Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tong
aktív tag
Szerintetek melyik top irányító vonul vissza a 2018-as idény után, bajnoki címmel a zsebében?
-
vond
MODERÁTOR
Ez qrvajó: [link]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Zanik
addikt
Én most azért megnézetem magándokinál. Eddig is voltak intő jelek (ropogások, húzódások), hogy már nem az igazi, de mindig megúsztam sérülés nélkül. Most viszont szarul fogtam talajt, láb letapad, térd fordul, nyilaló fájdalom. Szerencsére negyed óra múlva rá tudtam állni, és saját lábon hagytam el termet, de ma azért szidtam mindent mikor munkába bicegtem. Lehet megúsztam, és csak pihentetni kell, de félek, hogy később visszaütne, ha nem nézetném meg most, és ha újra rásérülök, akkor még nagyobb baj lesz!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
vond
MODERÁTOR
Ne is mondd, tiszta szar a térdem nekem is. Nem tudom normálisan megterhelni, aztán gondol egyet, és pár hétig okés, aztán megint szar. Meg kéne nézetnem, de vagy várok fél évet a kórházra, vagy kifizetek egy vagyont a maszeknak. Még jó, hogy tömöm a milliókat a TB-be.
(#16294) schawo: Arra azért figyeltek, hogy a 76 pontos BOLD ne jöjjön össze.
Átraktalak ON-ba.[ Szerkesztve ]
-
titán
Én néztem a meccset. Semmi sem működött. A támadófal bénázott, de az offense még istenes volt, attól még akár nyerni is lehetett volna. A védelem teljes nulla volt. A passrush, a linebackerek és a secondary is csak dísznek volt a pályán. A meccs előtt a kimenetelre két variációt tartottam lehetségesnek. Az egyik, hogy szoros meccsen nyer CAR, másik, hogy 60 pont körül nyelünk be, mint a kacsák. Majdnem meglett a 60. A szurkolóknál az év elején ez a meccs amúgy is L betűvel volt behúzva a naptárba, szóval nem gond. Legalább egy meccsen előttük az évad összes elképzelhető bénázását, nem szépen elosztva érkeznek mindent hazavágva. 52 begyűjtött ponta is csak egy vereséget számolnak.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
*Mukeey*
addikt
Kezd azért tisztulni a kép erőviszonyok tekintetében. Az első 2-3 forduló volt kaotikus, most már a nagyok hozzák magukat.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Zanik
addikt
Én meg úgy döntöttem, hogy ne a kedvenc csapatomból sérüljön meg valaki, és majd inkább én baszom szét a térdem kosarazás közben. Jó jel, hogy nem dagadt be! Óvatosan járni is tudok, még ha kicsit fáj is közben. Hiába, ha nem fiatal már az ember...
-
darvinya
titán
Én csak utolsó félidőkor kapcsolódtam be, de mikor kezdéskor Pit TD csinált 51 pont értékben, már látható volt itt óriási bukta van.
Utána már csak cserék mentek ki játszani.Én csak attól tartok, hogy most előtték pontjaikat, és többi meccsen Pit veszít.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
vond
MODERÁTOR
Jesszus, mi volt az éjjel Pittsburgh-ben?
Pontfát ültettek, és most érett be a gyümölcs?VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
*Mukeey*
addikt
Ez az oldal mennyire lehet megbízható? Meg eredetik lehetnek a cuccok?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
aki tud angolul, nézze meg.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Drága lenne?
Szabadon igazolható, az utóbbi helyein játéklehetőséget se nagyon kapott, kijátszották még a tartalék helyről is. Szerintem örülne, ha kapna még egy esélyt a bizonyításra, az ilyen QBk veterán minimumért szoktak menni.
Ugyanis miután kivágták, a fizetését mindenképp a Cardinals állja. Ha köt új szerződést, attól még a CARDS fizeti az eredeti bérét, az új csapattól meg kapja, amit kap, Revis volt hasonló (bár komplikáltabb) helyzetben tavaly.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
Srácok, mi ez az örület.
BlackFriday van NFL-ben.?
-
rlazol
veterán
A Bills szurkolók GOFUNDME kampányt indítottak, abban bízva, hogy összegyűlik annyi pénz, amivel rá tudják venni Nathan Peterman-t a visszavonulásra.
Én se értem a Billt, Bradford szabadon igazolható, nála kategóriákkal jobb, Kap-ről nem is beszélve..
-
rlazol
veterán
Darnold megsérült, McCown kezd a Bills ellen.
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #16273 üzenetére
Pfff megint sikerült 2db meccset eltalálnom, bold se megy. 😑
Dez a Saintsben. Kellett a NO-nak egy wr egyáltalán??
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
A Zéé
Topikgazda
10. hét kérdései
Hajrá-hajráJust a simple Lineman...
-
.LnB
titán
Na jó, ez nálam most mindent visz!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
darvinya
titán
Dallas jött, és konzervatív módon elbukott.
-
tong
aktív tag
válasz troland26 #16247 üzenetére
Nyáron a munkám kapcsán megismertem egy sajtfejűt, akinek nagyon markáns véleménye volt a csapatvezetésről. Azt mondta, ha Rodgers-nek megadják a mega fizut, az a komplett Packers vezetőség impotenciáját mutatja, és újabb évekre elbúcsúzhatnak a bajnoki címtől. Ha hosszú évek alatt nem sikerül egy ilyen irányító köré bajnok csapatot építeni, az a vezetés felelőssége, amihez a tulajdonos csak asszisztál.
Az igazság ennél biztosan bonyolultabb, de pillanatnyilag erre felé tart a Green Bay.A saját véleményem is hasonló, de a nagy fizetésen nem csodálkozom, az más kérdés, hogy jut-e a többi egységnek. A rájátszás kezd eltávolodni, mert az NFC nagyon erős, de még nincs semmi veszve. Ehhez innentől kezdve el kell kezdeni a győzelmeket hozni, valamint a disznókat hizlalni, és a mákültetvényt gondozni.
-
rlazol
veterán
válasz schawo #16257 üzenetére
érted, hogy mire gondolok, nem?
Bradyék nagyrészt tudtak haladni, szoros volt ugyan sokáig, de nekem úgy tűnt, a NE majdnem végig dominált: kivéve azt a 7/0-s periódust, amibe a sikertelen gólvonal kísérletek is benne vannak. Vagy ez csak az összefoglalóból tűnik így?darvinya: De legalább valaki elolvassa, amiket írok
-
.LnB
titán
Ezt vágjátok?
[kép] [kép]
Persze nem minden arany ami fénylik. Ingyen megoldottam, de akadozik a kép kicsit. :S[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rlazol
veterán
De a Saints védelme a valamennyire végig tartotta magát (főleg a második negyedben), a Rams védelme viszont csak a 3. negyedben tudta megálltani az ellenfelet.
crey: Én csak az összefoglalót láttam. Az alapján úgy tűnt, hogy az eredmény ugyan szoros volt, de a meccset alapvetően a NE uralta, a kullancspillanatokban ők csinálták meg a playeket. Kivéve, amikor 17-17nél a GB 1 yardosáról nem sikerült bepasszirozni, ott már lehetett volna előnyt szerezni, annak elmaradása miatt volt meleg, de utána jött a fumble, aztán már momentuma se nagyon volt a sajtosoknak az utolsó negyedre. Brady a végére megoldotta a GB védelmet (bár neki is volt egy 7/0-s időszaka, ezt leszámítva 28/22), de Rodgersnek végig nem igazán ment (56% comp). Vagy nem ilyen fekete-fehér?
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
válasz FollowTheORI #16251 üzenetére
Őszintén én egy kicsit örülök hogy végre kikapott a Rams. Hetek óta sok hibával játszottak, de a W mindig összejött, így elmaradtak a nagyobb fejmosások. Most talán egy kicsit észhez térnek, hogy nem fér bele ennyi hiba sem, legalábbis a PO-ban majd biztos nem.
Peters-t legszívesebben padoztatnám egy meccset, csak hogy kapjon végre a fejéhez. Nagy játékok mentek el rajta tegnap, ami baromi bosszantó. Szóval McVay és Phillips jobb ha elbeszélget a secondary-vel!
Amúgy egy ilyen Brees+Thomas duótól nem szégyen kikapni. Remek csapat a Saints, bár ő secondary-jük is gyengélkedik, de ettől függetlenül megérdemelten győztek tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz callmeakos #16242 üzenetére
Jah. Jó meccs volt, bárcsak mindegyik meccs ilyen lenne.
Számomra mondjuk amúgyis két szimpatikus csapat szimpatikus játékkal (általában), szóval igazi semleges csemege volt.
Szerintem ez pont jókor jött nekik... mostmár tudják azért nem lesz mindig sima/akadózó W.
Azért ahogy visszajött a Rams és ahogy végül kikapott, szerintem nem fogja megakasztani őket.
Látszik van bennük tartás, csak ez most nem jött ki... kihagyott és benézett dolgok voltak, amiket lehet javítani (legalábbis remélem csak pillanatnyi remegések voltak épp ezen a meccsen).Bezzeg a pecc pekörsz... na az durva nyögvenyelős volt, hihetetlen szarul játszott mindkét csapat.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
vond
MODERÁTOR
Vaaaaaagy bennük marad a zakó, és a Seahawks bedarálja őket. Mondjuk erre sok esély nem mutatkozik, országos egyes az a meccs. De én azért bízok a meglepetésben.
És végre Sport TV-n lesz a Seattle (idén talán másodszor). Este feláldozok egy kecskét (Horváth Feri után szabadon), hogy ne a Gyula szagkommentáljon.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Wilsonék majd szépen a nyakukba kapják az összes "dühöt" amit a Rams most érez a Saints meccs után.
-
vond
MODERÁTOR
Remélem. Mivel most a Seattle megy LA-be. Bár jobb lett volna, ha előtte a Chargers-t is elkapják. De sikerült otthon lebőgni ellenük.
(#16243) .LnB: Aaaaaaz komoly.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sokkal szorosabbnak nézett ki a GB-NE mint amit az eredmény mutatott végül. A Saints meccs is jó volt, nagyon drukkoltam már a Saintsnek hogy valaki állítsa meg a Rams vonatot.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
*Mukeey*
addikt
Nem hiszem. Csak a veretlen alapszakasz ment el, de az amúgy is sci-fi sztem a mai nflben. Sok csapat van, akik egy meccsen bárkit megverhetnek. Ennek ellenére ez egy sima po lesz a ramsnek, olyan 13-3at nézek ki nekik kb.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
.LnB
titán
-
callmeakos
veterán
Nagyon szép meccs volt ez a Rams-Saint, remek mozdulások voltak.
Vajon ez a L megakasztja a Ramset?All→M8
-
vond
MODERÁTOR
Ha már stream, akkor meg inkább néztem a Chargers@Seahawks-ot, azon meg sikeresen bealudtam (valószínűleg az angol Rams@Saints-en is így lett volna). Így kell elszabni a fél NFL-es estémet. Bezzeg a Gyula-féle magyar kommentáron fent maradtam volna, mert félpercenként szabtam volna fel az agyam rajta.
Mindegy, felvettem, majd holnap megnézem, hang nélkül, vagy nem tudom még, hogyan.
Én egyébként éreztem, hogy most elkapják a kosokat. Be is tippűtem a szenteket.
-
nagyúr
-
rlazol
veterán
+2TD és INT - nocsak... Bár a RAMSre tippeltem, hajrá szentek!
-
*Mukeey*
addikt
Elég durván bekezdtek...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
vond
MODERÁTOR
"Saints-Rams rangadó következik. Ennek megfelelően Udvardi Gyula ül itt mellettem."
Na, megyek, röffentem is be a Redditet. Bármilyen jó meccs is lesz, három óra nyökögést nincs humorom végighallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Na, remélem izgi lesz a Rams-Saints. Persze előbbi győzelmével végződve!
-
*Mukeey*
addikt
Sokat várok a Rams meccstől. Na meg szvsz Saints győzelem lesz, hiába esélytelenebbek.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Kellemes NFL vasárnap estét minden kedves fórumtársnak🤘🥳
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #16220 üzenetére
Az ő példája is mutatja, mennyire sok múlik azon, hogy a megfelelő környezetbe kerüljön az irányító (meg vsz minden játékos) a drafttal.
Közben a raiders folytatja a tisztogatást: Bruce Irvin-t is kivágták, érthetetlen, miért volt ez ennyire sürgős. A fizuját ígyis-úgyis benyelik (kivéve, ha valaki lenyúlja a waiver-en, de ha lett volna jelentkező, akkor nem kivágják, hanem elcserélik a múlt héten, hiszen a csütörtöki meccsre nem szántak neki nagy szerepet (9 snap), vagyis készültek a távozására, így vagy úgy), az év végén meg halott pénz nélkül megszabadulhattak volna tőle. A kivágásával viszont tovább romlik a morál.
Viszont amolyan típusos jelölt a NE-nek, nem gondoljátok? Karrierje végén lévő játékos, aki még bizonyára akar egy esélyt gyűrűre, a nagy pénzt(8.25 M) fizeti az OAK, ő meg keres egy bajnokesélyes csapatot, ahol hiány van DE-ből, edge-rusherből. BB szereti az ilyeneket, és épp ez a NE gyenge pontja, az edge-rushAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
KoVee84
senior tag
Bradfordot kivágta a cards, ollé 😁
Bills? -
darvinya
titán
Hú…ez a Raiders-49RS ismétlésben lévő durva alkar törés.
Mellé esemény előtti beszélgetés, hogy anno MTV adott NFL meccset, melyet Ricsi és Knézi közvetített.
Hát ez így egyszerre…
-
rlazol
veterán
n hasonlóképp vagyok a NE-GB meccsel. Nagyon félek tőle, d enem fogadok a kedvenc csapatom ellen. Szerintem a Rams behúzza a Saints ellenit.
Amji a raiderst illeti, mindenhol azt olvasom, és úgy is tűnik, hogy ott fejben már nem akarnak küzdeni a játékosok. Ugyanúgy bedobták a törülközőt a szezonra, mint a vezetőség :S
-
callmeakos
veterán
Hát ez a Raiders ez dead. Feltehetőleg anyám is jobban játszik mint ők
All→M8
-
darvinya
titán
Hát mai Raiders-49rs meccs valami eszméletlen volt, de sajnos csak 3-31 állásig néztem, mert kicsit nagyot szundítottam.
49rs eljutott 50 pontig?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
titán
válasz *Mukeey* #16207 üzenetére
PO is kérdéses lesz!
Azért ez nem így megy. A Carolináról is ezt mondták, aztán csak egy gyengébb éve volt. Két jól sikerült draft, (különösen az idei), és megint hasítanak. Ha van egy jó QB, aköré mindig lehet csapatot építeni.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Zanik
addikt
válasz *Mukeey* #16204 üzenetére
Hát igen, ha idén nincs meg az SB, akkor 2019-ben már nehezebb lesz összerakni egy ilyen erős csapatot. Talib, Suh és Fowler valószínű szezon végén elköszön. Muszáj lesz olcsóbban jó játékosokat szerezni helyettük. Aztán majd lejár Goff szerződése is, és utána tényleg megköti a kezünk a Gurley-Donald-Cooks-Goff négyes cap hit-je! Szóval addig kell SB-be masírozni amig egy ilyen erős keretet megengedhet a csapat.
[ Szerkesztve ]
-
tong
aktív tag
Nagyon jó a tipp sor, óriási köszönet érte.
-
*Mukeey*
addikt
Nagyon éreztem a szezon elött, hogy ez a Rams most nagyon win-now módban tolja. Az offseason tevékenység is ezt mutatta. Ha idén nem húzzák be a sb-t, akkor viszont gondban lesznek, mert még egyszer ilyen keretet nem fognak tudni összerakni. A mai trade is teljesen ez irányba volt, az egyetlen igazi hiányposztra hoztak egy jó játékost.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #16201 üzenetére
Hát az 50-50. Ott a pillanatnyi forma fog dönteni. Én se tudtam, mit tegyek rá. Szívem szerint Saints, de szeretem a rekordokat is😎
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...