Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
Dallas @ Giants
4&15-re TD + 2 point conversion -
troland26
őstag
válasz *Mukeey* #16793 üzenetére
Azért ez szomorú , ok hogy AR12 megsérűl , de egy nyomorult FG nem tudnak összehozni ? Mondjuk a kilátogato x10k néző kedvéért akik kimentek a gondolom már igen barátságtalan idő ellenére , hogy megnézzék a szezon utolsó meccsét ..erre kapnak egy ilyen sz@rt ...
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
NO is nulláz!?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
NE meccs eléggé eldőlni látszik már az első félidőben. Végre nem kapok infarktust, talán.
Többi pálya?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
Bejglimérgezés utáni, alapszakaszt záró tippsor.
Berek21 felzárkózása beérett, és meg is előzte CarvustJust a simple Lineman...
-
darvinya
titán
Mintha elvonási tünetem lenne.
El sem hiszem, hogy 1 tucat mérközés vége az idények.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz callmeakos #16781 üzenetére
De ennyire?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Raiders nem is játszott, hanem Fehér lóvat beledöngölte pályába.
Fehér lónál sok és nagy gondok vannak.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
vond
MODERÁTOR
Bakker, az első Raiders TD-t láttátok?
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz darvinya #16775 üzenetére
Óóóó, csak egy csöppet! De sokat nem veszítettél. Ezt a gólt nézd meg a hátsó kamerából, és kb. meg is vagy.
-
darvinya
titán
Kellemes ünnepeket.
Bocs Off -ért, de tegnap inkább ma hajnalban látom megy a Orosz foci VB.
Csak pislogtam, hogy ez mekkora sz@r lett gurulós foci.
90 perc-ből 5 perc ami tényleges meccs volt, a többi csak tilitoli.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
vond
MODERÁTOR
Hú, de jó meccsek voltak tegnap. A Chiefs@Seahawks különösen tetszett.
Boldog ünnepeket mindenkinek!
-
rlazol
veterán
ggeleven: matematikailag még nem, de eléggé lerongyolódtak az esélyeik. Ugyan a Browns feltámadt, de a Ravens is erős.
Veron:
2002-ben alakultak ki a mostani csoportok, azóta az AFCben 16*2=32 Wildcard helyet osztottak ki. Vegyük le azt a két évet, amikor, nem a NE nyerte a csoportot (2002, 2008) , marad 28. Ebből 9 North, 7 East, 6-6 South és West. Ez elég kiegyensúlyozott arány, nem?
Ugyanez az NFCben: 8-8 East és North, 6-6 South és West.
Vagyis az AFC East meglehetősen középerős.
A NE meg évente játszik velük 6 meccset, +4 meccset csoportgyőztesek (3 AFC-1NFC) ellen és van egy 205-60-as rekordja.
És nyert 27 meccset a rájátszásban a 37-ből, köztük 12 AFC döntőből 8-at, 8 SB-ból ötöt.
És szerinted ezt a gyenge csoport miatt...
Az AFC East azért tűnik gyengének mert ennyire erős a NE.[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Veron
addikt
A NE megint ott van azért 39202. alkalommal zsinórban, amihez persze grat. de azért megnézném őket egy veretesebb csoportban is. Úgy többet érne az a csoportgyőzelem.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
MODERÁTOR
Pittsburg - Saints meccs... Huh. Nem kicsit jó.
Van itt minden. Fumble, blokkolt FG, fake punt, 4 pont diffi és a Steelers vezet.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #16759 üzenetére
nem is lesz ebből nagy menetelés, hacsak össze nam kapja magát a társaság, vhogy idén nem lappolnak a dolgok. De nehéz ezt így mondani, amikor egy hazai JETY elleni győzelem kell a bye-weekhez.
Másrészt 11-5 höz hasonló mérleg utoljára 2009-ben volt, 10-6, amikor az első körben kiestünk, illetve 11-5 2008-ban (Brady sérülésének éve), amikor a PO se jött össze.
Szóval fura.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Gronknak még elkapása se volt ma :/
Az egyik labda átment a két keze között, abból lett TB12 második INTje.
Edelman kezd kicsit magára találni, a TDje olyan igazi 11-eshez méltó volt.szerk.: most nézem, a NYJ meg agyonveri a GB-t
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Giants meccset nézi valaki? Mi van ott?
A NE megint magának teszi nehézzé, Burkhead fumble-ja óta az off. sehol nincs, szerencsére a Def jó.
Az Eagles meccse pedig kifejezetten élvezetes.
-
darvinya
titán
Ma nincs csütörtöki mecss?
.LnB
Új studióba kötöltöztek, így már tényleg NFL fő vonaluk.
Bár virtuális, emiatt háttérben lesznek meccsek is.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
.LnB
titán
Micsoda új stúdijó' van a Trash Talk-ban. Nagyon baba. Vagy ez csak nekem újdonság?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
berek21
őstag
Mi ez a Josh Gordon téma?
Lancia Delta III eladó!
-
rlazol
veterán
válasz polonic #16742 üzenetére
vhogy hiányzik az a befejezés, ami eddig megvolt. Nincs gond a playhívással, de egyrészt senki nem alkot kiugrót másrészt azok a bizonyos kulcsplayek, amik fejben dőlnek el, és eddig a NE javára dőltek épp emiatt, valamiért most 50-50 alapon mennek. Fejben nem elég erős ez a csapat most. Lásd a Mia utolsó play. Tisztán fejben dőlt el, ki akarja jobban és a Pats már fejben az öltözőben volt. Ilyen eddig nem volt. Kicsit belekényelmesedtek volna páran? Elhitték, hogy a PO és a bye adott dolog?
Meglátjuk, hogy lesz továbbAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
callmeakos
veterán
Múlt héten kihagytam, de most úgy rámentem, csak úgy füstölt
Azt szokás mondani hogy saját csapat ellen nem illik, de az a helyzet hogy a hétvége után totál elment a bizalmam irántuk, pedig azt mondtam szezon elején hogy ezt a meccset be kell húzni (csak akkor még nem láttam hogy így megy a Colts ÖAll→M8
-
A Zéé
Topikgazda
Megjött az aktuális tippelde!
Just a simple Lineman...
-
MODERÁTOR
Kreatív....
Amúgy viccen kívül múlt héten még San Antonioban voltam, most meg aludni sem tudtam - egyrészt mert ezek a faszok kikaptak, másrészt mert még mocskos jetlagem van (és a hajnali négyes kelést szem előtt tartva) hajnal háromkor feladtam azt a próbálkozást hogy elaludjak.
Üdv amúgy Bordeauxból.
Fáradt vagyok photoshoppolni valami ideillőt megfelelően csípős választ....
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Zanik
addikt
Jót tett a Rams-nek 2 hete a byeweek.....jah, NEM!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
.LnB
titán
A Pats fikázást szerinted unom? Ennyi év után? Ezt meg még csak most kezdtem. Irigy vagyok mert neked mindig jó!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
És neked ez milyen forduló volt? Több kedvenc csapatod nyert mint amennyi kikapott? Gondolom már csak a Bears PO miatt is pozitívra jön ki ez a forduló nem?
Az eredményt látva azt hittem Foles varázsolt valamit. De nem, a statját látva, abszolút nem csinált sokat. Futásokból lett a 3 TD. Ma megnézem a meccset ha lesz időm.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #16724 üzenetére
Te meg minek örülsz? Tegnap jelentették be, hogy nálatok meg jövőre is Eli a kezdő. Na ezen röhögjél!
Háh.. milyen nagy pofám van így reggel, miután az Eagles elverte a Rams-et nem?
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
-
callmeakos
veterán
válasz *Mukeey* #16719 üzenetére
Melóban voltam, de mivel elég nyugi volt, suttyomban bekapcsoltam a streamet telón, és pont arra jöttem meg hogy Eli dobott egy INT-et, utána meg kicsúszik a kezéből a labda. Mondom akkor én innen meg is jöttem
Az a baj a Giantsel hogy brutálisan inkonzisztens, pláne idén. Ha megy akkor megy (Bears - Redskins vagy akár korábban a Panthers meccs második fele) de ha nem akkor kis túlzással még a cheerleaderek is bucira verik Manningéket (lásd ez a meccs vagy korábban az Eagles vagy a Cowboys ellen). Barkleynak is ótvar napja volt, szóval annyira nem is meglepő a zakó
All→M8
-
*Mukeey*
addikt
Na f.szán lenulláztunk ma😑
A NE meccs nagyon szenvedős...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
.LnB
titán
válasz F-ECT$ #16717 üzenetére
Most kivételesen ez a Pats meccs tényleg jogos. De megnéztem volna a Packers meccset is. Örülök a Bears-nek, remélem sokáig jutnak a playoffban.
-
KoVee84
senior tag
Nézem a Colts-Cowboys, és igazából eddig nem is tudtam, hogy Steven Spielberg a Colts vezetőedzője
-
.LnB
titán
Nehogy a Packers - Bears meccset adják nehogy...inkabb A Dallas..
-
vond
MODERÁTOR
válasz callmeakos #16710 üzenetére
Figyeld meg, behúzzák a csoportot.
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #16709 üzenetére
Amit még elfelejtettem hozzátenni. Hogy ha a Browns bejut a PO-ba én besírok
Pedig most hogy verték a Broncost, elég nagy sanszuk van.All→M8
-
.LnB
titán
válasz *Mukeey* #16707 üzenetére
Nincs gond, csak ezért állnak úgy ahogy. Én már rég elengedtem ezt a szezont, van ilyen mikor a csapat fele kifekszik.
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #16704 üzenetére
Csak egy adat a hétfő esti meccshez. A Rams-nél egy darab kezdő játékos nem tudja vállalni a játékot. Az Eagles-nél ez a szám 15. Szóval 15 kezdő játékos sérült. Ez egy ilyen szezon, nem kell túlgondolni. Minden évben vannak olyan csapatok, akiket durván súlytanak a sérülések. Hát idén az Eagles van szopórolleren.
És Foles fog játszani, mert Wentz is sérült. Van valami a hatával. Állítólag nem is kicsi a baj, de majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Azon jár az agyam hogy az Eagles mennyire tropa ebben a szezonban, de hogy jobb lenne a helyzet ha Wentz helyett Foles játszana?
All→M8
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest