- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- PHP programozás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology routerek
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- Adobe Lightroom topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Beírod ide (eset licenc konverter) a felhasználónevet + jelszót, és küldenek E10-hez való licenc kulcsot emailben.
-
donmackó
addikt
No Letöröltem az uninstaller-rel az ess-t de valami hibát jelzett. Itt a pastebin a log fájlról -> Eset Uninstaller log Mond ez valakinek valamit? Feltelepítettem utána az eis-t és gond nélkül felment, de mégis zavar hogy hibázott az uninstaller. Pedig többször is próbáltam lefuttatni, de mindig talált valamit. Idáig nem tapasztalok anomáliát.
-
donmackó
addikt
A beállításokat át lehet vinni ess-ről, az eis-re? Csak mert elvileg a funkciók ugyan azok, nekem meg nincs kedvem a tűzfal beállításokat újra beírkálni/megadni.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Jól értelmezem az előző pár nap történéseit? Tehát megszűnik a sima smart security és helyette van az internet security? Ahelyett meg lesz smart security premium ami teljesen más kategória? Csak mert a nem rég vásárolt 1 éves licencből még van 11 hónap, ez akkor átvihető az internet securitybe vagy mi ennek a rendje és módja? Most jól összekavarodtam.
-
donmackó
addikt
válasz
Apollo17hu #5376 üzenetére
Van saját uninstaller-e, avval kellett volna törölni ->
Hogyan távolíthatóak el kézzel az ESET biztonsági termékei -
donmackó
addikt
Most csak nekem lett egy kalap trágya az "új" ESS? Egy csomó dolog nincs benne ami eddig volt. És nem mellesleg eddig nálam ment a tranzakció védelem, most nem megy. Ezt nagyon elcseszték.
-
donmackó
addikt
Mit kellene beállítani az ESS 9-ben hogy ne magán hálózatot hozzon létre? Így nem adja ki a hálózati térkép opciót a hálózati és megosztási központban (Win 8.1 Pro):
Úgy emlékszem hogy ESS 8-nál nem csinált ilyent.
-
donmackó
addikt
válasz
Greenebola #4987 üzenetére
32 biten működik rendesen:
-
donmackó
addikt
Lenne egy fontos kérdésem. Valószínűleg vírus van a hálózati meghajtómon (routerrel megosztott hdd). Az ESS-sel lehet hálózati meghajtót is vírusmentesíteni?
-
donmackó
addikt
Nálam megint megjelentek az adatbázis frissítési hibák. Másnál is?
-
donmackó
addikt
Nézd meg melyik porton akar csatlakozni (nyilván azon amelyiket beállítottad a megosztó programban). ESS megnyit -> szabályok és zónák konfigurálása -> alul új gomb -> név (amit akarsz) -> műveletnél engedélyezés -> felül helyi gomb -> port hozzáadás (amit a megosztó progiban be van állítva) -> tallózás (betallózod a megosztó progi nevét -> ok -> pc restart
-
donmackó
addikt
Akkor nem értem hol a hiba. Letöröltem az eset eltávolítóval safe módban. Újraraktam. Egyedül annyit csináltam hogy az utorrentnek adtam 1 portot a tűzfalon, semmi mást nem állítottam. Ha nincs rajta az ESS akkor nem homokórázik meg játszik hálókártya letiltósdit hanem bekapcs után 10 mp és csatlakozva van a gép a hálózathoz. Kiérti ezt. Esetleg nincs az ESS-nek valami diagnosztikai része?
Kékes525:Nálam is szórakázik az ESS, csak nekem a hálókártyával.
-
donmackó
addikt
Másnál is lassabb lett a netre csatlakozás a 8 telepítés óta? Nekem a 7-tel szinte azonnal kapcsolódott, most meg 5 percig le van tiltva a hálókártya mire észbe kap hogy hoppá van net. A gépem statikus ip-t kér a torrent miatt, de ha dhcp-re állítom akkor is ez van. Valakinek ötlet?
-
donmackó
addikt
válasz
headhunter #4446 üzenetére
Nálam 100438 van.
-
donmackó
addikt
válasz
Kékes525 #4372 üzenetére
Hagyd úgy majd megpróbál megint frissíteni magától. Hátha akkor sikerül. Esetleg kérj termék támogatást az eset magyar kirendeltségétől. Nekem annó kitudtak távolról nyírni egy az ESS számára ismeretlen vírust a gépen. Írtam nekik és még aznap felvették velem a kapcsolatot, telefonon és emailben is.
-
donmackó
addikt
Karanténba teszi. Onnan törölhető, vagy vissza állítható. Nekem anno valami újfajta vírus vagy valami variáns volt (már nem emlékszem), elküldtem majd jött egy válasz mail hogy felvették a ticketet... bla bla. Majd felvette velem egy munkatárs a kapcsolatot telefonon, küldött teamwiever meghívót amit aktiváltam. Elmondtam neki telón a kódot, majd belépett és távoli hozzáféréssel leszedte a file-t, kiírtotta a trójait, kb. 30 perc és frissítette a vírusadatbázist amiben már az enyém is benne volt. Elköszöntünk, azóta vírusmentes a gép. Egyébként valami olyan cumó volt ami megfertőzte az internet explorert, és azt mutatta hogy folyamatosan megy a háttérben. Csak arról tünt fel hogy vmi nem jó hogy, lekapcsoltam a torrentet, de a feltöltés akkor is maxon ment(cfos jelezte). Valami norvég ip-re volt kapcsolódva az ESET szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Opel topik
- No Rest for the Wicked - Alig egy hét múlva jön a The Breach frissítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest