Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
tibi666 #32299 üzenetére
szegény tibi azt hiszi hogy ő képes a lelki erejével kiölni magából az érzések kialakulásának esélyét.
tény a nők nagyrésze ilyne irto rohadt nehéz olyta találni aki nem ilyen.talán aki elsőre érzi azta bizonyos szikrát amit én sosme értettem emrt ahhoz idő kell az nem lesz olyna hogy.na mind1.én se erőlködnék oylna nővel akivel joa sex kölcsönösen mégis 3 nap mulva más ágyába van.ilyenekre csak 1 szó van kurva ribanc.1x mindne nő kapcsol.az nem élet amit él sex mindenkivel.és ha te akkor ott vagy akkor nyerő lehetsz ha kedves vagy.
-
tibi666
senior tag
válasz
dragonfx #32298 üzenetére
látod bazze, pont emiatt lett nekem rohadtul elegem az egészből, mert mindegyik nő olyan, mint amilyennek a kolléganődet leírod. és nekem ehhez nincsen türelmem, nincsem kedvem a kisded játékaikat játszani, hogy aztán nagy kegyesen terpesszenek, majd elhúzzanak mással, aki szarba se veszi őket, de valami mégis van benne. szétsírják a fejüket, de ott maradnak.
a fenéket kínzom én magam ilyesmivel. leírtam mire kell egy nő innentől kezdve, és ehhez tartani is fogom magam. szigorúan nulla érzelem. belőlem sikeresen kiölték a reményt és az optimizmust, úgyhogy amíg megtehetem, megveszem őket.
-
dragonfx
veterán
válasz
Integra #32244 üzenetére
hát ja mondjuk 33 körül sajnos a nők 90%a így gondolkodik.család férj gyerek.
akkor egy bezsélgetésne kívül smemi nem volt??
pedig egy orosz cseh vagy egy svéd nő irtó szép tud lenni.persze a limitált premium selection kategóriából.
hát igen a keleti régióval vigyázni kell.lezso6>>nem vetted észre a kiszemelt csajt??..tényleg duplaballal keltél fel.tényleg igyál 3-4 felest.
Ma 1 kolléganőm 25 panazskodik szeretetre vágyik..de azért hagyja hogy a jo sex miatt egy érdek férfi lassna féléve kihazsnálja és ő ugy ugrik ahogy a pasi fütyül.most err emit kéne mondanom neki??.. a paisk az ilyne nőket szeretik.amikor kell ott van amugy meg szabadság.neki kéne eldöntenie a sex az élete vagy többet is akar.mert így magától evszi el a lehetőséget.
...nekem amugy nem jön be meg jól is vagyok Timivel.ha ez a 2 nem így lenne simán puhítható lenne.de mondjuk nekem vékonyka
Gondolkodtam picit ezen az elcsábúlás dolgon tegnap.Talán 3 nő lenne képes elvenni a mostani barátnőmtől.egyik egy flört volt egy clubba erősne ittasan.kosár lett belőle.2. le se xart írtam neki egy társkeresőn.buko.3 ezt én baxtam el akart velem találkozni én meg az exel találkoztam inkább, hatalmas hiba.1re tuti jo lett volna igaz kapcsolat nem eltt volna beőle de az egonak jó lett volna.na mind1.ez ilyen önnyugtatás hogy a jelenlegi helyzet a legjobb amit választottam.
...de a példa azt mutatja tényleg ez a legjobb.
-
qdak
addikt
válasz
lezso6 #32270 üzenetére
hát ne hari de nem értelek, reggel letolsz 1-2 max két felest azt megered a nyelved, őőő miért ne le7ne msn en elhivni, vagy legaláb anyit proba h ne a sliban fuss vele össze ( azt pl én sem szertem ha 100an néznek mikozben vkit füznék ) hanem ird neki h megvárod elötte azt ott elmondod neki h mit akarsz
elhivod vhova onatol a te dolgod.
nemtomki: sztem enm jo 5let h te irsz neki, sztem 2-3 szóbol leszüri h nem ő irta :S
adequate_cou:
Végigolvastam az utolsó hszeket a témádban, de én szép kis összeget tennék rá, hogy ez a csaj mindent lát benned csak a férfit nem, innentől kezdve a farkadon pörögve is hívhatod randira. jaj de buta vagy
szobára kell menni valamilyen címszóval, azt ha engedi megnézni meleg-e a pite ok, ha nem akkor szállhatsz másik virágra. ez viszont elég szemét volt, azért mert 1 alaklommal nem kapja meg már ott kel hagyni 1 csajt :S:S:S:S
CséZé csak ha a csaj is hasonlo kaliberü . . .
(#32286) akos3 ő nem hivott, még arra se votl képes h felvegye, de mindegy, igaza volt bnőmnek ő mondta h 1 kis .. a csaj ...
de jo ha az egésznapra 1 hszben válaszolok
-
törölt tag
válasz
adequate_cou #32285 üzenetére
Hogyne lenne hatása, egyszerűen csak élni kell. Nem arról van szó, hogy el kell felejteni az aktuális targetot, hanem hogy több lábon kell állni, nem a Messiást látni a csajban. Kisebb a tét, jobban mer az ember kockáztatni, lazább, könnyebb elviselni a számára kedvezőtlen visszautasítást is. Illetve annál kellemesebb meglepetés érheti, ha mégis bejön.
-
Integra
titán
-
akos3
addikt
válasz
adequate_cou #32292 üzenetére
jaj akkor nem merem megnézni
-
akos3
addikt
válasz
adequate_cou #32288 üzenetére
ez most nem teljesen világos...
Ki a lószar az a csernyus? Vmi pszihomókus, nem? Vagy nem
H jön ide?
orbano: kár, h nem volt időd, pedig az lehet h segitett volna.
Vagy vedd ráa a nővérét h hasson rá
-
orbano
félisten
válasz
adequate_cou #32288 üzenetére
nem, ők azok, akiknél a pszichológus kiakad
ismerek ilyet.
de ugye ne menjünk át közhelyfesztiválba, és ne azonosítsuk be ezeket az embereket a megjátszós nagymenőzős hülyegyerekekkel... -
adequate_cou
senior tag
Hidd el a csajok többsége odavan a laza, nagymenő pasikért akik leszarják h mit gondolnak mások, csak magukat adják és leginkább maguknak is akarnak megfelelni egyéni stílust kialakítva.
Jah, ők azok akik csernusnál fél perc alatt elvesztik az addig sem létező tartást és métóságot
-
akos3
addikt
Jajj de rossz.
Egyszer nekem is volt anno olyan h megbeszéltem egy csajjal egy találkát, tökre örültem neki, lelkemet is felkészítettem
azt este hív, h inkább ne találkozzunk, mert ő mégse "úgy" gondolta...
...
lezso6Miért görcsölsz ennyit vazze?? Ő is csak egy ember!! Ráadásul a gyengébbik nemből
Legyél már valamennyire laza, mit veszithetsz? Max oltári nagy baromnak néz, h még mindig el akarod hívni vhova azt kész. Te csak nyerhetsz ezzel fogd már fel! Ez olyan mint ha egy lotto szelvényt nem akarsz beadni mert mi van ha nyersz vele.
Am sztem az a legrosszabb -már bocs- h msn-en adod a nagy lazát amúgy meg épp az ellenkezője vagy. Vagy legyél mindig nyuszi (hamár ennyire bejött ez a szó), vagy legyél élőben is laza. Én a másodikat javaslom.Hidd el a csajok többsége odavan a laza, nagymenő pasikért akik leszarják h mit gondolnak mások, csak magukat adják és leginkább maguknak is akarnak megfelelni egyéni stílust kialakítva.
Good luck -
orbano
félisten
válasz
#56474624 #32282 üzenetére
én valami (küzdő) sportot javasolnék neki, hogy legyen egy kis kiállása. asszony szerint nem lenne rossz srác, egész jóképű gyerek, csak hihetetlenül szerencsétlen... én is így kezdtem, csak amikor nekem mondták hogy menjek oda és mondjak ezt azt amazt, akkor odamentem. és láss csodát lett is csajom. amíg meg a bizonyítványomat magyaráztam...
-
törölt tag
Akár van, akár nincs, lépni kell. Ha negatívan sül el, akkor legalább tanul belőle.
Visszatérve a lány túldimenzionálására.
lezso6:
Nem kellene a lányba valami világmegváltó csodát beleképzelni, és már könnyebben menne a dolog. Foglald le magad valamivel. Nekem például ott a gitár. Nagyobb "gond" az, mint bármilyen csaj. -
orbano
félisten
válasz
adequate_cou #32278 üzenetére
már minden eshetőséget leírunk neki ezerszer, ezerféleképpen, de nem igazán érdekli. nincs egyelőre töke, csak itt vezeti le a tehetetlenségét ilyen értelmetlen hozzászólásokkal.
-
orbano
félisten
válasz
adequate_cou #32276 üzenetére
még kell neki egy 5 év, hogy megértse miről beszélsz
sok tanácsot nem is nagyon lehet adni neki. vagy leszállnak a heréi hamarosan és mer lépni, addig meg marad neki a farkin.ca főtámogatói cím...
-
adequate_cou
senior tag
válasz
lezso6 #32270 üzenetére
Végigolvastam az utolsó hszeket a témádban, de én szép kis összeget tennék rá, hogy ez a csaj mindent lát benned csak a férfit nem, innentől kezdve a farkadon pörögve is hívhatod randira.
Másik lehetőség, hogy tényleg bejön neki a stílusod( ami mint olyan nincs ), ezesetben elég csinos kis anyakomplexusa van, legalább kiegészítek egymás faszságát
De azt vedd számításba, hogy ha ezek után rá is szánod erre magad, attól, hogy egyszer erőt vettél magadon még ugyanaz a puhapöcs maradsz, szóval ne színészkedj...
Mivel ismeritek egymást a randi elég kínos lenne, főleg ha figyelembe veszünk téged, szobára kell menni valamilyen címszóval, azt ha engedi megnézni meleg-e a pite ok, ha nem akkor szállhatsz másik virágra.
-
törölt tag
válasz
tibi666 #32271 üzenetére
Csak rosszabbítanál a helyzetén szerintem, a lány pontosan tudja, mi az ábra lezso6 részéről, ezzel meg csak megerősítenéd abban, amit eddig is tudott/érzett.
Vagy úgy gondolod, ha írsz a lánynak, majd rohan lezso6-hoz, hogy "itt vagyok, a tied vagyok, szerelmem"?(#32274) tibi666:
Így is eljut, de a félelmeit neki kell legyőzni.
Talán ha nem istennőként tekintene arra a csajra, hanem mint emberre, akkor még meg is tudna szólalni a közelében; hisz nem halmozódna fel annyi félelem, ha kevesebb lenne a science fiction/fantasy. -
tibi666
senior tag
-
qdak
addikt
nem az saját mai élményem
este még uygvolt h. ma megyek át hozzá, aztán reggel talán megéreztem h felhivom az kinyomta 2x
mindegy ha ilyen jobb is h nem elsz semmihulyaaa pitcha (persze ez hejet 1 csunyáb szot gondolok)
hejesírásó hát jah azért nem volt jo érzés
lezso6 te meg miért félsz ?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
elmoraan (r) #32259 üzenetére
görög, török, egyre megy, mind magáénak hazudja a giroszt
-
Integra
titán
válasz
elmoraan (r) #32257 üzenetére
akkor 1, a lényeget érted..
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Integra #32254 üzenetére
fehér bőr, sok kis édes apró anyajegy
vékonyak
mini mini mini mini szoknya, csimma meg frankó sexi cipők akár -10 fok ban is......hát nem tom.....nekem bejötteka mai napig nem felejtettem el egy litván lánykát....jahj.
sulimban voltak lengyelek meg ukránok, hát attakuva ahogy azok kinéztek. a nyálam alá teknőt kellett anno pakolnivoltam lengyeleknél, meg munkám miatt ismerek jópár lánykát a térségből azok is többnyire jófajták.
-
Integra
titán
válasz
hejesírásó #32253 üzenetére
hogy mi? hulla fehér bőr, sárgás szőkés haj, sápadt tekintet...
maradok a magyar csajoknál
a török és perzsa csajok között gyönyörűek vannak, de bazzeg, kikezdesz eggyel, és ha kifogod a "tutit", másnap jön a pereputtya, hogy veheted el feleségül.. tudod ki meri ezt megkockáztatni.. van egy 20 éves török származású barátnőm is, szép kreol bőr, gyönyörű fekete szemek, hosszú fekete haj, nagyon szép tekintet, formás alak.. aztán megláttam a fotókon a családját és az ismerőseit (kirakta fészbúkra), hát.. omg, bekapcsolt a defcon 5, barátok maradtunk csak. -
hejesírásó
senior tag
válasz
Integra #32251 üzenetére
mi a baj velük? olyan balti tengeri lánykák vannak a világban hogy a lengyel , ukrán okról már ne is beszéljünk hogy csak na.
NAGYON nőiesen öltözködik ott a tehetős réteg, idehaza már már azt mondanád rájuk h nagyon nagyon drága konzumhölgyek és majd kiesik a szemed közben.............jaaaaaaaaaaaaaaaaaaahj
elragadtak az emlékek, bocs
-
Integra
titán
válasz
hejesírásó #32245 üzenetére
nem szemüveges, és csak tarkóig érő tépett haja van csak. egy orosz sörgyár német képviseletében dolgozik, st.petersburg-ban van a gyár, onnan látják el a német, osztrák és svájci piacot. szexi kis nő nagyon.
de hát ez is annyira tipikus... eddig akikkel csajoztam, egyik se volt német, perzsa, török, orosz, lengyel.. ezek az ursulák és heidik, huhh, nagyon durva, sehogy sem vagyok kompatibilis velük -
Goose-T
veterán
válasz
lezso6 #32242 üzenetére
Írhatok egy blogot a kommentjeidből? Legyen a neve mondjuk lezso6balfaszkodasai.blog.hu. Minden napra egy poszt egy kommentedből, van már elég sok ebben a topikban. A reklámbevétel 10%-át megkapod, mit szólsz hozzá? Esetleg szólok valamelyik hazai PUA-nak, hogy hirdessen nálam.
-
hejesírásó
senior tag
Úgy döntöttünk a lánnyal, hogy visszavedlünk barátokká, mert 2 hét alatt nem esett szerelembe.
Viszont mivel elég mély benyomást tettem rá bizonyos téren (még egy görbe estét is rendezett barátaival ennek tiszteletére - 18+ a téma ezért nem írom le) és mivel megtart barátnak és mivel eljárós ezért lehetőség lesz megismerni a bnőit.
Ezt közöltem is a korábban kicsit lekoptatott másik love.hu-s jánykával aki ennek nagyon örült
Ezek a nők...
-
Integra
titán
hétvégén megvolt életem első randija egy igazi orosz leányzóval, jeeeee
33, gyönyörű arc, szemek, hihetetlen jól öltözik, ciciben nekem kicsit kevés volt, de olyan formás alakkal, popsival és futóművel, hogy áááááá, tanult, keményen dolgozó, és ahogy orosz akcentussal a németet beszéli, nagyon bájosde asszem nem találkozom többet vele, nagyon férjet akar már fogni, éreztem rajta.. ez meg így gáz
-
qdak
addikt
utálom ha hazudnak áhh
-
törölt tag
válasz
tibi666 #32225 üzenetére
ha van is, akkor millióból egy az ilyen, az meg foglalt, ha mégsem, akkor meg gyakorlatilag nulla az esélye, hogy megtaláld.
Ilyen hozzáállással tényleg soha nem is fogsz elérni semmi sikert nőügyben. Már ami az alkalmas partner/társ megtalálását illeti. Észre sem fogod venni szerintem.
-
tibi666
senior tag
válasz
Kokkantas #32228 üzenetére
a gl-osztályú mercedeshez képest racionális választás. olyat akartam ugyanis, csak a próbaúton kellemetlenségek adódtak, ezért végül nem vettem meg. egy sportkupéhoz képest is annak tűnt, mivel arra gondoltam, hogy nemsokára családot alapítok.
hidd el, elég autóban ültem már, hogy lássam, mekkora minőségi ugráson estek át a renaultok (és egyébként úgy a franciák). így lesz egy 4kerékkormányzású, 2 literes benzines turbós autóm, minden földi jóval. ha meg esetleg mégse válna be, akkor nem tartom meg 9 évig, mint a mercit, hanem eladom és veszek mást helyette.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
orbano #32222 üzenetére
"miért, van olyan nő, aki egy érzelmileg éretlen, őt nem tisztelő és nem szerető, de legalább nem túl gazdag pasival akarja leélni az életét?"
Ilyen valóban nincs, ha meg igen, kettőt kérek
De nem is erre gondoltam hanem hogy van olyan nő aki kitakarít (és egyéb) utánam
Persze ha megérdemlem..
-
dragonfx
veterán
válasz
tibi666 #32217 üzenetére
neked egy luxus kurva kell egy konzumhölgy.ennyi.
ha ügyes vagy egy csinos bejárónőből tudsz ilyet faragni.
de nevetséges eza hozzállás..mi az hogy nem hiszel???
vetté vona 5ös béjemvét...vagy nyemhámat.....,..hóba keresztbe hajógyárin...aza vagány.
orbano::nem a kocsin mulik. a hozzálláson fellépésen.temparamentumon.
...lehet astrád és lehet 5ös bmw.d is...tény ez utolso kellőe goval lehet nyom a latba
-
tibi666
senior tag
válasz
orbano #32215 üzenetére
kit érdekel? ami engem érdekel, megbeszélem mással. reggel ébresszen, teával várjon.
főzzön, tartsa rendben a lakást. ha meg kell jelenni valahol, legyen 110%-os. este játsszon a dákesszel.aztán, hogy közben mit csinál, nem érdekel. ne kelljen kompromisszumot vállalnom, ne gátoljon semmiben.
-
orbano
félisten
válasz
zoltanz #32214 üzenetére
és ha unalmas, buta, agy kibírhatatlanul hisztis, felületes, vagy követelőző és uralkodni akar rajtad?
persze ha ő pizzává tud változni szex után, akkor nem szóltam
amúgy tegnap mit láttam:
karcsú, formás, igazán gyönyörű csaj, nagyon jó öltözködéssel, meseszép (de tényleg, szoborba kéne foglalni) arccal, dús fekete göndör hajjal, olyan váááá, papíron iszonyat jó parti. de valahogy mégis élettelen volt és unalmas, egy hasonló kaliberű unalmas pasival. csak álltak és unatkoztak végig. pedig... meseszép volt, sajnáltam is, hogy nem igazán mozgatott meg bennem semmit.... ...erre észrevettem a sarokban szendén meghúzódni az alteregóját. Szerintem testvérek lehettek, ő lehetett az idősebbik. Fu apám. Lehet kicsit rosszabb volt a testye, vagy csak előnytelenebbül öltözött, nem tudom, de mégis ennek ellenére... ááá. ez az odamennék és elvinném fehér lovon típus (persze csak ha nem lenne kedvesem). kis szende kislánkának nézett ki, de mégis olyan kisugárzása volt, valami mély, elfolytott ösztönös erővel, hogy a hátamon futkosott a hideg. -
zoltanz
nagyúr
-
tibi666
senior tag
-
dragonfx
veterán
válasz
tibi666 #32191 üzenetére
igen ez az esetek angyrészében ígyvan megállja ahelyét.de csak a nem igazi "nők" esetében.
ahol van mind2 oldalról érzelemi vonzódás ott ilyen nem fordulhat elő
ha egy pasi enm tud magának ugymond rangot kiharcolni egy kapcsolatban a nő ugyis idővel nem fog tudni rá "férfiként" nézni és otthagyja.
és itt izom pénz semmit nem ér...csak az érzés, ami ebben a kapcsolatban nincs meg avgy csak 1 oldalról.
a barátód egy luzer csicska puapaucs ezek szerint.bezsélgessetek el vele. -
Rica
senior tag
Aktív témák
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest