Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• crey

MODERÁTOR

válasz FollowTheORI #16052 üzenetére

Én csak most tudtam megnézni (tegnap be aludtam éjfél körül, de szerencsére van Game Pass és még Gyulát sem kellett hallgatni).

Így 3 perccel a meccs vége előtt az az egyenlítő Hill TD kellett az idegeimnek mint egy falat kenyér.

És amúgy végre egy jó Pats meccs. Ami szoros, izgalmas, érdekes.

Ahhoz képest hogy Buday Zoli azt latolgatta a legutóbbi 4th&Longban hogy az első körös RB draftok mekkora hülyeségek, mert playenként átlagban 4-5 yard a hozzá adott érték, és futnak 20x egy meccs alatt, Sony Michel azért a harmadik meccsén is tartja a 100 yard feletti futott átlagát. Ami azért nem gyenge. Az NE OL, akik sosem tudták jól blokkolni futáshoz most meg olyan lyukakat nyitnak a falban, hogy egy lószállító is átférne, sőt még is tudna fordulni.

A secondary olyan hibákat vétett, hogy a fejem fogtam, és Brady is pöcs volt a 4. negyed elején. Megyünk hét ponttal, de ő minden áron el akarja dobni a labdát 3&millióra, össze omlott zseb mellett, úgy hogy 4 Chiefs játékos akarja épp a kis popsiját partyba vágni - mert puntolni csak a puncik szoktak ugye. Kösz, fumble a saját 30-ason, én meg szedhettem a Xanaxot a meccs végéig.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák