- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elek Botond
tag
Mindig lehetett és mindig is lehet majd kártyát venni, csak nem mindegy az, hogy ki milyen áron szeretne.
Én elcsesztem, de szerintem nem én vagyok az egyetlen aki még decemberben úgy volt, hogy rá se nézett az alzára, mert be fog ez állni és februárra tud venni.
Aha hát ez most nem vált be, de itt fórumon hallva olyan áron 3060ti bőven volt amennyit kiadtam volna érte (168-200 ig minden volt elvileg), nem beszélve arról, hogy ahányszor felmentem akkor az alzára kb heti 3 egyszer sem láttam elérhető kártyát de mind 1.Tegnap meg lett volna elérhető 3060ti ventus 230 ért, de akkor meg a bill szétt volt szedve, a telefonon meg élő előadást kellett néznem szóval az is elment, pedig nexwo uram jelzett is.
De legalább nem nepperekhez került, mert h.a ra egy se került fel ez legalább megnyugtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest