Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
orbano #25102 üzenetére
A mosolygás nem arról szól, hogy mulattatsz akkor, amikor ilyen vagy. Ez egy másfajta mosoly. Inkább az életen mulatok.
Jól van, szúrkálódj csak! De aztán figyelmezz arra is, nehogy úgy járj, mint a skorpinyók szoktak...A szerkesztésre: Haj, Kölyök, bocs, hogy így szólítalak, de ez a benyomásom most, már értem, mi bajod van. Sajnálom, ha úgy érzed, hogy mindig lerázlak! És megtisztelő, hogy felém hajlandóságot mutatsz az új, vagy más, vagy ellenkező dologok beengedését illetően. De most nagyon nagy terhet rósz ezzel a nyakamba...
Az meg hülyeség, hogy "lealacsonyodni a szintetekre". Báááh!Figyi, nő vagyok, meg hülye agyturkász, meg idióta lélekbúvár, de lécci-lécci-lécci, ezek ellenére hadd ne kelljen már megfelelnem Nektek, és a közösség rám vetített elvárásainak, és szerepideáinak! Én én szeretnék lenni, olyan agyahagyott érthetetlen, amilyen vagyok, olyan fellegben járó bonyolult, és elszállt dumával, ami jellemez, és olyan elvont és realitásoktól látszólag távol eső meglátásokkal, amellyel komplett idiótát csinálok magamból, ha kell. De én ezt bevállalom, nekem erre szükségem van. Hmm?
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- PlayStation 4
- Microsoft Excel topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Commandos: Origins teszt
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest