Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én ebben nem vagyok olyan biztos,ha valóban 4K 60fpsel tudnak szolgáltatni élhető késleltetéssel akkor ki fog erre saját gépet építeni?Hovatovább nem is csak az építés,de a fejlesztés költségét is adjuk hozzá,illetve azokat az embereket is akiknek csak hébe-hóba van idejük,de annyira azért nem hogy millió felett költsenek egy gépre.Nagyon de nagyon sok ilyen van,és azt se feledjük hogy a Google áll a háttérben aki gyakorlatilag az internetet birtokolja és annyi pénz van lóvéra amennyi csak kell ha üzletet szimatolnak.
Mennyivel kényelmese és olcsóbb bérelni a szolgáltatást amikor kell,és van időnk rá.Nem ezt a és az ilyen fórumokat kell alapul venni,ahová a "kockák" járnak,mert ez az 1%,ami irreleváns...Jahh és csak jut eszembe,csak és kizárólag amd cuccuk van,nekem erős a gyanúm hogy ezt most az Intel/Nvidia kissé bealudta...
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #86083 üzenetére
Kinyírni nem. Enni belőle talán. De ez inkább új piac lesz, mert ott van egy rakás mobil gémer, akik Androidon nyomulnak. A számok messze meghaladja a PC-s és konzolos játékosok számát. Nem kell ahhoz kinyírniuk a PC-t és a konzolt, hogy messze nyereséges legyen az egész. Bőven elég ha a saját platformjuk játékosait meggyőzik erről.
-
keIdor
titán
Kíváncsi leszek mi lesz nálatok. Deal vagy no deal.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz
snecy20 #86090 üzenetére
Öhm,csak nem wireless...wireless egeret ilyen szenzorral te nem nagyon kapsz 40euroért ami 12K körül van,az igen igen jó ár.+5K-t mindenképpen megér,szerintem ez olcsónak mondható.Meg nekem 100g felett többet egér nem kell,ott a G502öm 3-4 óra után fáj a kezem tőle.
Azt írják 4-6 hónapot bírja az elem... kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
A g305 jó egérnek érződik,egyszerű,sallangmentes,gyors.,olcsó.
-
TTomax
félisten
Mit gondoltok a Google ki fogja nyirni a pc/konzol piacot?Mert sok ilyen hangot olvasni/hallani... tudom a késleltetésen és a neten bukik,de valamit kidolgoztak rá.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ma megyek az egeremért meg az új padért is...Egy Logitech G305 lesz egy ilyen Allsop paddal.. [link]
54 font a kettő együtt.
-
TTomax
félisten
válasz
proci985 #86075 üzenetére
Hm..kuponos játék,biztosan van más megoldás is.
38 fontért lenne szürke kulcs,de két fontért nem éri meg a rizikót...
(#86076) Devid_81
Persze itt UKban lehet így,de ha 30 euro körül kapok kupont akkor még mindig jobban megéri mint 40fontért uplayröl.Én már azzal elégedett vagyok.[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
-
TTomax
félisten
Divison 2 uplay kulcsot ha lát valaki jó áron szóljon!Köszi!
-
TTomax
félisten
-
ÁdiBá
veterán
válasz
snecy20 #86041 üzenetére
Nem tudom, én még nem jártam igy.
Haverom hivott fel este, hogy láttam mennyi a Ryzen, mondom szivatsz?
Ő most fejleszti a gépét a napokban, és komplett rendszert vásárolna alaplap és társaival.
Keresgette a legolcsóbb helyett a minap, akkor nézte, hogy ilyen áron nem lesz sehol.
Mondom, ember az tuti elirás, küldte a linket, már rendeltük is.Én is 1 darabot, ő is 1 darabot.
Ráadásul ő úgy rendelte meg, hogy raktárról elérhetőben jelezte neki a rendszer...Pedig még nincs április 1.
Gondolom én eláll a bolt a vásárlástól...Ha esetleg kihozzák, akkor gondolom szolok nektek, hogy lesz egy 2700X em olcsón.
4,8 Ghz i9 7900X-em még nem tervezem leváltani rá...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ScomComputer #86058 üzenetére
Ez jó.
[link]
-
keIdor
titán
válasz
ScomComputer #86058 üzenetére
Nem szeretem Budapestet, jó ideje nem is jártam arra.
-
keIdor
titán
válasz
ScomComputer #86054 üzenetére
Mi ez, a borsodi tomorrowland?
-
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #86054 üzenetére
Öreglány 0:31-nél épp szívinfarktust készül kapni.
-
ScomComputer
veterán
Holnap végre péntek....
Aki felismer,az meghívom..... -
snecy20
nagyúr
válasz
keIdor #86048 üzenetére
Lehet, csak pár beállításon kell azért lazítani, anno még a télen amikor voltak rejtélyes kékhalálok, azok azért voltak mert nagyon lementem a tRFC-vel... Azóta minden oké. De jelenleg ebben az alaplapban a 4133 az nagyon a történet vége. A VCCIO és VCCIO betonstabil, teljesen elég 1.1V-n hajtani mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ScomComputer #86043 üzenetére
Azt a camgirl izét én is megnézném mindegy mennyire fájna...
-
Raymond
titán
válasz
ScomComputer #86043 üzenetére
Nem lehet mert meg kitiltanak!
-
Grat !
De...
Ne is idegesíts.
Tényleg szólhattál volna.De úgy is mondhattam volna,hogy...
Drága aran tessvírem igazán szóhattá vóna,hogy a bőr hüljön rád,hogy a varjú mondja a szemedre,hogy csecsebogyó hamm bekaplak...A termék érkezéséig szíves türelmét és megértését kérjük!
Mondjuk ez lehet egy hosszabb folyamat...
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
titán
válasz
ScomComputer #86034 üzenetére
En napkozben gofrisutoket es hazirobotokat arulok a QVC-n, ejszaka pedig camgirl-kent dolgozok. A ketto kozotti szabadido elmegy a make up felrakasaval (igen, igy, mert sok kell) es a PH!-val
(#86037) akoska07
Legalabb ugy
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Raymond #86032 üzenetére
Rendes teherautó,min 18tonna.
#86033 EasyAC :
Azokat az arcokat látnád amikor viszem a kocsimat a mosóba,és szólnak ,hogy beállhatok,ehelyett én beugratok.
Óriás tágra nyílt szemek,majd széles vigyor amikor ők is elhiszik,hogy meg fogok állni.
Na utána kapok mindenféle versenyző nevet.
A kedvencem a Montoya,mert nekem is kedvemcem volt.#86034 scomcomputer :
Az kizárt dolog,mert azt nem tudom.
---
Egyébként gondolkodtam azon,hogy átváltok buszozásra.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #86035 üzenetére
Azok valószínűleg "Curva"-ztak.
-
ScomComputer
veterán
válasz
snecy20 #86030 üzenetére
Én nem ,én csak pár hétig voltam eddig távol...de azért mindig lehetett kinn hallani magyar szót,igaz nem mindig magyaroktól,egyszer a mellettünk levő szobában "kurváztak" nagyon,de így ahogy írom,rendes magyar kiejtéssel,e mondom földiek,bekopogok....oszt mexikóiak voltak...
-
ScomComputer
veterán
válasz
Devid_81 #86029 üzenetére
Köszi...az önéletrajzot,majd értesítelek,de szerintem számíthatsz rá,hogy fel vagy véve...
Először félszemmel ahogy ránéztem úgy olvastam "Otthon szamtechboltos voltam evekig,a Tescoban"....#86028) akoska07: thx......oszt mit szállítasz....
(#86027) Raymond: na..na, ha már itt vagy,mondjad te is mit csinálsz....nem ám ellógni...
-
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #86026 üzenetére
Mindenki kamionozni ment külföldre. Thread zárható.
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #86023 üzenetére
Otthon szamtechboltos voltam evekig, majd Tesomnak elkezdtem besegiteni a vallakozasaba.
Webfejlesztes volt, en csinaltam a design-t, tesom a programozast, mellette maradt a HW de inkabb csak adok-veszek formaban, illetve par ceghez kijartam rendszergazdakent.Tesom azota olyan szintre jutott,
hogy autogyarak is kerestek mar fel bizonyos smart cuccok programozasara, ezenkivul smart-home rendszerekkel is foglalkozik mar, bemutokra jar, rendezvenyekre stb.En kijottem 2011-ben, szokasos nulla angollal de nagy tervekkel
...elobb langost arultam...majd mosogattam
De voltam aztan takaritok fonoke is, majd kb a 3ik evemtol kezdve karbatartokent meloztam, de csak a magyar villamosgepszereloi papirral egy ideig.
Majd itt 3 eve elvegeztem az itteni villanyszereloit, es ezzel a papirral tolom a karbantartast tovabbra is, most meg elkezdtem tanulni a PLC-ket, majd az lesz a kovetkezo lepes.
Ahogy nezegettem vallalkozokent £300-500-ot lehet vele napi szinten keresni.
De ahhoz rengeteget kell tanuljak, hogy ez megvalosuljon, valoszinuleg a kovetkezo lepes egy olyan melohely lesz ahol PLC-kkel kell foglalkozzak+minden amiben aram folyik es majd amikor erzem az erot elindulok maganban...
Kaptal mindent mult, jelen, jovot...tessek valogatni -
válasz
ScomComputer #86026 üzenetére
Nekem nem volt ott még a hsz-ed amikor David-nek írtam,azért nem reagáltam.
Én hivatásos utcai teherautó versenyző (min.18tonna) vagyok,az utcák réme.
Passat-ommal nem megyek olyan durván.
#86027 Raymond :
Nem az enyém,de ha legközelebb meglátom a pilótáját felajánlok neki egy cserét.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
titán
válasz
ScomComputer #86023 üzenetére
?
Ott a valasz a #86021-ben: akoska olyan kek platoval jar bevasarolni
-
ScomComputer
veterán
akoska07 és Devid_81. látom nem írtok semmit...akkor legalább annyit böfögjetek oda,hogy semmi közöm hozzá...
-
Devid_81
félisten
Intel Unveils First Gen 11 Graphics Architecture Details – Up To 1 TFLOPs of Performance, Based on 10nm Process Design
[link]Ugy latom alsokategoriat celoznak meg elso korben Intelek.
Aztan ki tudja, lehet csak meg korai lenne nekik beszelni az erosebb megoldasokrol amik jonnek majd a kozeljovoben.
Nem tudom mennyire lesz ezeknek letjogosultsaguk[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
akoska07 és Devid_81,már régen meg szerettem volna kérdezni tőletek ti mivel foglalkoztok,mi a munkátok Angliában?
-
-
-
snecy20
nagyúr
Na, kezdenek tényleg észheztérni a DDR4 árak... Kingston HyperX FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3466MHz - 75K
A 3000-es, 3200-as modulok meg már szinte vicc árakon mozognak. Jó lenne már elmozdulni 2x8GB-ról, más kérdés hogy a hurka RAM-okkal ellentétben a 3600+ tartományban lévőké egy grammal sem akar olcsóbb lenni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Raymond #86018 üzenetére
ja
egyebkent az uzleti laptopok nem veletlenul kerulnek annyiba, amennyibe.
a regi HP 4670pmre egy kulonosen csuszos teli napon lenduletbol raestem ugy, hogy hatravagodtam, a hatamon meg ott volt a HP taska, benne a laptopban. az agyrazkodastol valoszinuleg reszben a hoodie + libatoll kabal kapucnia es reszben a hatizsak mentett meg, mert bevertem a fejem de hala egnek elnyelte a ruhazat. kb ott menetfelszerelesben 95 kilo korul lehettem es a laptop szo szerint a betonkemeny tukorjeg es kozem kerult.
a laptopnak a meleg levego kilepesi pontjan egy mmet kigorbult a vaza egy helyen picit (meetingeken utana konnyen felismertem), mas baja nem lett. utana meg harom evig hasznaltam.
na ezt pl egy consumer nem tudom mennyire elte volna tul.
-
Puma K
nagyúr
Here's why I'm officially quitting Apple Laptops. - videó
Ahogy elkezdtem nézni elgondolkodtam, hogy vagy a kínaiak fizettek sokat ezért a videóért vagy az Apple-el nem ment úgy egy tárgyalás a szponzorálással kapcsolatban mint tervezte emberünk, esetleg mindkettő.
Egy lentebbi hozzászólás:
"Apple didn't wanted to renew their partnership with you? lmao"
Nekem is van egy Lenovo gyártmányú, Y570 típusú laptopom ami 2011-ben jó laptopnak számított, de könyörgöm olyan szinten fos a kivitelezés, hogy idővel a jobb oldali zsanér eltört.
Ha veszel új házat akkor az is el fog törni mert tervezési hibás (mint az évek során kiderült)...
Aztán ott volt a mostani főnököm G *valami* típusú 2016-os Lenovo laptopja ami későbbi modell volt mint az enyém, de annak is ugyanott eltörött a zsanérja és szintén értelmetlen volt cserélni mert x idő után ugyanúgy eltört...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Devid_81 #86012 üzenetére
"... kello korultekentessel mindenki megtette amit tudott"
Erről az jutott eszembe, mikor egy Audi Q7-be hátulról belepuszilt egy Citrom Jumper, aztán a Jumper után még becsatlakozott a buliba 5 másik autó szépen sorjában.
A történetben csak 5 járgánynak lett az eleje és a hátulja is összetörve... de olyan szépen harmonikásra... 1-nek a hátulja, 1-nek pedig az eleje.
Mindezt az Erzsébet hídon valamikor egy szürke októberi délutánon Budáról Pest felé.
Szerencsémre Pest felől mentem Budára így a rögtönzött performansz gyümölcsét láthattam. -
TTomax
félisten
Közvetítés a profi sofőrök éves találkozójáról...
-
ÁdiBá
veterán
Bestmarkban volt.
93 ezer ft kedvezmény... wtf... -
ÁdiBá
veterán
AMD Ryzen 7 2700X 3.70GHz (AM4) Processzor -
BOX 11 130 Ft 1 db
8 764 Ft
Holnap majd mondják elb@sztuk... bocsi...
Rendeltem egyet ennyiért...[ Szerkesztve ]
-
Raymond
titán
A vegen az lesz hogy veszek is valamit az Epic Store-ban:
Sogar Quantic Dream gelang das Kunststück, die eigentlich als First-Party-Titel für die PlayStation-Konsolen konzipierten Abenteuer Heavy Rain, Beyond: Two Souls und Detroit: Become Human auch für den PC anzubieten - über den Epic Games Store.