Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
hejesírásó #30697 üzenetére
Ezt szemelyesen mondta... nem tudom mi jarhatott ilyenkor a fejeben...
Amit te mondasz az a szuzkva kategoria, magyivben kerulom!! Egy normalis no SZEMERMES es nem abbol csinal karriert h hanyan verik ra a nyalukat
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30686 üzenetére
"Van baratom.... de pasizni vagyok itt... de nem fekszem le veled!"
és mellé felrak egy képet magáról ahol egy deka ruha nélkül pózol úgy h tocsog a boldogságtól. ez is gyakori -
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #30694 üzenetére
Nincs tökéletes. Mindenkinek vannak hibái, ha el tudod fogadni a párodéit akkor nincs gond. De ha nem akkor beszélni kell róla, és ha nem tud megváltozni, vagy te nem tudod elfogadni, akkor nincs értelme folytatni.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #30692 üzenetére
Ennyi probléma van a kapcsolatodban?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #30689 üzenetére
Nem, basszus pont erről pofázok, hogy nem kell idő. Egy kapcsolatban ha probléma van le kell ülni és szépen nyugodtan megbeszélni. Nem várni, meg ráhagyni, hátha megoldódik.
Úgyis meg fogjátok tudni beszélni, ha meg nem akkor pedig hagyni a francba az egészet. -
Stalker-2572
veterán
válasz
hejesírásó #30685 üzenetére
E ketto nelkul nincs ertelme az egesznek. Jobb lenne ha jol is tudnam erezni magam a tarsasagaban, amihez tobb odaadas kene reszukrol. Biztos van kivetel, csak a negativ tapasztalat beszel belolem
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #30679 üzenetére
Nem, nem jön rá. Mondd meg neki, nem lehet sohasem arra alapozni, hogy majd rájön. Azért van nyelvünk, hogy beszéljünk.
Pont ezt utálom legjobban, ha úgy érzem hogy minden ok, viszont egyszercsak kiborul a bili. Az ember kerek szemekkel néz, hogy mi a fax van. Aztán megkapom, hogy tudhattam volna... Meg láthattam volna a jeleket. -
Stalker-2572
veterán
Ha megengeditek kisirom magam a noi hulyesegrol
(akit nem erdekel lapozzon)
Miert mondja egy lany, hogy mennyire orul a talalkozasnak egy romantikus este vegen es masnap pedig h ennyi is eleg volt
-Miert jon at hozzam egy csaj filmezni, maszik ram es utana rogton kozli h neki mennie kell haza
Miert dorgolozik hozzam egy csaj tancteren ha elfut amikor le akarom kapni
Miert varja el azt egy no h kuzdjek erte, ha nem is ismerem, raadasul az a fontos ugye, hogy ne csak a kulseje miatt legyek vele.... (erre most tobb pelda is lenne)
Miert kell a "nem" es az "igen" szavakat jelentesuktol fuggetlenul hasznalni
Es vegul ez mit akar jelenteni: "Van baratom.... de pasizni vagyok itt... de nem fekszem le veled!"
LOL -
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30683 üzenetére
mert minek kell még megfelelnie? ez a kettő is már épp elég macerássá teszi a kiválasztást
-
Stalker-2572
veterán
válasz
hejesírásó #30682 üzenetére
egy csunya not felesleges szeretni, ezert inkabb masra hallgatok ....
-
Stalker-2572
veterán
válasz
hejesírásó #30680 üzenetére
Egyelore probalom kihozni a legjobbatt a dologbol. Csak aztan en erzem magam hulyen ha szakitasra kerul a sor, mert akkor minek dicsertem... dehat az ember nem csak kulso
Lassan kezdek beletorodni h csak 2 elvarasnak tegyen eleget egy no: legyen jo az agyban es legyen elviselheto a termeszete. Mind gyagyas -
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30681 üzenetére
ha holnap emiatt szakítasz az nem szívből jön hanem máshonnan.
bocs magas labda nem lecsapni nem kibirni.
-
Stalker-2572
veterán
Abszolut odaado vagyok, sztem tobbet nem kivanhat az ember. Elozo kapcsolatom szerintem ezert is lett elcseszve, mert a lanynak ugymond semmit nem kellett tennie ahhoz h "ugraljak korulotte" es a vegen mar egy vacsorameghivast sem tudott megkoszonni
De talan jobb ezeken nem agyalni, hanem csak csinalni ami szivbol jon. Bar akkor lehet holnap szakitok
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30675 üzenetére
akkor csere?
-
Rica
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30665 üzenetére
Volt egy ilyen barátnőm (ráadásul nem is egy kis fruska, hanem egy elvált asszony), aki szintén ilyen kis passzív volt. Nálam aktívabb lett
Ő elégedett azzal amit kap (nem csak az ágyban, figyelem, kedvesség, stb.)?
Karácsony a családdal, végig együtt, mert nincsenek szülők -
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #30675 üzenetére
Miért nem beszéled meg vele, hogy neked több kell, vannak szexuális igényeid?
-
Stalker-2572
veterán
Az idealis no szamomra: ........
Mindenki fejezze be a mondatot -
Stalker-2572
veterán
válasz
hejesírásó #30674 üzenetére
Sokkal többet adtam mint amit ő adni tudott.
Elozo parom pont ilyen volt... szakitottam vele, majd ra par honapra megbeszeltuk a dolgot. Elmondasa szerint szeretett es a kapcsolat ugy volt jo ahogy, erdekes h ebbol en semmit nem ereztem
Mostanira meg nem akarom rahuzni a vizes lepedot, mert meg keves ideje ismerjuk egymast (hete
) de nem vagyok bizakodo, mert nem latok fejlodest a reszerol, en probalok pozitivan hozzaallni, de ilyenkor jon majd a kibukas, amikor azt mondom h meguntam.
ps.:keresd meg a passzivitása okát és azt szüntesd meg:
-bátortalan - lehetseges, mert fiatal... folyamatosan dicserem, de ezzel csak azt erem el, hogy akkor is "jutalmazom" amikor meg sem erdemli, ami csak tovabb erositi a passzivitasat
-prűd családi nevelés - Nehez egy kesz not megvaltoztatni :S
-tapasztalatlan - Turelmes vagyok, de nem a vegtelensegig
-lusti, kényelmes - Itassak vele KV-t? -
hejesírásó
senior tag
válasz
Stalker-2572 #30668 üzenetére
szval kényelmes a párod, hát nem tom mit kezdenék. Volt ilyenben részem. Sokkal többet adtam mint amit ő adni tudott. Akart ügyesebb lenni csak nem ment neki. Meg is beszéltük. A csalódás nem tetszett neki, nehezen viselte és ezért inkább passzívba ment át. Nem lehet h nálatok is ezért passzív?
ps.:keresd meg a passzivitása okát és azt szüntesd meg:
-bátortalan
-prűd családi nevelés
-tapasztalatlan
-lusti, kényelmes
-stbArra h gyenge volt pedig most jöttem rá.
Goose-T: fél nap család. mamámnál most vasárnap voltam egy napot. ennyi.
a többi munka, pihenés, főzés, gyúrás, futás, MTWII SS 6.1, sorozatnézés: Fringe, Flashforward. Stár worz stb. -
frame>24
addikt
válasz
Stalker-2572 #30671 üzenetére
Ja, mondjuk szvsz a Karácsony nem az az ünnep, amikor jó csak kettesben lenni. Az a sok családtagról, meg a zabáról szól. Nyilván van, ahol a család csonka / összeveszés / egyéb gond van.
Pl. tesómék házasság után egy évvel is jöttek-mentek ide-oda. Múlt évben kitalálták, hogy egyedül lesznek. Aztán rájöttek, hogy rossz, most mi megyünk Pestre... -
Goose-T
veterán
Gyors körkérdés: ti kivel karácsonyoztok?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #30661 üzenetére
Nyaljál, szó szerint
-
Stalker-2572
veterán
válasz
hejesírásó #30664 üzenetére
Csere = minimum +3 randi
Eldugok egy nyalokat az alsogatyamba, hatha kiszimatolja
-
hejesírásó
senior tag
válasz
időhatékonyan? lecseréled.
vagy legyél te is passziv. akkor csak feküdtök majd egymással, majdcsak észreveszi magát, ha ez nem segít. beszélj vele.
mondjuk az h mit cisnálnék az a hölgy korától is függ.
-
tibi666
senior tag
válasz
beszéld meg vele.
-
Stalker-2572
veterán
Adjatok tippet hogy lehet az agyban passziv noket jomunkasemberre nevelni...
Thx! -
dragonfx
veterán
"minél több konkurencia esik ki"
hehe egy ideig én is így gondolkodtam....hát én azért azt megnézem mit tudsz 1 óra altt többet mondani mint én 1 hét alatt.
nem biztos csak a külső számít.képek meg vannak a világon.
az első benyomás lehet az első talikor is.
a félelmük talána sok rossz élményből ered amit msn.en ki tudnak kerülni ennyi...nem akarnak belefutni ujabb egoromboló lányba ennyi.vagyis a angy többség ezért ismerkedik így msn.mert egonövelőnek tökéletes.
utána mikor helyrebillent az esetleges csalódások rossz tapasztalatok miatt az egynesúly utána már lehet ugyanugy valóságban avgy még jobban mert kap egy kis pluszt.én utobbiba tartozok. -
Ijk
nagyúr
válasz
orbano #30652 üzenetére
Szerintem akiknek merőben eltér a temperamentuma, eleve nem jönnek össze. Egyébként a személyiségünk sem veleszületett. Nyilván vannak genetikai adottságok, de azért a környezetünk is erősen befolyásolja személyiségünket.
Nem nem lehet bárki ideális társ, viszont azért nem is csak egy igazi létezik. A személyiségen pedig minél öregebbek vagyunk annál nehezebb csiszolni.
Szerintem ha mindkét félnek van szexuális érdeklődése, és nem zárkóznak el új dolgoktól, ott nem lehet probléma. Sokkal nagyobb gond, ha pár év után hagyják leülni a szexuális kapcsolatot. -
orbano
félisten
válasz
#56474624 #30646 üzenetére
veleszületett atitűd ~~ személyiség
ha nagyon eltér két ember vérmésréklete, nem biztos, hogy nagyon meg fogják érteni egymást az ágyban. pl. van olyan lány, aki 10p alatt lazán elévez, és nem is igényel hosszabb aktust, viszont van olyan pasi, aki szereti sokáig tolni az ipart. nos akkor ők összeillenek? vagy van értelme valahogy átnevelni egy mondjuk 30 éves nőt? vagy férfit?
és akkor még a fizikai összeillőségekről nem is beszéltünk, esetleg az extrákhoz való viszonyulásról, stb. mert még tinikorban oké, be lehet úgy-ahogy "nevelni" egymást, de később azért ez már macerásabb. ennyi erővel bárkinek bárki ideális társ, csak át kell alakítani a személyiségünket.ez nem feltétlenül neked riposzt, csak ebbe írtam.
-
Ijk
nagyúr
válasz
fordfairlane #30648 üzenetére
Az a baj, hogy nehezen tudom értelmezni az egysoros megjegyzéseidből, hogy tulajdonképpen mit akarsz kifejteni.
-
Ijk
nagyúr
válasz
orbano #30644 üzenetére
Na, de sokat tudtok ti rólam... Szóval szerintetek van aki összepasszol az első pillanattól fogva. Meséljetek. Mondjatok példát én elhiszem.
Veleszületett marhaságokkal kíméljetek, az ember a szexuális ösztönnel születik együtt, a tudást pedig leginkább tapasztalatból lehet összeszedni. -
orbano
félisten
válasz
fordfairlane #30642 üzenetére
lehet nincs tisztában a saját szexuális igényeivel. vagy azért mert nem olvas szexológiával foglalkozó könyveket (ez relatíve természetes), vagy mert nem talált még olyan partnert, akinél rájött, hogy "hú bazzeg, ilyen is van?!". ez mondjuk gyakoribb. így visszanézve én is megmosolygok pár olyan partnert, akikre anno azt mondtam, hogy fú nekem ennél nem kell több. de kell
persze lehet be lehetne őket "tanítani", de sok mindenhez azért kell egyfajta veleszületett attitűd. bár ezen is el lehetne morfondírozni, hogy valóban így van e.
-
juhig12
tag
válasz
proof88 #30606 üzenetére
valasz nektek, csak most mobilrol vok..
szal. nagyon nem beszeltunk, es volt h krvara ki voltunk egymasra akadva, mert nem tetszett, ahogy a masik viselkedik, aztan vege az lett, h az akkori baratnome lelkurvazta, en meg mondtam h kussoljon szuzkurva stbstb, ez egy bedszelgetes volt, aztan "kibekultunk" es kb 1 evig nem szoltunk egymashoz, de probaltam de mindig valahogy lerazott, persze nem voltam hulye hagytam a francba... szal most az a kerdes, h erdemes -e ebbe energiat belefektetni, acagy nem, es benne van persze h ez az letoltogeted sak sima kihasznalas..
am az msnrol: nem szoktam egyaltalan ismerkedni ott, csak dumalok max a barataimmal.. vele sem szoktam nagyon, csak megkeresett, en meg gondoltam atkudom..v de igy utolag f.. voltam, mert ugyanugy "behodoltam" neki ezzel, mint azok, akik probalkoztak..rem. ertheto voltam, csak most ko vagyok es am is mobilrol vok -
orbano
félisten
válasz
fordfairlane #30640 üzenetére
valszeg nem talalkozott meg ilyennel aze monnya
-
törölt tag
válasz
dragonfx #30633 üzenetére
Szerintem eleve mindig csak a személyes találkozónak van értelme. Vagy pofáraesik az ember, hogy az eddig csak elképzelt személy nem egyezik a valóságban tapasztalttal. Vagy fordítva is működik a dolog, hogy aki neten egy társkeresős adatlap, vagy msn-ezés alapján nem jött úgy be, az élőben találkozva mégis ellentmondást nem tűrően vonz. Szóval lutri.
-
Ijk
nagyúr
válasz
dragonfx #30633 üzenetére
Nem érted. Rengetegen vannak akik msn-en töketlenkednek. És ennek egyetlen oka van, hogy félnek közvetlen ismerkedni, ez a távolság pedig biztonságérzetet és persze némi felszabadultságot ad. Ezért mondom, hogy legbiztosabb hanyagolni ezt a csatornát.
De ez csak egy javaslat, nekem annál jobb, minél több konkurencia esik ki. Nem vagyok egy don juan, de az tuti, hogy egy beszélgetés alatt nagyobb hatást fogok elérni, mint más msn-en egy hét alatt. -
törölt tag
válasz
IreN!CuS #30631 üzenetére
Fogalmam sincs, nem én vagyok "istenigazán szerelmes".
De ha az ember az, meg azt gondolja, hogy Ő az igazi, akkor mit akar a büszkeségével mégis? Hogy jön ide a büszkeség?
Meg miért vársz 26 utánig? Aláírom, hogy önző a lány is, ha így tesztel tényleg, de valakinek akkor is okosabbnak kell lenni, és túllépni a fenenagy hiúságán. -
IreN!CuS
őstag
Én ezt értem,hát ott lesz a 26.a utáni tali.Majd meglátjuk akkor,merre mennyi.Jobbat nem tudok.Szerintem sem állapot,csak mi a f@ tegyek ellene
Ba cy lus:"játszom a hülyét" te fordított esetben mit csinálnál érte?Vagy ilyenkor már nincs "férfi becsület",h ok nélkül lett ez és még én menjek utána?
-
Ijk
nagyúr
válasz
IreN!CuS #30628 üzenetére
Nem. Azt mondom, hogy le kell ülnöd vele megbeszélni, és esetleg felhozni a szakítást mint eshetőséget. Ugyanis, ha tényleg komolyan érdekled a leányzót, akkor meg fogjátok tudni beszélni. Ha pedig nem merte említeni a szakítást, és te hozakodsz vele elő, és azonnal hajlik rá, akkor pedig tudod merre hány méter. Az oké, hogy van pár nap mélypont egy kapcsolatban, de ez már két hete tart és az alapján amit írsz, csak áll az ügy, mintha megfagyott volna.
Hidd el, hogy nem szívatni akarlak, csak segíteni. Mert ez nem állapot szerintem. -
IreN!CuS
őstag
Igen szeretek szenvedni élet célom h minél többet szenvedjek
Igen nagyon is jól éreztem magam ebben a kapcsolatban.Mint írtam jól működött.Mint írtam ezt is iszonyatosan "felturbozott" kapcsolatunk volt/van(minden nagyon hamar megtörtént ilyesmi).De abban mindenképp igazad van,h nem kéne h ~2 hétig tartson egy hullámvölgy.
Tudod ha valakit szeretsz és nem vagy vele vágysz rá ilyesmi ami magában hordozza a szenvedést(mindegy h hogyan "szenvedsz").Ergo akkor ne legyen bnöm vagy másnak se aki hasonlóan gondolkozik? -
Ijk
nagyúr
válasz
dragonfx #30624 üzenetére
Szerintem meg egy szocializálódott ember nem csak diszkóban vagy villamoson találkozik nőkkel, hanem van egy tágabb ismeretségi kör ahonnan ki lehet indulni, és biztosan akad olyan aki bejön. Nem tudom hogyan működnek a netes társkeresők, de ott sem hiszem, hogy sokat msn-eznek, hanem megbeszélnek egy találkozót.
Nekem pl. szükségem van rá, hogy halljam a hangját, lássam az arcát, a szemét miközben beszélgetünk, hogy tudjak lopni egy érintést, esetleg egy csókot. Személyes beszélgetésnél, akár még egy társaságban is összehasonlíthatatlanul több jön át egy emberből, mint msn-en a szövegek, szmájlik és egy kép alapján. Nembeszélve arról, hogy sokkal jobban ki tudom magam előben fejezni, de ha fellapozol akár egy középiskolás tankönyvet a kommunikáció anyagrésznél, ott is le vannak írva a különbségek.
Sokan arra hivatkoznak, hogy ha nem jön be, akkor elveszett idő. Hát szerintem meg az elcseszett idő, ha napokig írogatunk, aztán élőben meg jön a pofára esés. -
Ijk
nagyúr
válasz
IreN!CuS #30609 üzenetére
Akkor most szenvedsz vagy nem? Mert kérdeztem, a két hetes kálváriával kapcsolatban, hogy szeretsz-e szenvedni. Erre te írod, hogy nem érted ezt a szenvedés dolgot.
Azt kellene belátni, hogy jól érzed-e magad ebben a kapcsolatban? Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de azért nem két hetesek, főleg az ilyen frisseknél.
Annyit semelyik nő nem ér meg, hogy huzamosabb ideig szenvedj miatta, és folyton te legyél aki ugrál utána. -
dragonfx
veterán
nagyfaxságot mondasz ám....
internetes társkeresés mára már olyna szinten kinőtte magát és olyna mértékeket öltött hogy nagyon népszerű.nem is hinnéd miylne emberek vannak ott fenn.nem cska bányarémek sőt.nagyonis igényes jó nők.egyszerűen aki nem jár társaságba szórakozni mert kinőtt már belőle..nem sok lövése van ismerkedni avgy ideje sincs és így próbálkozik.mér ne lehetne msn.ezni??valahol mindent el kell indítani.minden kezdet nehéz.
azoka nők akiket discoba megismersz 100/95 csak dugni akar avgy bánatot felejteni, nem tudja mit akar, bosszutállni, társaágot mert unatkozik...kb ilyesmik.
én abban sem hiszek igazán utazok egy 4-6oson azt odaszólók egy nőnek hogy figya édi vagy ad már mega számód és kedvesne nézed rá...egy valamire való komolyabb nő kiröhög vagy elküld a búsba..max.a fentiek valamelyikébe tarotzik akkor nem....én így látom.
-
Ijk
nagyúr
Felejtsétek már el ezt kbasz*tt MSN-t! A normális csajok, nem msn-en ismerkednek, és azt elég balfasznak nézhetik aki ilyen módon próbálkozik. A chat az ismerkedés legalja, az msn csak egy hajszállal jobb. Az összes ilyen internetes balfaszságot el kell felejteni, legyetek már férfiak. Mi lesz 10 év múlva? Már dugni is neten keresztül fogunk?
fordfairlane: Nincs olyan hogy két ember szexuálisan passzol, az csak az idő folyamán alakul ki, de ezt már kifejtettem. Ádám és Éva passzoltak, de annak is mi lett a vége? A nők elkezdtek gondolkodni.
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #30614 üzenetére
Ez a 26. után meg lehet épp azért van, mert kíváncsi, hogyan reagálsz rá.
Ha nem örülsz az időpontnak, akkor mondd meg neki, hogy semmi értelmét nem látod elhúzni addig.
Lehet ez az egész gondolkodási idő vagy mi azért lett kitalálva, mert kíváncsi a reakciódra. Vagy a saját érzéseiben bizonytalanodott el, vagy a Tieidben, esetleg mindkettő, viszont ez oda-vissza hathat, hogy egyik miatt bizonytalanodik el a másik is.
Valakinek akkor is okosabbnak kell lenni, és lépni, nem pedig félvállról venni, és a másikra mutogatni. Te vagy a férfi, és ha szereted igazán ahogy állítod, akkor ez a legkevesebb. Ha a hiúságod felül tud kerekedni, akkor megette a fene az egészet. -
-
törölt tag
válasz
dudika10 #30612 üzenetére
Igen, több dolgot, csak az a probléma, hogy nem nehéz félreérteni pár dolgot, és akkor már negatívba megy a mutató. Persze az is több, mint a semmi, csak nem jobb.
Nekem eleve bajom van az msn-nel, azt aláírom, de hódításra szerintem senkinek nem jó, és nem ajánlott. Csak az nem jön át, aminek igazán át kéne. -
dudika10
veterán
válasz
#56474624 #30611 üzenetére
Azért még mindig több dolgot le lehet vonni egy msn-es beszélgetésből mint a semmiből.
Ha meg már úgyis itt ülök este, akkor miért ne beszélgessek valakivel...Persze az aki csak msn-en keresztül akar ismerkedni 0 személyes találkozással az is hülye, ebben egyetértek, de abban nem, hogy semmi értelme nincs az msn-es beszélgetéseknek.
-
törölt tag
válasz
dudika10 #30610 üzenetére
Azért egy bizonyos szint felett már eleve nem írnak olyat le, főleg nők nem, hogy "bazmeg". De előfordulhat ettől még, hogy msn-en nem jön át, más okból, Te kizárod, élőben meg első randin két órás csókolózás. Lenne.
IreN!CuS:
annyit írt még pénteken,h 26.a után találkozhatunk.H beszéljünk,mondtam neki majd megbeszéljük
Á, ezt így nem lehet. Szóval ha "istenadta igazán" szerelmes vagy még abba a lányba, akkor hogy lehet ennyire félvállról venni?
A lány kifelé mutatott reakciói is "gyanúsak", de fene sem tudja, mi motiválja, vagy éppen nem motiválja.
Szóval nekem valahol mindketten sárosak vagytok az alapján, amit innen "látok"... -
dudika10
veterán
válasz
#56474624 #30608 üzenetére
Természetesen hiányos az msn. Én is utálom és nem is tulajdonítok neki nagy szerepet az ismerkedésekben. De aki már msn-en is azt mutatja magáról, hogy mennyire hülye az személyesen se lesz jobb. Gondolok itt arra, hogyha pl egy lány msn-en minden mondat végére odarakja, hogy "bazdmeg" vagy valami hasonlót. Ha minden második szava hibásan van leírva, stb. Nem az alapján ismered meg amit ír, hanem ahogy azt teszi. Sok mindent elárulhat az emberről. Ez az én tapasztalatom/véleményem. Nyílván van aki pont az ellenkezőjét gondolja.
-
IreN!CuS
őstag
Én nem akartam vele szakítani.Ő kezdet el "hülye" lenni.
orbano:mondom nem tudom sajnos.Nem beszéltünk 3 napig.Majd pénteken beszéltünk.Ugyan olyan volt.(homokba dugja a fejét effektus).És ami tegnap volt,már leírtam.Kitalált sok baromságot,ami elvonja a figyelmét erről.Meg senkinek nem beszél erre az egészről.Max ilyen félszavas válaszokat add.
Ijk:de most má kajak.....honnan veszed h nem szenvedek,meg ilyesmi?Annyit írtam,h elvagyok.Ellenni sokféle képen lehet,,,,
Ba cy lus:annyit írt még pénteken,h 26.a után találkozhatunk.H beszéljünk,mondtam neki majd megbeszéljük
-
törölt tag
válasz
dudika10 #30607 üzenetére
Megismered?
Az alapján megismerni valakit, hogy Ő mit ír le magáról? Pláne ha még az önismerete sincs rendjén (ami manapság sajnos elég gyakori "betegség")?
Élőben a különböző emberek mást és mást hoznak ki belőled. Ez az, amit msn-en kurvára nem fogsz érzékelni, ha előtte élőben nem ismerted (bár még akit ismerek, azzal sem szeretek msn-en beszélni, nagyon hiányos). Hiányzik a nonverbális kommunikáció, pedig iszonytatóan fontos a valóságban, mikor ismerkedsz. Aki az alapján zár ki valakit, hogy msn-en nem ment (mit vár, teljesen személytelen az egész), hát akkor élőben miért is menne, miért is nyílnánk meg egymás előtt, az meg is érdemli, ha folyton melléfog. -
juhig12
tag
Hallo.
Kíváncsi vagyok, hogy mit modnoktok, erről.
Általában meg tudom oldani a "nős" dolgaimat, de ez msot kifogott rajtam.
Van egy csaj, elég jól néz ki, csak deszka előlről XD Mind1.
Szóval, próbáltam vele normálisan beszélgetni, vagy valami, de nem lett belőle semmi, mert mindig olyan fura válaszok jöttek vissza, hogy nem tudtam mire vélni. Köbö olyan volt, mintha írnál egy emberre msn-en elmesélnéd az életed stbstb, ő meg ilyeneket válaszolna: ja, ok, szuper stbstb. Mostanában sokan rá vannak kattanva, én meg annyira nem foglalkozom vele, mert van jobb dolgom, de megkérdezett msn-en, hogy tudok e segíteni letölteni egy albumot, mert menne karácsonyi ajándéknak legjobb bnőjének. Én meg mondtam hogy tudok, de nem a legjobbkor jött.. Leszedtem a dolgot és megkérdezett, hogy 2 csokiban meg egyezhetünk -e.. Én meg poénosan válaszoltam (mért is ne tettem volna? XD) hogy maradjunk csak 1xpusziban ^^
És mondta, hogy mindenki ilyen? Felsorolt pár nevet, hogy kikkel történt még ugyan ez. Most még nem válaszoltam nagyon neki, de valszeg, ha ki akarok tünni a sorból, akkor valami más kell. Talán cancelling puszi XD
Csak fura, mert teljesen nagyra van magával meg minden, eddig nagyon nem voltunk jóban (1-2évig) de egyre többet dumáltunk, csak volt,hogy leírtam csomó dolgot és egy ...-t kaptam válasznak.nem tom, hogy megéri -e a belefektetett energiát, vagy inkább hagyjam a fszba ^^
bár ha bele lehetne fektetni AZ energiát, nem lenne rossz XD -
törölt tag
Van ilyen, de saját bőrömön nem tapasztaltam. Szerintem az csak afféle elvagyunk így-úgy kapcsolat, de távol áll az igazitól.
IreN!CuS:
Én ha úgy gondolnám, Ő az igazi, biztosan élőben próbálnám meg rendezni, megbeszélni a dolgot, hogy lásson is valamit abból az istenigazán nagy szerelemből, szenvedélyből. Ha arra nem indul be, nem oldódik fel, hanem "görcsöl" tovább, akkor annyi, nem az igazi volt, tovább kell lépni.
-
Ijk
nagyúr
válasz
IreN!CuS #30599 üzenetére
Elvagy. Nekem arról szól egy kapcsolat, hogy együtt vagyunk, jókat beszélgetünk, szeretgetjük egymást különböző módokon
. Néha meg persze kell egy kis szabadság, akár néhány nap is. De az hogy két hét bizonytalanság, meg írogat ezt-azt néha. Jó, hogy te elvagy, én biztosan rohadtul szenvednék.
Aktív témák
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest