki pl,h érdemes ezeken hőpadot cserélni?
Mondjuk legalább azóta nem ment el a kép.Talán így is marad.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Pedig 3090 esetén nagyon elvan találva.
Most egy Strix OC van nekem, de +5-7 fokkal simán melegebb, mint a Suprim X volt.
Bár azzal nem csákányoztam egy percet sem így nem tudom, hogy ott hogy teljesített volna, de játékokból kiindulva nem lett volna gáz vele.
Valami tényleg nem stimmel ott vagy csak egy nagyon gáz chippet fogtál ki!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz KAMELOT #20450 üzenetére
Nem sokat.
Persze lehet h az időközben behelyezett +32 giga RAM bekavar, de nem hinném. Szögre ugyanazok, és elméletben ha mind a négy slot tele van, akkor talán még javul is a helyzet egy picit.
Mindkét esetben a GPU magfrekvenciára 125 MHz-t adtam. Árnyalja az újabbik/rosszabbik eredményt, hogy a GPU memória viszont kapott egy hangyaf@sznyi pluszfrekit (250)[ Szerkesztve ]
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
GAbre
veterán
válasz Shkiz0 #20445 üzenetére
Amikor a kép készült úgy volt a venti.
abridabri: I/O shield kezdetek óta le van cserélve,rácsra.
Igazából összeségében nem rossz a kártya.
Csak ne lenne ilyen alacsony vram oc-je,kicsit hűvösebb is lehetne memory,meg még rá kell jönnöm miért megy el néha kicsit a kép.(vszeg memória).
Ugyanazon evga profilommal több overclockot tud ugy látszik,és hasonló ftw3 hőmérsékleten(gpu).
Játék gyorsteszteken(2-3 db eddig),meg jobb(talán 1el régebbi driver miatt) vagy hasonló értékeket kapok ezen a nem túl tuningos értéken is,mint 3090-el.
Szóval nem a legek legje nálam a suprim,de nem rossz.
De a kérdéseim kártyához még mindíg állnak[ Szerkesztve ]
-
muxi-muxi
senior tag
Megnéztem a régebbi eredményeimet, és a mostani benchmarkom hasonlóan karcsú lett 4K optimized-ben. (WHQL 461.72) Megvételkor ugyanezen paraméterekkel 15169-et tudott (WHQL 457.3) (oké, a ház nyitva volt, a hőmérsékletek 54-66 a nyitott ház javára).
Ezeken a kártyákon már csak a víz segít, de erről már született néhányszáz hsz. A Suprimhoz szerintem lesz is.
Azért elvárható lenne h a driveroptimalizálás ne rákmódiban haladjon.Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
GAbre
veterán
Nyitott házban maxos ventivel még annyira nem is vészes gpu 56Fok.Bár ennél többet vártam.
Másnak is ír ilyen 10/20gb-ot superje?
Most valamiért memoria is max 100fok.
Bár még mindíg nemigen lehet oc-zni.
Az előbb nyomott olyat,hogy még restart után is,hiába indítottam el super-t.Akadozott az egér,és elment a kép,mielőtt még elindítottam volna.
Néztem msi live-ot,de nem dobott fel újabb bioszt.Hátha.
Thermal padok is ahogy nézem mind megvan.Ezeket érdemes lecserélni,vagy suprimon legalább minőségiek vannak?
Nah mind1 hiába ratyi az oc-je.Már nem hiszem fogok variálni kártyán.Megy még plate-re borda,esetleg lecserélem első ventiket.
Valami 12cm-es ventit ajánl valaki?Tudom kb vegyem meg a legdrágábbat,azon kívül normálisabb áron.Illetve néha fogja magát,és elmegy a kép,eddig is csinálta,ha memóriát húztam,de most először alapon is. :/
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Hát nem estem hasra finoman szólva suprimtől így az első 5 percben.
A blackplate tűzforró.
Memóriára az eddigi legkevesebb +900-et engedett rakni(Az se stabil ).
Csákányozni,se tud annyit.90-et max.Ftw3 100-at is tudott.
+ axem blackplate se volt tűzforró.
Memory junction is 100fok felett van.Gpu is 70 fokig felmegy.
De hát amilyen pehhem van,és amilyen kálvária volt átvenni,annak is örülhetek,hogy "működik".
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Itt is azért írtam hogy hozhatsz többet is
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz keIdor #20425 üzenetére
beteg kép
-
4264adam
veterán
válasz maross #20417 üzenetére
Nem szeretném hogy meg szívják akik látnak benne valamit. Hullám vasútra ülnek fel a mostaniak mert a
megterules és értelmes összeghez nagy befektetés kell.lufi pukkanni fog de nagyot csak az időt nem tudjuk és hogy kinek mekkora bukás lesz. Mert ha 11 hónapon belül pukkan ez a 10 milliós befektetés nagy bukó lesz. Nem lesz vevő használt rig kártyára.
2017-Ben vettem 82-ért RX470 4Gbot a számlán 63 szerepelt, 3 hónap múlva 50 alatt volt az ára
[ Szerkesztve ]
-
válasz 4264adam #20402 üzenetére
Dehogy csokken, amig a matek hozza a szamokat, addig veszik vegtelen mennyisegben, egesz az utolso pillanatig. Ki kell ulni, majd borul a bili valamikor, amikor a letezo legtobb ember benne van, es mar senki nem akar beszallni. Mar csak azt nem lehet tudni, hogy az emberi hulyeseg miatt még csak tizedeig van az a bili, vagy mar a perem alatt. Házat el, rigre fel! lambo soon
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
4264adam
veterán
válasz MPowerPH #20413 üzenetére
Kivitelezhető időtartam akkor lesz 0-ÁN. Remelem nem fogja megszívni. Mérnök- gazdasági ember vagyok. Kívánom hogy legalább addig eljussanak akik beszálltak mert egy hatalmas rizikó befektetés de hát “pénz termel pénzt”.
ráérek én majd jövőre RTX3080-at is venni amúgy is csak a Cyberpunk 2077 RT miatt kellene
-
GAbre
veterán
válasz warcat #20412 üzenetére
Akkor jól döntöttem 3080 suprim mellett,majd meglátjuk milyen lesz,ha megjön
Mellesleg nem hiszem,hogy sokat számít,hacsak nem magas bordázott ramsüni szerű bordáról van szó.Mert nálam anno 45cm-es szobaventilátor se nagyon hatotta meg. :S
MPowerPH: Tudom anno mondtam is,hogy 3070 suprim is elég jó volt,amit láttam.
Marad 3080 sztem.Legalább jobb lesz remélhetőleg kicsit,mint ftw3.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz 4264adam #20410 üzenetére
Sacc per kb. 11 honap.
GAbre: 3090 -el tenyleg csak ugy tudom elkepzelni, ha folyamat hidegben dolgoznak a kartyak. A csokanak a szuteren alatt meg van egy borospinceje, ahol nyaron is 16 fok van maximum, most meg 6. Szoval ott nincs meleguk a kartyaknak. Azert biztonsagbol, hatalmas ipari ventivel meg vannak tamogatva.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
MPowerPH
félisten
válasz Cthulhu Dawn #20405 üzenetére
Persze. 3db rig -et vett. Pain darabokban ossze szedni, igy van meg nagyobb felar, de gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest