-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi76
aktív tag
"Azért illene szerintem, hogy a Switch 1-es játékokat kicsit felskálázza az új gép. Mondjuk a Ninendo online-ról elérhető retro (nes/snes) játékokon se finomítottak semmit. "
Én néztem anno - talán 5-6 játékot - emulátoron, hd felbontásban.
És hasonlítgattam a switches grafikával.Az emulátoron bekapcsolod a szokásos grafikai módosításokat, élesség, élsimítás, anizotróp szűrést kb - ha jól emlékszem - opcióként és 60 fps mellett hasítanak nem elmosott, hanem nagyon is részletes, éles textúrák mellett.
Egyszerűen úgy néz ki, mintha legalább/minimum hd-felbontásra lenne írva a játék illetve a textura - persze Nintendó stílusban - és le lennének véve a beállítások a Switch-hez, gondolom, ahogy tetszik a tesztelések során.
Vagy persze lehet, hogy az emulátorok képesek felskálázni, nem tudom, de akkor sem kell belenyúlni az alap programba.Mindegy, a lényeg, hogy én ezt tapasztaltam, hogy így képes működni és ez látszik.
Hogy ott a szebb és részletesebb grafika, csak le vannak kapcsolva az ilyen jellegű grafikai beállítások és - talán - zárolva van 30fps-re is.
Ez az én "egyszeri ember" meglátásom és elgondolásom, hogy valami ilyesmi lehetséges....Na aztán az, hogy én ezt tapasztalom, attól még reménynek marad az, hogy ezt így meg lehessen tenni - illetve megteszik-e - hogy ezt így tudja a Switch 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest