- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
- VoIP telefonálás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
A Googlenek az a lényeges, hogy a lehető legtöbb helyen a lehető legtöbb reklámot eléd pakolja. Ez a Stadia is remek felület lesz erre. Mobilon meg a monitor/TV-re tervezett UI csodálatos lesz, irányításról nem is beszélve. Ez a része akkora parasztvakítás szerintem, mint ide Santiago de Chile... meg ne feledjétek, hogy nyugat EU-ban gyenge sok helyen az internet, USA-ban meg főleg. 5G meg még sehol egyelőre. Input lag is egyelőre magas ahhoz képest, hogy papíron 60fps.
Jó... gyerekcipő meg valahol el kell kezdeni persze, de ez maximum gyenge notebook felhasználóknak lesz érdekes egy darabig. Meg azoknak, akik évente néhányszor játszanak.Hányszor hallottam már azt, hogy eljött a felhő ideje... se a Sonynak a Gaikai, se az nV-nek a GeForce Now nem jött be. Googlenak is hiába van pénze, a Google+ is meghalt a Facebook mellett.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
Én ebben nem vagyok olyan biztos,ha valóban 4K 60fpsel tudnak szolgáltatni élhető késleltetéssel akkor ki fog erre saját gépet építeni?Hovatovább nem is csak az építés,de a fejlesztés költségét is adjuk hozzá,illetve azokat az embereket is akiknek csak hébe-hóba van idejük,de annyira azért nem hogy millió felett költsenek egy gépre.Nagyon de nagyon sok ilyen van,és azt se feledjük hogy a Google áll a háttérben aki gyakorlatilag az internetet birtokolja és annyi pénz van lóvéra amennyi csak kell ha üzletet szimatolnak.
Mennyivel kényelmese és olcsóbb bérelni a szolgáltatást amikor kell,és van időnk rá.Nem ezt a és az ilyen fórumokat kell alapul venni,ahová a "kockák" járnak,mert ez az 1%,ami irreleváns...Jahh és csak jut eszembe,csak és kizárólag amd cuccuk van,nekem erős a gyanúm hogy ezt most az Intel/Nvidia kissé bealudta...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!