Új hozzászólás Aktív témák
-
kiváncsi f..
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7714 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a Sicontact Kft Ügyfélszolgálatával. IT tanácsadó elmondta mit kell csinálni. Jó helyen próbálkoztam előtte is, csak nem a megfelelő formátumban adtam hozzá
az ellenőrzésből kizárt listához. A helyes formátum: *.ztracker.org/* ill. *.ztracker.cc/*
Így már minden akadály elhárult.
Természetesen ezen az oldalon is lehet káros tartalom, de az engedélyezés nem zárja ki a letölteni kívánt tartalom vizsgálatát.
Egyébként az oldal működtetőinek sem célja és érdeke a káros tartalmak engedélyezése.
Több hónapja nem töltöttem le semmit náluk, de izgatott a dolog, hogy már a URL címre is ugrott az Eset. Vszleg most sem fogok, de legalább megnyugtattam a lelkivilágomat.
Köszönöm amúgy neked is nagyúram a segítséget! -
weiss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #7696 üzenetére
OK, így már világos
-
weiss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #7694 üzenetére
Szerintem te az alsót nézted.
-
Kékes525
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #7661 üzenetére
A LiveGrid nálam az elejétől be volt kapcsolva, de semmi probléma sem volt vele. Pontosabban nem szereti a ExpressVPN-et, mert azon keresztül nem tud kapcsolódnia szerveréhhez. De ez a VPN-ezést nem befolyásolja.
-
norrberth
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #7503 üzenetére
Sikerült!!
1000 köszönet
Huhh kicsit megizzasztott de jó lett.Ui:. én voltam a topi, mert frissítéskor Security kulcsot adtam be neki.
És azért frissült Antivirusról. -
norrberth
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #7501 üzenetére
Atyaég ez miért ennyire bonyolult??
Egyszerűbb út nincs? -
eladohardver
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3030 üzenetére
Gépek látják egymást mind w7 de 1iknél sincs felrakva az ESET, csak az útválasztón.
A nélkül nem lehetséges hálózatot létrehozni ezzel a "izével", hogy felpakolnám az összes gépre... -
eladohardver
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3027 üzenetére
Ez meg is volt! És mégis... csak akkor van net a többi gépen ha offon van az eset tűzfal.
-
Oxy.kiraly
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2456 üzenetére
-
Oxy.kiraly
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2454 üzenetére
Sajnos túl vagyok rajat...semmi
-
Tompie
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2429 üzenetére
Megtörtént, tisztított is, de most sem frissít, mindig érvénytelen a felhasználó név/jelszó.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #2426 üzenetére
Köszi! Nem a nod volt a ludas hanem egy kártevő, már frissít.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #2424 üzenetére
Peccselt?? Ebben semmi humbug nincs. Küld el az újságos kódot. Ha az sem megy akkor keresem fel őket.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #2421 üzenetére
püben küldhetsz újságos kódot de hidd el mindent próbáltam már szó szerint. Látom a fájlt ami le akar tölteni de megáll azelött h letöltené.
Adj egy olyan kódot ami biztosan megy és kiderül ki a ludas, az egéx házban meghalt a nod. -
Murerte
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2373 üzenetére
Sajnos régi, de az elmúlt hétig semmi problémát nem jelzett. Letöröltem és újra telepítettem és úgyan ezt írta ki. Az újnál szintén inicializálási hibát ír ki.
-
Integra
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #2355 üzenetére
megvan, köszi
elején nem tudtam megcsinálni, mert rá kellett jönnöm, hogy nem fogom a file-t megtalálni, ha először karanténból nem állítom vissza...
nem tudsz véletlen egy pontos finombeállítást hozzá? mármint a smart security finomhangolást -
atidnaB
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2331 üzenetére
Nem..Olyat nem használok..Az XP kinézetét alakítja minden téren..
Vista InspiratÉrtem..Köszi!..
-
atidnaB
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2322 üzenetére
a tűzfalhoz nem nyúltam,mégis beadta a kulcsot..
-
atidnaB
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2322 üzenetére
Ezek idáig is be voltak kapcsolva..És max. 1-2perc volt,hogy 100-on pörgette a procit..No sebaj..Majd módosítok beállításokon..De,hogy a tűzfal miért nem szűrte a kimenő-bejövő adatforgalmat,arra még mindig nem tudtam rájönni,holott az be volt kapcsolva..a windowsé meg ki.
.És utána jött az ESET GUI lefagyása..és a rendszer újratelepítése..
-
atidnaB
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2320 üzenetére
Szia!Akkor csak nálam szórakozott valamiért..Végén már az egui.exe is összeomlott,és 100%-on pörgette a procit..a frissítésről meg nem is beszélve..Próbáltam uninstall/reinstall verziót is ,ami egy darabig működött,aztán kezdődött minden előlről..Most újraraktam a rendszert..Hátha..
-
barmiaron
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2307 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Sajnos ez sem jött be.
Error hibával elszáll.
Mind1 ugy marad.
Ez is frissül rendesen. -
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2173 üzenetére
És hogy érdemes 4.2-re frissíteni a 4.0-t? Törlöm az előző verziót, és úgy rakom fel a 4.2-t, vagy pedig csak egyszerűen rátelepítem?
-
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2173 üzenetére
Köszi az infót!
A pendrive-os félreértés meg nem gáz...Ja, és Neked is köszi a választ joe2005!
-
csibor
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2158 üzenetére
Párom nem engedi nagyon piszkálni
Közben megoldottam a problémát 1 másik gépen.Köszönöm a segítséget
A Nokia meg a ovi
-
csibor
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2156 üzenetére
Ez most üres kapura vetődés
Épp az a bajom,hogy minden jogtiszta a laptopon,és nem merek hozzápiszkálni.Egyébként már megoldottam volna
-
csibor
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2154 üzenetére
NOD32 programot,nem enged kilépni.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #2091 üzenetére
Ezt az egész mappás dolgot kiprobálom ,de csak holnap tudom már megnézni!
Amúgy minden multis gamenél ez van ha én csinálok szervert nem lát senki!
De ha kivan kapcsolva a nod akkor jó.Remélem ez a kivételezés működni fog! -
Crytek
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #2089 üzenetére
ESET Nod 32 Antivírus 4.0.474.0
De mégis blokkolja valami hogy rohadna szét annyába ez a szar!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #2087 üzenetére
Sima Nod 32-van nincs ebben tűzfal!
-
X@b3e
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2055 üzenetére
HTPC-n nézem a windows media centerével, így nincs mód mást használnom sjana, ez adott. A probléma biztos a tűzfallal van, mert ha lelövöm, abbahagyja. Biztos van vmi megoldás, hogy hogyan lehetne ezt az adatfolyamot figyelmen kívül hagynia, csak nem értek a lelki világához...
-
tknof1871
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2024 üzenetére
Az OS Win. XP, ESET NOD32 Antivirus Verzió 4.0.468.0. Tűzfalakat nem ismerem, mindig az XP sajátját használtam. Melyik ingyenes tűzfalat telepítsem, vagy csak olyat érdemes, amit megveszek?
-
bivalyolo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2016 üzenetére
-
Gézengúz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1983 üzenetére
ahhh nem itt lesz a bibi ...valami szoftveres, havernek ugyanaz a gép majdnem és ugyanaz a windows ...és megy neki.......
én meg megyek és lelövöm magam........
sziasztok...
-
Gézengúz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1980 üzenetére
Szal ha valakinek mond valamit akkor sima xp sp3 (carlosca version saját kulccsal)) és sem 4.0.442 sem 4.0.467 nem megy ellenben 3-asból bármelyik...és párhuzamosan használok 64-es W7-et na azzal ok a 4-es nod bármelyikje.......
Erre varrjatok gombot........
Kérdés...???
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1978 üzenetére
A sima Xp ( szervíz pekk nélküli
) ritka mint a fehér holló .
-
Gézengúz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1976 üzenetére
sima nod32. 4.0.467 sima 32 bites xp... semmi extra csupán nem megy..
-
Gézengúz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1974 üzenetére
Teljesen friss winre akartam pakolni ami még nem látott semmilyen víruskergetőt nemhogy nod3.0 akármennyit........... ilyenkor mivan?
Tetszik az aláírásod ...
Gödöllőn a Szent István egyetemen egy ajtóra volt írva apró betűkkel...De ennek már pár éve...
"Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam"
Ezt jutatta eszembe...
-
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1970 üzenetére
Na, ezt nem is tudtam, hogy nem frissíti a buildet...
Köszi!
És Neked is HZoli87 a linkeket!
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1965 üzenetére
Háát lehetéges! Amit mondasz. Lehet a szolgáltató babrálta.
De itthagytam a gépet, direkt tesztelni, h megszakad -e ?
Erre mit ad siten, hazajöttem, 10 perce kb, és megy a NET!!!
Mondom juhhééé. Nem szakadt, nézem NOD, nincs naplózás!!!!
Jee, mondom fasza. Kimentem, elszívni egy békepipát, mire visszajövök, msn itt erölködik az ujrakapcsolodással!
EZ hihetetlen!!!!!!!!!
Megszakadt! De nincs semmi naplózás! Asszem engedélyeztem a HTTP naplózásnál a
port-okat! Azóta nem naplózza. Ha jól emléxek, mióta ezt bekapcsoltam, azóta nincs naplózás, meg hibás IP .......
Köszi.
Csipesz -
Bajgunar
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1963 üzenetére
Köszi a választ.
Valamit mégis elnyomhattam, vagy nemtom. ugyanugy van minden, mint eddig, söt még több dolgot bekapcsoltam, de mostmár nem listázza azt a mondatot másodpercenként.
Tré-Kom -os NET-em van.
Igaz egy hete húzták fel 15Mb -osra, de azóta szakadozik, tegnap hivtam fel őket, h nézzenek utánna, mert eddig nem volt ilyen problémám.
A gép teljesen stabil, hibátlan, vírusmentes.
NOD32 Forever !!! -
Jarod1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1957 üzenetére
AZ FJ soft oldaláról
F:\letöltések\MyPhoneExplorer_Setup_v1.7.4(3).exe.part Win32/Agent.QBA trójai t
-
Rayyy
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1954 üzenetére
Köszi a választ, mondom a végkifejletet:
szóval bepánikoltam, mert megjelent az asztalon egy fakealert hibaüzenet és egy csomó más fura dolog is... szóval a lényeg, hogy a gépem egyik vinyóján két októberben megjelenő magazin anyagai vannak (persze nem csak itt), és nem szerettem volna ha megsérülnek, úgyhogy nem próbáltam semmit tenni, írtam a nod support-nak és kikapcsoltam a gépet. Másnapra jött is a válasz, hogy megoldják... és megoldották, úgy ahogy én sosem tudtam volna. Ezért nyerő eredeti-vásárolt szoftvereket használni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1951 üzenetére
Köszi a segítséget. Sikerült mindent rendbe hoznom.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1948 üzenetére
És akkor registryben pontosan mit töröljek, mert kb. 150-et talált.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1946 üzenetére
Nincs a start menüben sem.
-
gina100
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1937 üzenetére
Köszi a tájékoztatást ...., hát így már meggondolandó a használata.
-
koxaman
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1929 üzenetére
hat a veszélyes részét inkább nem probaltam ki hogy portot nyitok meg az nem működött, úgy hogy várok meg a megoldásra vagy ha megunom akkor tüzfalváltás lesz belőle.
Köszi a segítséget azért
üdv
koxaman -
koxaman
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1927 üzenetére
hát egyik se szimpatikus és találtam megint egy leirást a port scan és az eset smart securityivel kapcsolatban. Forrás: [link] érdemes a 20, 24,25 hozzászolást elolvasni. Előre is köszi Fire
I too was having issues with ESS on build 7100 in not being able to reliably share out my folders. I eventually got it to work by modifying some of the settings. You can give the following a try to see if they work for you. For some, these settings may not be permanent depending on how exposed your PC is to the internet. But if you want to give it a shot, please feel free:
1) Disable TCP Port Scanning and blocking
- Go into Advanced Setup and go into the "IDS and advanced options" and uncheck "TCP Port Scanning attack detection" and "Block unsafe address after attack detection"
- The reason why I did this was because connecting to the share was inconsistent (sometimes it worked, sometimes it didn't).
- When it didn't work, I wasn't able to ping the connecting machine from my Win7 box but could ping others. I would check the ESET logs and it would indicate that a port scanning attack was detected from the originating machines
- By the way, all my machines are in the same 192.168.1.0/24 network
- This cleared up *some* problems, but not all of them2) Enable incoming and outgoing NetBIOS requests
- Go into the firewall rule/zones editor and click on 'toggle detailed view of all rules'
- By default "Block incoming NETBIOS requests" and "Block outgoing NETBIOS requests" was enabled. So, I unchecked those. For good measure, I also unchecked the blocks for SSDP and ICSLAP but I'm pretty sure that has nothing to do with the probs I was having.After I did this, my network shares seem to work more reliably.
However!!!
There were times when I couldn't connect to the share no matter what setting I tried. The only way I could get connectivity to the share was to reboot the Win7 machine. After that, all was OK. But being intrigued as to why this was happening, I waited until I wasn't able to connect to the share, and ran a WireShark trace on the Win7 x64 machine. Turns out I can see the netbios requests going from my requesting machine (Xbox1 running XBMC) but the netbios response that goes back to that machine contained the dreaded words "out of memory error". So it appears that somewhere in the netbios implementation of Win7 x64, there is a memory leak. Rebooting clears this up. This happens anywhere from once a day to 3 or 4 times a week.
Anyway, I hope the above post helps someone.
Keep in mind that each problem may be different, and the problems you are all reporting may not be the same issue (maybe same result/symptom, but different cause).
-
koxaman
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1925 üzenetére
Hát egyenlőre nem találtam semmit a neten ha lesz akkor szolok, de még azon gondolkodtam hogy az eset nek csak az antivirus részét teszem fel és tűzfalnak keresek olyat ami win7 compatibilis.
Esetleg tudsz ilyet ajánlani ? Illetve használtad már.
-
koxaman
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1923 üzenetére
megcsináltam mind a két gépen de minden maradt ugyan úgy amúgy a port scanneles akkor jön be jobban azaz 100% osan akkor lehet előidézni ha hálózati meghajtóról futtatok kisebb programot.
-
koxaman
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1920 üzenetére
így van a hálózat összes gépe tiszta!
Amúgy közbe találtam egy leírást angolul de az 5. pontot nem értem.
Az angol szöveg:
Here's Your Fix
As soon as I installed ESET smart security today, I experienced network file sharing issues. Searching for a solution, I came upon this post, but unfortunately, it didn't help.After tinkering around with the firewall settings, I figured out how to enable file sharing accross my local network while maintaining ESET's firewall protection.
1. Switch to Advanced Mode by clicking Toggle Advanced mode in the lower left corner of the main window.
2. Click on Setup tab > Personal firewall > Advanced Personal firewall setup and make sure the filtering mode is set to Interactive mode.
3. Go to Rules and zones and click Setup under Trusted zone and make sure that Allow Sharing is checked. ClickSetup under Zone and rule editor and click on Toggle detailed view of all rules
4. Uncheck the two following default rules; Block Incoming NETBIOS Requests and Block Outgoing NETBIOS Requests
5. Now create those two same exact rules again using any name of your choice by clicking New with the only difference that under Address you should only have Networks automatically marked as untrusted NOT All.*** Please make sure that you have sharing enabled in Network Sharing Center.
Basically instead of blocking NETBIOS accross all networks including the Trusted, we're only blocking it on the public (untrusted) thereby allowing file sharing to function on your local network.
I just joined this forum specifically to post this, so I really hope it helps you guys
-
koxaman
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1918 üzenetére
hát nem hinném hogy vírus lenne inkább valami más, mivel mindegyik frissen van telepítve szinte. Amugy meg Malwarebytes' Anti-Malware, Spy-bot al átnéztem és semmi.
-
koxaman
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1915 üzenetére
Speciális megosztási beállítások mind2 gépen:
Hálózatfelderítés bekapcsolva
Fájl és nyomtatómegosztás bekapcsolva
Megosztás (minden hálózati hozzáféréssel rendelkező ... ) bekapcsolva
128 bites titkosítás bekapcsolva
Jelszóval védett megosztás kikapcsolva !!!
A Windows kezelheti az otthoni csoportok kapcsolatait bekapcsolvaA D-link DIR-100 Router (Firmware Version : v1.12 )
Ki van kapcsolva ( azaz nincs négyzet bepipálva mögötte)
Firewall Setting
Enable SPI
Enable DoS PreventionUgyhogy ... meg mindig pass
-
koxaman
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1913 üzenetére
hát sajnos nem segített:
2009.08.29. 11:15:23 Portszkennelés 192.168.0.101:5355 192.168.0.104:54613 UDP
2009.08.28. 22:41:54 Hibás hosszúságú IP-csomag 192.168.0.101 192.168.0.104 TCPmeg mindig ezek vannak
-
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1909 üzenetére
Te azért kicsit szakszerűbben meg tudtad válaszolni, mint én!
Köszi!
-
jacksonfive
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1905 üzenetére
Későn vettem észre, hogy már megválaszolták.
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1905 üzenetére
De legalább rövid és így tényleg érthető is.
-
S W A T
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1890 üzenetére
Simán lehet csak magát a tűzfalat telepíteni megkérdezi a setup-nál hogy mi legyen.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1890 üzenetére
Köszi, majd próbálkozom.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1888 üzenetére
"... A Comodo ill. Outpost kb egy szinten vannak, van amikor ez, van amikor meg az végez előrébb, szinte elhanyagolható eltéréssel"
Még akkor is igaz ez a megállapítás ha nálam a Comodo v2.4 frissített változata van fenn?
-
jacksonfive
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1858 üzenetére
Igazad van, működik!
Az volt a baj, hogy telepítve volt már a nod32 a gépre, és ha ilyenkor még egyszer elindítom a telepítőt, akkor megkérdezi, hogy javítani vagy eltávolítani akarom. A /qn kapcsoló miatt pedig ez nem látszik, ill. talán ki is lép a telepítő, mivel már van nod a gépen. Tehát csak le kellett szedni a nod-ot, és már kúszik is fel szépen a gépre az önkicsomagolós, saját config-os változat. Nagyon köszönöm a segítséget!
-
jacksonfive
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1856 üzenetére
Köszi a gyors választ, de ezt a módszert ismerem. Nekem a telepítőbe integrált verzió kellene mindenképp.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1853 üzenetére
Igen, avval tisztában voltam. Lemondom a NOD32 előfizetésem és az ESS-re fizetek elő.
-
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1849 üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy nem kell kikapcsolnia a win tűzfalát, hogy manuálisan nem kell ezzel bajlódnia, mert ami a SmartSecurity-nek kell, azt beállítja a telepítésnél.
Bocs, ha nem fejeztem ki magam világosan... -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1846 üzenetére
Ha már itt vagyok. Melyiket érdemesebb felrakni? A smart securityt, vagy a NOD32-t? A smart securityben benne van a NOD32 is, ugye jól tudom? (linkből)
A másik, ha felrakom a smart securityt, akkor a win tűzfalat le kell tiltanom, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest