Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
zoltanz #32214 üzenetére
és ha unalmas, buta, agy kibírhatatlanul hisztis, felületes, vagy követelőző és uralkodni akar rajtad?
persze ha ő pizzává tud változni szex után, akkor nem szóltam
amúgy tegnap mit láttam:
karcsú, formás, igazán gyönyörű csaj, nagyon jó öltözködéssel, meseszép (de tényleg, szoborba kéne foglalni) arccal, dús fekete göndör hajjal, olyan váááá, papíron iszonyat jó parti. de valahogy mégis élettelen volt és unalmas, egy hasonló kaliberű unalmas pasival. csak álltak és unatkoztak végig. pedig... meseszép volt, sajnáltam is, hogy nem igazán mozgatott meg bennem semmit.... ...erre észrevettem a sarokban szendén meghúzódni az alteregóját. Szerintem testvérek lehettek, ő lehetett az idősebbik. Fu apám. Lehet kicsit rosszabb volt a testye, vagy csak előnytelenebbül öltözött, nem tudom, de mégis ennek ellenére... ááá. ez az odamennék és elvinném fehér lovon típus (persze csak ha nem lenne kedvesem). kis szende kislánkának nézett ki, de mégis olyan kisugárzása volt, valami mély, elfolytott ösztönös erővel, hogy a hátamon futkosott a hideg.
Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest