- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- Synology routerek
- Adobe Lightroom topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Nálam is megjelent a tévén a felirat, bár, nem egészen értem.
Azt írja, 'Ez a tévé nincs társítva ehhez a fiókhoz. A Netflix fiókokat egy elsődleges helyszínhez lehet társítani, hozz létre egy fiókot, hogy még ma élvezhesd a saját Netflixedet.' és alatta van egy fiók létrehozása gomb.Alul azt írja, 'ha te vagy a fiók tulajdonosa, nem tudunk elérni, mert érvénytelen az e-mail-címed'. Keressem fel a ../email oldalt és adjak meg egyet, és alatta van egy kijelentkezés gomb.
És tényleg, pc-n belépve és a fiókokat megnézve az én fiókom alatt kér email címet. A többi alatt nem
Mi történik ha adok meg emailt?
Azt sem értem, másoknál megerősítést kér meg ilyenek, nálam meg ezt írja ki. A tévén és a 4K Max-on írja ezt, ugyanakkor, ugyanarról a wifi hálózatról vígan megy a pc-n böngészőből, a tableten, a telefonomon
Mi történhet ha (stick-en/tévén) kijelentkezem és vissza?
-
venom8888
őstag
Oksa. Koszonomnyomok ra egy faktory resezet majd
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Hogy tudom elfelejtetni a tv vel a regi netfliy regisztaciomat? Allandoan a regit akarja behozni aminr netre csatlakozok. Uj accountom van,azzal szeretnem hasznalni.
-
tobias40
veterán
Érdekes mert mi 5-en használjuk uanazt az előfizetést,ebből csak egy kapott figyelmeztetést hogy igazolni kell a többi nem.
A lányom és a fiam is az én fiókomat használják de ők sem kaptak még semmit pedig lányom egész múlt hétvégén használta esténként,nem magyarországon.
Persze lehet ami késik nem múlik! -
Srácok, segítsetek plz.
Agyalok a megoldáson. Ha most leváltok alap csomagra és hozzáadok egy vendég fiókot az előfizetésemhez, akkor 2490Ft +990Ft ért a vendégem és én két különböző eszközön és két különböző helyen egyszerre tudunk filmet nézni? -
válasz
T0mBd1gg3R #12485 üzenetére
Közben találtam neten infót, tegnap lemondtam, majd holnap újra előfizetek. Remélem ez megoldja.
-
toto0569
addikt
válasz
norbertoth #12487 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
Sziasztok!
Megpróbált ma a Netflix a kártyámról levenni a havidíjat de nem volt rajta annyi, tehát 30-adika a fordulónapom.
Jelenleg nem is működik a szolgáltatás.
Hogyan tudnám azt csinálni, hgoy 31 vagy 1. legyen a fordulónapom, tehát az nem baj hogy most 1-2 napig nincs szolgáltatás.
Cancel-ezem és holnap vagy holnap után előfizetek?Módosítani a fordulónapot az erre vonatkozó menüben nem sikerül, valahol olvastam hogy csak aktív előfizetés esetén lehet.
-
toto0569
addikt
Ha készítek 2 db vendég fiókot akkor azonnal számolja 2x990ft összeget,vagy csak majd a követzkező 8.-ai levonásnál fizetem majd?
-
Dzsolo
senior tag
Afgán, török verziókra is jönni fog ez a szigorítás?
-
Noukoum
veterán
válasz
norbertoth #12478 üzenetére
Ez teljesen normális.
-
norbertoth
senior tag
fontos kitétel azonban, hogy már létrehozott fiók alá nem lehet profilt átvinni, az csak egy teljesen új regisztrációhoz rendelhető hozzá.
Hurrá... -
norbertoth
senior tag
Na most az van hogy létrehoztam a 2 vendégfiókot, a profilátköltöztetést is szépen megcsinálta, tesómat szeretném (mivel egy háztartás) behívni a fiókomba viszont a profilátköltöztetésnél azt írja ahol az email + jelszót kell megadni, hogy ilyen fiók már létezik, használatban van. Magyarán nem lehet aktív fiókba költöztetni profilt hiába családtag?!
-
Kolorista
csendes tag
válasz
bigdady #12471 üzenetére
Én jelenleg a hétvégi házamba vagyok. Tegnap megerősítést kért, telefonra kértem a megerősítést, kaptam két sms-t, ráklikkeltem. Megköszönte minden megy a maga utján.
Közben kaptam egy e-mailt a következő szöveggel:
" Minden készen áll! Az alábbi eszközök mostantól a Netflix háztartásod részét képezik:NETFLIX HÁZTARTÁS
Eszközöd: LG Okostévé
Megerősítve: május 26. 20:58 CEST
Néhány hasznos tipp a Netflix háztartásoddal kapcsolatban:
•Nézd bárhol! Nézd a Netflixet a szokásos módon hordozható eszközeiden, vagy jelentkezz be egy új tévén, például szállodában vagy nyaralóban."
A lényeg az utolsó három szó. -
bigdady
nagyúr
Itt is feldobta jelöljem a tv-t a háztartásomhoz tartozik-e? Azt mondtam később. Korlátlan 4K csomag.
Nyaralóban is megy. Most akkor mi van? -
Theodorci
tag
A háztartásos leírásban az szerepel hogy a TVhez köti a fő pontot, majd a tv amilyen wifihez kapcsolódik, az ugyan ahhoz a wifihez kapcsolódó eszközöket fogadja el egy háztartásnak. Azt is írják hogy ha nincs tvd akkor ilyen háztartást se kell létrehozz. Ebben az esetben igazából ha valaki telefonon vagy laptopon jelentkezik be különböző wifikről azt nem fogja kitíltani.
-
Csabroncka
addikt
Eről vakeráltam a korábban. Sokan keverik a szenzont a fazonnal! Van az előfizetői fiók és a felahsználói profil. Az előfizetés a fiókhoz kötődik, a profil pedig a szeméyreszabott beállításokat és adatokat tartalmazza.
A Netflix konkrétan azok ellen a fiókok ellen lép fel ahol óránként más eszköz nézte akár a streamet. Az, hogy valakinek van 5-15 db bejelentkezett rendszeres eszköze egy előfizetésben MO-n senkit nem érdekel.norbertoth: szerintem sem változott a max stream mennyisége adott fiókon belül (beraktam az idevonatkozó leírást), vagyis a vendégfiókokkal együtt is összesen 4 aktív eszköz streamelhet.
-
norbertoth
senior tag
Én úgy értelmezem hogy ugyanúgy 4 egyidejű lejátszás lehet a vendégfiókokkal eggyütt, a letöltés van 6-nál maximalizálva csak.
-
Joshi
titán
válasz
Alex91 #12455 üzenetére
Megnéztem, de a vendég az új profil. A család az megmarad ahogy volt. Akkor gondolom ez azokra vonatkozik, akik egy előfizetéssel akár 10-20-an is Netflixeztek. Gondolom ilyen is volt, habár az már tényleg gáz. Általában azt szokták csinálni, hogy prémium HD csomagot használták összesen 5-en.
Az a gond a családdal is, hogy bárki a családból nézheti a Netflixet máshol is, szerintem azzal nagyon nem tudnak mit tenni. Mert ha már az se jó a Netflixnek, akkor értelmét veszti a streaming mint olyan.
-
norbertoth
senior tag
30 naponta frissül elvileg. Nekem is meg kellett erősíteni a háztartásom, de kapásból ki is írta a visszaigazoló e-mail-ben hogy milyen további eszközök csatlakoznak a hálózathoz, durva hogy ennyi mindent látnak.
-
Bondix
aktív tag
A profil az egy háztartáson belül (ugyan azon internet elérés) továbbra is él!
Ehhez nem nyúlnak hozzá.
A vendég profil az meg +990 ft / fő az lesz egy másik háztartás logikusan másik internet eltéréssel.Én így értelmezem.
Nekem van 3 profil most
Abból egyet párommal ketten használunk két külön helyen.
Viszont én tegnap megerősítettem a háztartási regisztrációm mert a tv app feldobta amikor be szerettem volna lépni a netflix-be ez okes is.
Aztán át mentem páromhoz ahol simán beléptem nem kérdezett semmit 😂De amúgy van egy olyan is ha másik helyen tartózkodsz ott simán be tudsz lépni ugyan abba a profilba csak havi egyszer kell rá frissíteni h tényleg te vagy az.
Erre valaki?
Mert így akkor Párom és En tudjuk nézni simán egy profil.
Másik kettő meg ha majd jelzi a netflix h zavarja akkor az vendég profil lesz 2x990 ft -ért.Vagy mennyi idő van erre míg tiltanak vagy bármi?
-
Alex91
félisten
Lassan felfogom, hogy a tobbseg negyed aron nezte eddig a Netflixet…
-
Alex91
félisten
válasz
norbertoth #12459 üzenetére
Ja, 2 fo 2000 Ft…
-
norbertoth
senior tag
Prémium: 4490 Ft / hónap (vendégfelhasználói helyek* hozzáadhatók egyenként 990 Ft havi díjért)
Így írja, akkor egyenként, tehát 2x990ft.
-
Chris0321
veterán
válasz
norbertoth #12457 üzenetére
Szerintem vendégenként számolják. Mintha ezt olvastam volna valahol.
-
Chris0321
veterán
válasz
norbertoth #12452 üzenetére
Nem írták le mik a lehetőségeid?
-
Joshi
titán
válasz
Alex91 #12450 üzenetére
Nekem is az nem tiszta, hogy a prémium csomaghoz társított 5 profilt azt továbbra is lehet használni, vagy már azt sem? Csak azért, mert ez egyoldalú szerződés szegés a Netflix részéről, hiszen amikor előfizettél akkor még lehetett így használni a platformot. Arról nem is beszélve, hogy a streamnek pont az lenne a lényege, hogy bárhol vagy tudd nézni a saját tartalmadat.
-
norbertoth
senior tag
Dehát így brutál hogy 2 vendégnél 2x990ft, az háromfelé oszlik (ha nincs valaki a háztartáson belül akivel lehet plussz osztozni a díjon) az már 2150ft.
-
norbertoth
senior tag
Igen.
-
Chris0321
veterán
válasz
norbertoth #12449 üzenetére
Kaptál levelet a Netflixtől?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Black & Decker töltőt keresek
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest