Aktív témák
-
akos3
addikt
Jajj de rossz.
Egyszer nekem is volt anno olyan h megbeszéltem egy csajjal egy találkát, tökre örültem neki, lelkemet is felkészítettem
azt este hív, h inkább ne találkozzunk, mert ő mégse "úgy" gondolta...
...
lezso6Miért görcsölsz ennyit vazze?? Ő is csak egy ember!! Ráadásul a gyengébbik nemből
Legyél már valamennyire laza, mit veszithetsz? Max oltári nagy baromnak néz, h még mindig el akarod hívni vhova azt kész. Te csak nyerhetsz ezzel fogd már fel! Ez olyan mint ha egy lotto szelvényt nem akarsz beadni mert mi van ha nyersz vele.
Am sztem az a legrosszabb -már bocs- h msn-en adod a nagy lazát amúgy meg épp az ellenkezője vagy. Vagy legyél mindig nyuszi (hamár ennyire bejött ez a szó), vagy legyél élőben is laza. Én a másodikat javaslom.Hidd el a csajok többsége odavan a laza, nagymenő pasikért akik leszarják h mit gondolnak mások, csak magukat adják és leginkább maguknak is akarnak megfelelni egyéni stílust kialakítva.
Good luck
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest