- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- YouTube
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
- Windows 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az ESET Endpoint Antivirus licenszkulcsa szerintetek jó a ESET Endpoint Security For Android-ra?
Köszi.
-
válasz
Jack Oneill #6474 üzenetére
Egy kis Changelog:
Changed: The user no longer needs to deselect a check box during installation to install the product to a custom folder
Changed: Updated LiveGrid status reporting so that yellow status is now not shown until a network connection is unavailable for 10 minutesFixed: The Update window does not refresh after downloading a 3rd party installer
Fixed: Device Control does not activate
Fixed: Exclusions are not accepted during the initial scan that is made after installing
Fixed: The scrollbar does not display in the Update window
Fixed: Banking & Payment Protection does not show "Protected by ESET" when using the latest Firefox browser
Fixed: Various internal and localization bugs -
válasz
Kékes525 #6444 üzenetére
Egy kis changelog:
Added: Scanning of process file-system operations made by pico processes
Changed: License expiration messages do not display as Windows toast messages
Fixed: An issue that causes files hidden in long directories not to be scanned
Fixed: Specific notifications reappear after being closed
Fixed: EGUI does not start after initial installation and restart
Fixed: The link to "I forgot my password" from License Manager tab leads to incorrect webpage
Fixed: Automatic Gamer mode does not work properly when Internet Explorer 11 is changed to full screen mode
Fixed: Offline installer for ESET Internet Security installs the wrong product
Fixed: “Invalid folder selected” is displayed when selecting a custom install folder, even though the folder exists
Fixed: Inconsistent update information is displayed during product upgrade
Fixed: Incorrect ESET Firewall state reported to Windows Defender Security Center
Fixed: Various internal bug fixes and localization improvements -
Nálam eddig minden rendben. ESET NOD32 Antivirus 11.0.144.0. Érdekes, hogy délelőtt még a 131-es buildet ajánlotta fel az angol nyelvű letöltésnél, délutánra lett a 144-es kiadva.
-
válasz
Jack Oneill #6035 üzenetére
Nálam minden extra védelem be van kapcsolva, bár a HIPS automata. Remélem így a legjobbakat, bár bízom benne, hogy van tehetségem biztonságosan használni a gépemet.
-
-
válasz
Jack Oneill #6025 üzenetére
Keress rá kérlek a Youtube-on pár tesztvideóra "eset ransomware protection" kulcsszó alatt. Van úgy, hogy felismeri, csak hagyja szétfertőzni a gépet, vagy esetleg fel sem ismeri, legfeljebb adatbázisból. A 0 napos ilyetén kártevőkkel jóformán tehetetlen volt eddig.
-
válasz
HZoli87 #6022 üzenetére
Nekem megjavult a teljes képernyős kiterjesztéskor dobott hiba és a programfrissítés-kereséskor fellépő akadás, vagyis üresen maradt a szoftver verziószámát és naprakészségét feltüntető rész. Csak akkor írta ki, ha kikattintottam a baloldali menüsorba.
Új verzió: 10.1.219
Örökös kérdés: a ransomware elleni védelem javult-e a frissítéssel?
-
válasz
nincsnév007 #5709 üzenetére
Nem, sőt a 4-es generáció már réges-rég elavult. Olvass vissza kicsit!
-
Sziasztok!
A munkahelyi ESET NOD32 AV 10-et (10.0.386.0) használom az eddigi Webroot IS helyett. A WSA-val nem volt gondom, a kérdésem az, hogy az ESET AV önmagában elég lehet-e W10 64biten, kikapcsolt defenderrel, normál (public) tűzfalbeállítással?
Egyelőre tetszik a program, ugyanolyan erőforráskímélő, mint a WSA, bár SSD van a gépben.
-
Sziasztok!
Hol jár a 9-es széria fejlesztése? Az angol verzió is csak őszre várható?
-
Sziasztok!
Mikor jelennek meg hivatalosan a 8-as generáció képviselői?
Köszi szépen!
-
Sziasztok!
Nyúzza már valamelyik kedves fórumtárs a 8-as bétát? Vannak már tapasztalatok?
Köszi előre is!
-
válasz
HZoli87 #4145 üzenetére
A fájlműveletek, ill. a letöltött *.*exe állományok tekintetében mennyire fogja meg a vasat? Kiválasztott fájl átvizsgálásakor mennyire támaszkodik a felhőre? Értem ezalatt, hogy pl. ismeretlen fájl esetén üzenetet dob, vagy kiírja, hogy mennyien használják még a fájlt a felhő információi alapján.
Most nézem csak, hogy ezzel a hozzászólásommal lettem őstag...
-
válasz
S-Attila #3822 üzenetére
Jó kérdés... Elméletileg kissé jobban fogja a gépet, mint az előző, a teszteken még nem bizonyított és mivel friss, valószínűleg a közeljövőben jó pár javítást dobnak ki rá, mint ahogyan a felajánlott upgrade verziónál már létezik frissebb. Én még várnák vele legalább egy jó hónapot.
-
válasz
HZoli87 #3658 üzenetére
Igen, valahogy tapasztalható, hogy minden népcsoportnak a saját maga kis komplexusai fontosabbak, mint a száraz valóság...
Szerintem ez gáz... Egyébként szerintem elboldogulnánk a szlovákkal is, mindezek ellenére...
Egyébként mi változott, javítottak-e már vajon az eltávolítási képességen? Vannak-e új védelmi rétegek?
Ha jól emlékszem az RC-nek a hírverésénél mindenféle marketing duma és kvázi haszontalan funkció vitte a prímet...
-
Nem hinném, hogy a Noddal lenne a gond, böngészésnél, bootolásnál szinte észrevétlen,egyedül a letöltött állományok vizsgálatakor szokott több erőforrást zabálni a kelleténél, de stream videónál alig. Próbálkozz talán a Panda Clouddal, jobban jársz, mint a Noddal védelem szempontjából és még úgy se fogja a gépet... Bár a Nod is az egyik legerőforráskímélőbb, ebben még jó...
-
válasz
HZoli87 #3439 üzenetére
Hát ez gáz... A másik pedig a gyenge aktív fertőzést eltávolító képessége, erről sajnos személyes tapasztalataim is vannak, nemcsak az av-test.org eredményei... (Zárójelben jegyzem meg, hogy ebben a tesztlaborban mér évek óta gyengén muzsikál az ESET, legfőképpen eltávolításban, de felismerési rátában sem valami jó... Itt azért az is igaz, hogy alapbeállításokon tesztelve hozta ezt az eredményt. Ez elsősorban a felismerés tekintetében lehet fontos...)
Régen nagy NOD32 fan voltam, de mára ez a lelkesedés teljesen elapadt. Heurisztikában, rootkit-védelemben és sebességben még azért ott vannak a szeren. Az adatbázisban is gyengusz... Szerintem nyugodtan lehetne akár ingyenes is, mert a hiányosságaihoz képest jól megkérik az árát...
-
-
válasz
HZoli87 #2538 üzenetére
Jelenleg a védelmem: Comodo FW+Eset NOD32 5RC+Zemana Antilogger. A Nodom vásárolt, de tör a rossz a KAV 2012 megvásárlására is, viszont még mindig nem tudom, hogy van-e benne traceroute funkció... Bár ez nem is az a topic...
Köszönöm szépen a rendkívül gyors reagálásodat!!!
-
Sziasztok!
Az ESET NOD32 5 RC-hez létezik-e remover tool?
Ha Comodo FW-t használok Defense+-szal, érdemes kikapcsolni a NOD32-ben a HIPS-et?
-
Üdv Fórumtársak!
Van-e tervben mostanság új bulid beta-fronton? Mennyi sikerült már javítani a gyermekbetegségeken az Antivirus esetében? Érdemes-e már teljes értékűként használni egy nem kezdő usernek?
-
válasz
HZoli87 #2504 üzenetére
Elég buta dolog az ESET-től, hogy elinduláskor futtatja a quick scant-t, jól belassítva a gépet 1-2-3 extra percig... A másik pedig a pocsék alapkonfigja, de mindemellett még az új 5-ben sem történtek nagyobb előrelépések... Csipkedhetnék magukat a szlovákok, mert ez így nem lesz best of...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Humble 'id & Friends' Bundle
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Overwatch 2
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple asztali gépek
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest