Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Találtgyerek #11263 üzenetére

    Ami lefut Metro Exodus Enhanced Edition alatt az nem biztos hogy lefut Overwatch alatt.

    Az OW 2016-ban jelent meg, de mindig annak a grafikusmotorja mutatta meg minden esetben hogy egy adott tuning instabil. Semmilyen más grafikusmotor nem annyira érzékeny a legminimálisabban is instabil tuningra mint az.

    Ha sok a VRAM tuning akkor zöld árnyalatú lesz a képernyő.
    Ha nem túl jól van megválasztva GPU esetén a feszültség-órajel duó akkor exe hibával kifagy a játék.

    Mióta kint van az OW azóta pár kártya megfordult a kezeim között a mostani 3070 Ti előtt pl 760, 1070, 1050 Ti, 1080 Ti, 2060 és 950.

    Egy másik fórumtárs aki szintén pörgeti-pörgette a hardvereket a kezei között vele együtt jutottunk arra a konklúzióra, hogy egy VGA tuning beállítás akkor stabil ha hiba nélkül használható OW alatt.

    Jelenleg 916 GB-nyi játék van feltelepítve a gépre amiben ott van a Metro Exodus Enhanced Edition is.

    A másik azaz, hogy a jelenlegi viszonyok között nem látom azt, hogy egyhamar VGA-t fogok cserélni a gépben. A 3070 Ti ára is már egy őrület volt... így lehet kap egy fc vizes blokkot és kész.

    Itteni igencsak tapasztalt tuningos tagtól tudom, hogy a VGA BIOS cserébe nem jellemző, hogy tönkre mennek a kártyák és mint említettem a fórumon is van nem egy tag akik cserélgetik a kártyáik BIOS-át. Annyira kerete van az egésznek, hogy gyakorlatilag lehetetlen a hiba és mindez gyorsan megvan. Hiba csak akkor fordulhat elő, ha elmegy frissítés közben az áram. De az meg nem jellemző.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák