Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stefi76

aktív tag

válasz tl-x #1585 üzenetére

"Azért illene szerintem, hogy a Switch 1-es játékokat kicsit felskálázza az új gép. Mondjuk a Ninendo online-ról elérhető retro (nes/snes) játékokon se finomítottak semmit. "

Én néztem anno - talán 5-6 játékot - emulátoron, hd felbontásban.
    És hasonlítgattam a switches grafikával.

Az emulátoron bekapcsolod a szokásos grafikai módosításokat, élesség, élsimítás, anizotróp szűrést kb - ha jól emlékszem - opcióként és 60 fps mellett hasítanak nem elmosott, hanem nagyon is részletes, éles textúrák mellett.

Egyszerűen úgy néz ki, mintha legalább/minimum hd-felbontásra lenne írva a játék illetve a textura - persze Nintendó stílusban - és le lennének véve a beállítások a Switch-hez, gondolom, ahogy tetszik a tesztelések során.
    Vagy persze lehet, hogy az emulátorok képesek felskálázni, nem tudom, de akkor sem kell belenyúlni az alap programba.

Mindegy, a lényeg, hogy én ezt tapasztaltam, hogy így képes működni és ez látszik.
    Hogy ott a szebb és részletesebb grafika, csak le vannak kapcsolva az ilyen jellegű grafikai beállítások és - talán - zárolva van 30fps-re is.
    Ez az én "egyszeri ember" meglátásom és elgondolásom, hogy valami ilyesmi lehetséges....

Na aztán az, hogy én ezt tapasztalom, attól még reménynek marad az, hogy ezt így meg lehessen tenni - illetve megteszik-e - hogy ezt így tudja a Switch 2.

Új hozzászólás Aktív témák