- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Synology NAS
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Tirexi #12624 üzenetére
A valaszidőt nem, a 60Hz-et lehet látni, viszont szerintem minimális különbség van a kettő között.
De embere válogatja, én elfogadom, hogy valakinek kevésbé, valakinek meg radikális a különbség, nem egyformák az emberek.Szerintem a Windows 9 lesz megfelelően felkészítve a 4K-rá csak, kb. 12 hónap múlva érkezik.
Viszont 32" környékén szerintem már nem gáz most sem a méret.
Azon a 24"-es 4K Dell viszont nem való Windows asztalra szerintem...Blacksoft: A 3440x1440 34"-esnek megegyezik a pixelsűrűsége a 27" 2560x1440-essel, magassága is ugyanaz, az kényelmes még.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Tirexi #12624 üzenetére
Igen, észre fogod venni. Most úgy is gépnél vagy... Vedd le 60hz-re 1080p-nél a frissítést, és húzgáld meg ide-oda az NV vezérlőpult ablakát
Nekem úgy tűnik laggol minden egyes mozdulat, az egérben hatalmas inputlaggot érzek... Félek olyan monitort venni, ami nem 120hz-es legalább.
(#12615) Rasiel: Jut eszembe, megint iszok amúgy, és most nincs ingerem ITX-re downgradelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Proxmox VE
- Fujifilm X
- Azonnali játékos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest