- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
-
4264adam
veterán
Teljesen igazad van, és én is köszönöm az írás formádat
Sajnos van olyan terület mint a Fallout4-ben ahol rendre 40FPS-re zuhan az is, de ezek már programozási malőrök.#7796 BiP : +! 1, de várom a csodát február végére. Most még a Kínai 3 hetes újév ünnep és leállás is gond, nekem is az Autóiparban, raktári 1000db proci, aztán februárban stop ültetés terén DCDC konverterre.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Elek Botond #7788 üzenetére
Mire gondolsz? Át, teljesítmény, elérhetőség? (nem követtem a mostani pletykákat)
- eddig is sejtettük, hogy a februári megjelenés vagyis pontosabban az elérhetőség nem lesz tartható. Szerintem ugyanaz lesz vele, mint a többi kártyával. Q3 előtt nem fog helyreállni szerintem semmi.
- ár: látjuk a többi kártyával, mi történik az árakkal. Bármit is mondtak MSRP-nek, nem lesz kapható ezen az áron.
- teljesítmény? Hááát, a spec alapján eddig se számítottam sokra. A 3060Ti-hoz képest nagyon meg van vágva, a sok memória meg max. munkához lesz előny, játékokban nem tudja kihasználni. Ahova jó lenne a sok ram, ott a GPU előbb elfogy. -
BiP
nagyúr
válasz 4264adam #7786 üzenetére
Sorry, nem kötekedni akartam, csak csodálkoztam, hogy a kép és a szöveg nincs összhangban.
Ha azt mondom, -50%, akkor ennek alátámasztására szolgáló képekre számítottam.
De az új képeken is 99fps vs.66 fps sem -50% amúgy, csak szólok, ez -33%.
Igen, 66 + 50% = 99fps, de ha drop, akkor a másik irányból számolunk. Tehát 33% drop, ha bekapcsolod.
Ha kikapcsolod, akkor meg 1,5x gyorsabb lesz.Persze elképzelhető, hogy valahol, intenzívebb területen a felére esik vissza. De a screenshotok alapján nem ez látszott.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Mennyire várható hogy mérséklődnek az árak? Szeretném lecserélni végre az RX 570-est, de decemberhez képest egy 100ast drágult minden
-
Elek Botond
tag
Egyre rosszabb szivárgások érkeznek a 3060 12gb rol.
-
4264adam
veterán
3 képet készítettem DLSS és RT (ON/OFF)-al az éjszaka, az üveg tükröződés miatt inkább csak 1-1db-ot raktam fel. De tessék ahol 50% FPS dropp is előjött és használat közben mégtöbb. G-sync 47FPS felett tartása meg kötelező nekem.
#7776 Griff55: 30-50%-ra tehető akkor is játék közben
#7772 pdw_ph Öltözz fel ha fázol Fallout4-ben nem szeretem a magyarítást, itt viszont igen, jó a legkisebb részletet is elolvasni.
Tudom elhiszem a véleményed, sokan szokták mondani nekem is, hogy "ők csak angol felirat csak angol szöveg, magyar teljesen mellőzve. " Aztán a valóságban akár egy IATF Auditon megszólalni nem mernek, és "öö"-szóhasználat gyakorisága exponenciálisan nő, döcögnek --> Napi szinten használom igen az angolt de , hogy egy holotape-re mi van írva az érdekel és az már nekem más szint...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nyelvtannaculast/CP forditas temat mellozzuk, ma mindenki meghulyult? Komolyan nem hiszem el. Menjetek a helyesiras topikba ha nem birtok magatokkal (es igen ekezet nelkul irok telorol)
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Kami11
őstag
válasz sirszevenap #7779 üzenetére
Szerintem meg nincs igazad. Magyarok, magyaroknak írjanak már úgy, ahogy az "ki lett találva" és formailag elfogadott. Kisbetű, nagybetű, ékezet, írásjelek. Pláne ha pl. privátot ír, és minden szabályt félrerúgva, elém hány egy olyan szöveget, amit 2x-3x kell elolvasnom, hogy dekódolni tudjam. Se megszólítás, sem ékezet, se vessző, egy összetett mondat leírására képtelen és ha nem válaszolok rá, akkor még én vagyok a bunkó.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
sirszevenap
addikt
válasz _Horka_ #7773 üzenetére
Ez szerinted on topic? Én speciál kihagyom a szűrkített, azaz off topic commenteket.
Erre sem voltam kíváncsi, mégis "elolvastattad" velem. Ez videókártyával foglalkozó topic. Akadnak olyan emberek akik nem magyar kiosztású billentyűzetet használnak. (Köztük Én is, de most előkaptam a kedvedért egyet! ) Ja, hogy a telefonra gondoltál? Ott keresse ki az ékezeteket? Állítom legtöbbünk ékezet nélkül ír telefonról. Most akkor kevésbé vagyunk hazaszeretők? Kétlem. Természetesen hivatalos email-t telefonról is ékezettel írok. De ez nem feltétlenűl annak a helye, ahol ennyire beton komolyan kell venni ezt.Ne itt legyünk már "Nagy Magyarok"! Semmit nem csúfolt meg ezzel.
+1 és igen, köpedelem a CP magyar fordítása elég sok helyen.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
_Horka_
aktív tag
válasz South Velen #7774 üzenetére
Valóban nem egy Göncz féle Tolkien fordítás, de azért annyira nem szörnyű... Igaz, a Witcher 3 lokalizációja jobb volt. Azt tegyük hozzá, hogy maga a CP2077 sem tekinthető 100%-osnak. Korai volt még ez a launch...sajnos...
STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
_Horka_
aktív tag
Szerették volna, hogy az legyen... de ez nem kevés gondot okozott. Olvass utána.
Mellesleg, a script lengyel nyelven íródott. Ezt lokalizálták angolra, ami a többi lokalizáció alapja volt. Nem szégyen az, ha utánanézel valaminek. Ez nem hit kérdése...
"Development" - negyedik bekezdés. [link]"Szegény Keanu" - már megbocsáss, de mégis mit gondolsz? Angol anyanyelvű színészek csak angol anyanyelvű írók színdarabjaiban, filmjeiben játszanak? Talán nem annyira ördögtől való gondolat, hogy - tegyük fel - egy orosz könyvből írt francia forgatókönyv alapján rendeznek egy Hollywood-i filmet...
[ Szerkesztve ]
STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
_Horka_
aktív tag
Engem meg attól, hogy az anyanyelvedet megcsúfolva, arra sem veszed a fáradtságot, hogy használd azt a pár gombkombinációt, amikkel ékezeteket írhatsz.
Egyébként, miért is ráz ki a hideg? Az esetleges félrefordítások miatt? Amennyiben igen, nos, akkor neked ott van a lehetőség a fejlesztők anyanyelvén játszani... lengyelül... hajrá![ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Erdei88 #7767 üzenetére
becsületes hobbi nepper ( :
de most aztán kiéltem a tesztelési hiányomat :d
egyébként meg tényleg szóltam párszor, elég egyértelmű már egy ideje a dolog
de amint látszik sokan nem látták mel gibson remek filmjét, aminek a címe:
jelek
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
M0ng00se
őstag
Hello
Saját méréseim:
Unigine Superposition 1080P EXTREME
RTX 3070 Score 8418 Minimum FPS 48,07 AVG Fps 62,96 Max FPS 81,12
RTX 3060Ti Score 6868 Minimum FPS 39,87 AVG Fps 51,37 Max FPS 66,25
Mindkettő PCPartner (Zotac) kártya.Képet nem találtam a neten a kártyákról, csinálni meg nem tudok mert munkahelyen készítettem a teszteket a 3070 masszív lamellált hűtést kapott, flow throught design-nal ami elég jóra sikeredett, halk és ha emlékem nem csal (ezt régebben mértem) 65 fok volt a maximum hőfok elég csendesen, bár open "testbench-csen" tesztelek.A 3060Ti nekem tetszett, mivel erre nagyobb az esély, hogy valaha is birtokolni fogom (nagy eséllyel nem ezt a verziót ).Ez a kártya blower hűtésű, ami a hőfokon és a hangján is észrevehető. 75 fokra van behangolva a kártya, ezt nem is lépte túl, de megjött a hangja, ahogy az ilyen pörgettyűkre jellemző.
Esetleg ha valaki mostanában Acer Predator, vagy Nitro PC-t akar venni, azokban fog ilyet találni 😏😏
Szerk.: elbaszódott a formázás xD[ Szerkesztve ]
V6
-
Chaser
legenda
válasz Laraxior #7761 üzenetére
ventus beugró, armor közép, gaming x top
efölé jött most a suprim
viszont az armor most - vagy még - kimaradt
de lett ugye 3x ventus ami eddig nem volt
3x trio meg már 2xxx-nél is volt, de először csak két ventisek voltak, aztán upgradeltek
amd vonalon a mech oc a ventus, polarisnál még volt armor, afölött meg gaming x
3090-ből azért csúnya lenne kiadni ventus/armor vonalat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
őstag
válasz tisztelturam #7755 üzenetére
Nekem is csak munkára kellene. (De azok akik dolgoznak a kártyákkal és nem bányásznak vagy játszanak azok elég elhanyagolható csoport.)
https://hu.pcpartpicker.com/b/hH68TW
-
MODERÁTOR
válasz tisztelturam #7755 üzenetére
Erosen buko lehet a dolog, 7kilo a vga, jelenleg hoz napi 2ezret, ha fixen marad az arfolyam akkor 1 ev alatt van nullan. De ha bukik az arfolyam akkor ez az ido egyre csak novekedni fog.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Chaser
legenda
válasz sakal83 #7751 üzenetére
pontosan ez történik
csak mondjuk én nem 30 kártyával játszom ezt hanem 1-2-vel, és minden nap azért menni se tudnék arra
saját motyók mellé ütök 1-2-t ha úgy látom érdemi
ők is ültek már a pénzemen többször - nem szándékosan csak a szokásos bénázásuk - , én is ülhetek néha ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
bakki, nem kell cégnek lennem hogy 30 kártyával én legyek azon a képen :d
sok gb kártya sokáig elérhető volt, msi-k is, talán napokon keresztül
azok vették jórészt akik nem az akkori mára gondoltak, hanem arra mi lesz 1-2 hét múlva
mert ugye hirtelen csúnya lett az ár, amiért rögtön le is scalperezték az alzát itt páran
lul ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ne olyan kártyát nézz amit a kutya se visz :d
vannak termékek amik limitesek, nem kell vga-nak sem lenniük, amivel bepróbálkoztál az nem az
egyszerűen annyit csinálsz mikor kosárban van feltolod az 1db-ot akármennyire, ha nem limites engedi, limitesnél két darabot sem enged
- én így szoktam csekkolni azt is kb mennyi lehet nekik ténylegesen az adott akármiből -szerk:
az eszed tokja beszél ellenem ( :
nem limites termékkel próbálkozol
nem te döntöd el melyik limites, azt majd az alza tudjakoxx
maga meg ne cheaterkedjen[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
addikt
320-ért napokig volt fent több helyen is Nitro 6800 (sima persze, nem XT). Nem nagyon vitték. Gondolom játékra már túl drága, bányába meg NV kell.
Utoljára pedig ref az Alzánál 290-ért volt.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
őstag
Sajnos nincs most elérhető drága kártya, de a kosár menüben ott van a kis számláló ahol meg tudom adni hány darabot akarok.
#7741 omfgk Figyeltem az AMD kártyákat is, de még nem láttam csak min 300-400 körül 6800-at azt is iponon meg 512ért a 6900 XT-t Foramaxnál.
[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
5600x-et vettem dec elején alzánál és ismerősnek kellett volna szintén 5600x dec végén. Saját accountomról nem engedte alza megvenni, mert nekem már meg volt a megengedett havi max 1db 5600x vásárlásom. Kicsit mondjuk pislogtam, mikor visszadobta a rendelést ezzel. VGA-knál nincs ilyen limit? Első madár behúzhatja az egész készletet, ha elég ügyes?
-
Chaser
legenda
válasz ittakary #7725 üzenetére
nem én vótam' mielőtt valaki elkezdené ( :
kuponozáskor mikor 85e-ért lehetett venni ps4 pro-t és 42e-ért series s-t, azt is rám akarták verni a "sárga kabátosként" :d a tag hegyekben vitte ki a konzolokat
felső talán egy 3070 suprimszerk:
Géjza
de van
és persze meg lehet oldani
egyébként nem az adott hónapot nézi, hanem a vásárlástól számított egy hónapot - én úgy vettem észre -[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ittakary #7725 üzenetére
Mindenki kapkod ha van pár elérhető kártya és bosszankodik ha lemarad, de arra nem gondolt, hogy ha egy nepper/bányász lecsak, akkor nem egyesével fogja vásárolni :D csak egy mező ahová beírja a kívánt számot.
Viszont hol lehet ténylegesen pénzre váltani a coint-ot?
[ Szerkesztve ]
-
intuicio
aktív tag
Vagy mind garis kártya
-
nagyúr
ma
-
nagyúr
-
Chaser
legenda
az lepkef_ng kategória mint a gt1030 - de legalább az megáll 30w-nál csőgázon, az enyém biztosan - , se komoly melóra sem játékra nem jó csak nagyon sok kompromisszummal
amikor már ezek a kártyák is megdrágulnak, azt jelenti hogy qrva nagy a baj :d
bezzeg ha 570-ed lenne ( :feca1130
ha kicsit jobban megnézed már aprón is alig van kártya_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lo_jo
senior tag
válasz feca1130 #7722 üzenetére
Még mindig itt tartunk, hogy a boltok teszik rá a nagy hasznot? Nagykerben a novemberi-decemberi 3080 nettó árában vannak a 3070-ek. A kisker még mindig nem tesz rá extra hasznot a szokásos 3-5% környékén felül (ez nagyjából a sztenderd ebben a termékkörben). A nagykereknél vagy még előttük megy rá az extra.
-
feca1130
csendes tag
Az a szomorú, hogy a boltok járnak ezzel az hardverapróval is a legjobban vagyis bocsánat ők is meg akik így eladják mert akik felteszik ugye felárasan teszik fel és így roppant egyszerű dolguk van a boltoknak is mivel részben emiatt is tudják az árakat feljebb tolni mert még így is veszik mint a cukrot. Persze nem emiatt van az áremelkedés tudom de ez is rá segít szerintem. És akik tényleg maguknak szánnák azoknak meg vadászni kell szó szerint mert nincsenek emberi áron a kártyák.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz GIORGIONE76 #7707 üzenetére
s.bala31
nekem sem engedte feltenni, úh ennyi
csak az átalakítóknál fellépző hibákat orvosolta..
sorryhttps://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
Chaser
legenda
válasz Laraxior #7717 üzenetére
pár napja felhívott egy tag hogy lássa milyen antiszoc vagyok :d egy kicsit csalódott h annyira nem, csak a gyökérséget nem bírom
volt valami vga-ja amit 190e-ért rakott fel, már passz mi, reálisan mostani helyzetben ért annyit
és 220-ért adta el úgy, hogy a vevője erősködött hogy de, ő 220e ft-ot utal nem 190-et
és annyit utalt
( :szerk:
- ebben mondjuk benne vannak a gyíkok is, akik leokéznak valamit, kapnak 5e ft-tal jobb ajánlatot és máris s_gget csinálnak a szájukból -
de azért na[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Ha valakit érdekel, úgy néz ki hogy felesleges lesz a Foramaxos EVGA 3070 xc rendelésem 300kert. Ha vkit erdekel es SAJÁT célra keresne dobjon egy privit. Előreutalással es hazhoz rendeltem. Fogalmam sincs a gyakorlati kivitelezesrol. Ez megoldando feladat. Ingyé adom
[ Szerkesztve ]
-
intuicio
aktív tag
Hát ha ez így halad, a most frissen megvásárolt alkatrész konfigot nem tudom majd használni, mert lassan ha így haladunk hogy tudok venni egy nyanvadt 3070-et, az összes többi alktrésznek lejárnak a garijai
-
Chaser
legenda
válasz apollo12 #7713 üzenetére
bezárult a kör, ennyi történt
és a legjobb, hogy még van aki várja a 3060 non-ti verziót 120e-ért ( :
teljesen esélyes, hogy mikor legtöbb boltban már 1660s is ha van akkor annyiba kerül jó esetben, hogy majd a 3060 non-ti lesz annyi - amiből az fe lehetne meg épp ha minden boltban raklapszámra rohadna -szerk:
z123456z
megdrágult a szállítás is[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Nem tudom, mi folyik itt, de a memóriák és a lapok is araszolnak felfelé.
-
intuicio
aktív tag
Nyugi! Én is így jártam amikor megrendeltem a házat (Külső raktárból 1-5 munkanap) Aztán jött a levél a rendelés másnapján, hogy: (Az Ön rendelése olyan tételt tartalmaz, amelynek várható raktárba érkezése legalább egy munkanap. Amint a termék(ek) beérkeztek üzletünkbe, újabb levelet fog kapni.)
Ha ilyet kaptál tőlük mailbe, akkor tutti küldik jövőhéten!Most beszéltem velük telón, mert az én házikom is már nem rendelhető, de megnyugtatott, hogy jövőhéten küldik.
-
Chaser
legenda
válasz z123456z #7702 üzenetére
jogos, nem tudom
de ha valaki annyira értelmes, hogy 0 referenciával rendelkező full nimandnak előreutal1 ft-nál többet bármire - nem is egy olyan termékre amit dupla áron is megvennének tőle :d -, z valahol meg is érdemli
ettől független a férgeket nem szeretem és jeleztem az illetékeseknek
persze ez is ok-okozat, ha nem lenne rengeteg tajgetosz pozitív, az ilyen férgek sem lennének_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest